icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

lucin_kaa
13. mar 2019

Ja idem voliť pána Kotlebu ✋🏼

willino1
13. mar 2019

@lucin_kaa prastary otec boli gardista? Zopár nevinných mužov, žien a deti ma na svedomi a ty sa poctivo snažis ist v jeho šľapajách...? Ci?

maty112
13. mar 2019

Kotlebu..a bude poradek🙂☺️😀

kate_cs
13. mar 2019

Ja chodím vždy voliť, či ide o starostu, eurovoľby, alebo prezidenta. Sledujem politiku, aj všetky predvolebné diskusie, ktoré boli, či v tv, alebo na internete. Jednoznačne idem voliť Čaputovú (vôbec nie je pravda, že som ju predtým nepoznala a nič o nej neviem, kto chce, zistí si).
V žiadnom prípade nedám hlas Harabinovi a Kotlebovi.

lucin_kaa
13. mar 2019

@willino1 konkrétne ON nemá na svedomí nikoho 😉

lilucerullo
13. mar 2019

@lucin_kaa cize ked nepriamo podpori (aj ked to verejne neprizna) ideologiu, ktora ma na svedomi vyvrazdovanie nevinnych ludi, to je pohodickaaa, svaty clovek vlastne. 🤢🤢

lucin_kaa
13. mar 2019

@lilucerullo toto je fakt každého osobná vec, kto koho volí čiže tých grcajucich smajlíkov si nechaj pre seba a mna nerieš..

lilucerullo
13. mar 2019

@lucin_kaa ano, to mas pravdu je to uplne zbytocne.

dai
13. mar 2019

@lilucerullo konkrétne pri kotlebovi ja osobne nechápem ako malo jeho voličom stačí a ako ľahko si nechajú zalepiť oci:( už sme počuli aký poriadok spraví v župe a vieme ako neslávne to dopadlo - nadával na rodinkarstvo ktoré v momente ako dostal moc do rúk začal sám aplikovať, nadával na ľudí sediacich na dvoch stoličkách ale on v pohode sedel na stoličke župana aj poslanca, hovoril aký bude aktívny ale teda ja som nepostrehla žiadnu aktivitu v parlamente smerujúci k tomu aby bolo v SR lepšie, akurát tichu podporu smeru...v čase volieb nadával na cigánov ale nepredniesol žiaden návrh zákona ktorý by túto otázku riesil, teraz nadáva na migrantov, na sorosa, na ergopatra... Jeho poslancov riešili za ublíženie na zdraví, nepovolené ozbrojovanie etc - tým sa teda dostal do povedomia... Človek co huka ale neponúka žiadne riešenia... Človek co vodu káže a víno pije...
Ale jeho voličom to stačí - je to harakter a všetkým rozbije hubu...

willino1
13. mar 2019

@lucin_kaa tak bol alebo gardista...? Ak bol gardista chápem, ze je ti nacisticka ideologia blizka... ak bol na druhej strane barikády, tak by ti za voľbu kotlebu zmaloval zadok ako bolo v tej dobe bežným zvykom...😂

mircalla
13. mar 2019

@blondina_1

Dala si ozaj silne, logicke a racionalne argumenty

"mám svoj názor naňho nieje anjelik ale z tých kandidatov je pre mna osobne najlepsi on.. Má svoj názor niekto hovorí že je ako hitler ale ja nikomu nič neberiem ja mám svoj pohľad naňho

je to čisto môj názor a chápem aj ľudí ktorý volia niekoho iného tak to berte normálne 😊 ja Vám vás názor neberiem a nekomentujem tak trosku popremýšľajte"

Uz len ta argumentacia v style "volim ho preto, ze nie je ako macko pu , ved popremyslajte" ma ozaj dostala.

willino1
13. mar 2019

@dai este treba pripomenúť, ze jeho poslanci keď sa im to hodí sa stávajú počítačový analfabeti...😂

dai
13. mar 2019

@maty112 akk si predstavuješ poradek ktorý spraví kotleba ako prezident? 🙂

dai
13. mar 2019

@willino1 a žijú len na danom mieste a v danej dobe, čiže sa nevedia vyjadriť k ničomu pri čom osobne neboli🙂

mircalla
13. mar 2019

@maty112 Aj mna to zaujima, skus vysvetlit. Patri do toho aj dokopanie cudzinca na smrt na ulici?

lilucerullo
13. mar 2019

@dai je mi naozaj doplacu ked viem aki ludia ziju na slovensku. teda, ze ich je vela hlupych som vedela vzdy, ale az posledne mesiace vdaka volbam zistujem, ze je to naozaj zufale.

