Priateľ a financie
Ahojte chcela by som radu....mám priateľa cca 5 mesiacov..on žije u rodičov ja kúsok v podnájme so synom 6 r.neviem ako fungujú doma či prispieva rodičom na stravu alebo čo ale tu umna či raňajky obed večera už sa stalo samozrejmé len problém je že nakupujem sama ani raz mi nedal ani len 10€ alebo ja neviem že mu to nevadí.ja neviem ako mu mám povedať že niesom jeho matka a niesom povinná ho živiť zadarmo mám 24r syna a som samoživiteľka on ma 28 robí nemá žiadne záväzky...len neviem fakt ako mu to povedať je mi to blbé 😐😐😐
@19misiatko93 A prečo? V čom ste sa nepohodlie? Teraz som čítala celú diskusiu.
@laila22 v úplne ničom nezvláda mojho syna keďže ma nejaké tie poruchy co sa správania týka... Ani vo financiach ani v spoločnom živote on si žil svoj zivot a ja som uplne uz ochladla
Ako to vyzerá teraz po roku? 🙂
@19misiatko93 podla mna ste spolu kratko. Este len tak randite, prespavate,atd. Je odveci pytat peniaze na stravu a bytove rezie. Aby on neusiel od teba nakoniec. Jednoducho chod na to tak,ako doteraz. Nech donesie nakup, vonku ak idete na pizzu plati on? Proste ja si myslim ze je to odveci pytat peniaze od neho. Hladala si si partnera,alebo sponzora? Peniaze ti ma posielat otec tvojho syna. Priatela popros o nakupik,atd, vyletiky ale drankat 10eur na ranajky a vecere je too much

@lenka9g ano zijeme spolu od aprila ale dopadlo to zle ideme po tych par mesiacoch od seba nema to význam v ničom nie len v tých financiách