bodka70
13. mar 2019

@willino1 a ešte vedia generovať náhodné čísla 😀

maty112
13. mar 2019

@mircalla @dai baby, to je sarkazmus. ten poradek by sa v tom bordeli aj tak stratil😉 on cudzinca nedokopal na ulici, ci mi nieco uslo?

zuzans258
13. mar 2019

Jednoznačne idem voliť a keďže som zástancom normálnej rodiny MUŽ, ŽENA a DETI... neuznávam reči ako dvaja muži môžu byť lepší rodičia,je to zvratene a chore mám rada priame a nevyhybave odpovede ... určite budem voliť Kotlebu!

zuzans258
13. mar 2019

Hlavne nesledovat politiku na Markíze ,jojke...INFOVOJNA ta to isti...oni púšťajú celé debaty a nestrihaju ako sa im to hodí

jersey87
13. mar 2019

Koho volit? Tak si to zhrnme...
1. Smerak, ktory sice navonok vyzera ukazkovo, ale distane fica na ustavny sud?
2. Neonacista, ktory bude podporovat nenavist medzi ludmi?
3. Pan harabin, ktory je znamy tym, ze daval echo kriminalnikom, aby rychlo utekali, ze policajti si uz idu po nich?
4. Pani Caputova, ktora ako prezidentka vobec nevyzera, ale aspon som na nu nepocula nic zle?

A bolo by fajn si nastudovat pravomoci prezidenta. Nie sme v USA, aby jeden clovek rozhodoval o celej krajine. Aj ked uznava lgbt, ona sama nic nezmoze. 150 poslancov nesedi v parlamente len tak. Kazdy jeden hlasuje za zakon, ktory sa ma dostat na podpis ku prezidentovi. Co mohol urobit Kiska proti smerakom ako prezident? Jedine vracat zakony nepodpisane. Ci mal ustupit panovi Ficovi a posadit ho na Ustavny sud? To by sme sa spravodlivosti uz nikdy nedovolali.

Takze do volieb si prajme stastnu volbu za pouzitia zdraveho rozumu so stipkou vzdelania. To postaci.

mircalla
13. mar 2019

@maty112 Dokopal ho clovek sympatizujuci s fasizmom a rasizmom rovnako ako Kotleba, ci mi nieco uslo?

willino1
13. mar 2019

@zuzans258 tak v tomto sa lisime.... mne nestačí normálna rodina.... ja som za stastnu rodinu a to v akomkolvek zložení.. lebo len vtedy su deti stastne....V tvojom ponímaní môžme rovno aj zakázať rozvody a osamelym rodičom odoberať deti... veď ked tam nie je muž a žena tak predsa dieta nemôže byť normalne....😂

maty112
13. mar 2019

@mircalla a co kotleba zodpoveda za niekoho ako sa niekto sprava a ako nalozi so svojimi sympatiami a nazormi? to aj napr. papez zodpoveda za krestana co znasilni zabije okradne?

willino1
13. mar 2019

@mircalla to bol urcite extrémista liberal....😂

willino1
13. mar 2019

@maty112 ano..keď šíri nenavist, ktorou sa niekto inspiruje tak je za to zodpovedny... ani hitler priamo osobne nezabil milióny ludi... to iste platí o stalinovi a iných...

mircalla
13. mar 2019

@maty112 Nuz pozri si mozno toto. Chlapec insirovany Kotlebom a jeho nazormi

https://www1.pluska.sk/regiony/vychodne-slovens...

Alebo skor nepozri, je to zbytocne v tvojom pripade

maty112
13. mar 2019

@willino1 takze ked napr.caputova ma nazor ze lgbt a podobne bludy,je fajn a ja sa nou inspirujem ze si rozbijem rodinu zbehnem za nejakou zenskou lebo som si to prave uvedomila budem s nou zit vezmem deti pripadne si priadoptujem alebo umelo vyriesim,nevadi ze budu divne v kolektive lebo vsak 2matky je lepsie ako tatko a nakoniec mi to nevyjde tak mam odbehnut za nou a povedat ty za to mozes lebo ty si si myslela ze je to fajn a ja som sa inspirovala? ako moze niekto zodpovedat za nazor a ich aplikaciu u druhych? ved kazdy jedna rozmysla osobitne..a osobito. netreba to vnimat tak hystericky..

maty112
13. mar 2019

@mircalla mna nezaujima ako si kto preberie vylozi nalozi s nejakym nazorom.. kazdy si to upravi prisposobi sebe..vzdy, nech sa jedna o cokolvek. napr.aj teraz ty😉

mircalla
13. mar 2019

@maty112 A ty si si vylozila Kotlebove rasitickeho nazory ako? Si s nimi stotoznena?