icon

Priateľ mi hovorí, že som tlstá

13. dec 2019

S priatelom sme uz dlho spolu no posledny rok mi vyprava,ze som tlsta,ze ked sme sa poznali,ze som bola chudunka. Ze mam velke brucho. Ja mam ale od strednej problemy s bruchom nemozem ho zhodit. Vkuse mi vyprava aby som tolko ,,nezrala" aby som nejedla sladke. Ja ale skoro vobec nejem iba vecer sa najem a dalsi den az vecer. Mam 159 cm a 74 kil ale som plnostihla. On mi stale toci,ze som rozkysnuta knedla. Aj cvicievam obcas ale iny chlapi sa za mnou obzeraju len on ma stale nejake komentare.
Aj rodina mi vravi,ze som tlsta.

Strana
z5
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
24. dec 2019

@stanulienkat jednoducho si dokonalá a rada rozdavas prijemnu vianočnú náladu, že? 😉

Atraktivita je dosť relatívny pojem, neviem kto môže určovať kto atraktívny je a kto nie..

stanulienkat
24. dec 2019

@jana_eyre_2 nie som dokonala a sebakritika mi veru tiez nechyba-chvalabohu. Atraktivitu ako aj urcite pravidla,trebars bonton urcuje vacsina.

jana_eyre_2
24. dec 2019

@stanulienkat atraktivita nie je bonton, takže zvytocne miešanie pojmov.. ale budiš.. fakt nemám naladu sa dohadovať o malichernych sprostostiach, myslím, že na svete sú väčšie problémy ako to, čo si myslíš o tlstych ženách.. pekne Vianoce..

zuzubb007
24. dec 2019

@eryka03111978 hormóny sú hormóny? Treba si naštudovať zdravú stravu a hlavne pravidelne jedenie, pokiaľ neranajkujes alebo len vecerias telo si robí tukové zásoby čiže potom sa priberá aj z jablka, hmm ideálna váha 59 kilo na výšku 1,60 no ako pre koho ja mám 59 kilo a 177,a teda dva kilo by sa mi zišlo dať z bokov dole a bola by som spokojná, záleží ako sa človek cíti niekomu nevadí ani 90 kilo mat

autor
24. dec 2019

Priatel je stihly a svalnaty ma velmi pekny zadok. Ja som nastavena tak ze ckuse nieco robim a nemam cas na jedlo. Pokial by sa dalo nejedla by som vobec lebo ma to zdrzuhe od roboty. Pohybu mam myslim,ze dostatok len ma stve ta hmotnost ale od noveho roka to chcsm zmenit

vedorka
24. dec 2019

Skus porozmýšľať z coho ti nastala taka premena a tak vela kil si pribrala za taky kratky cas. Starnutie ani vek to nebude urcite. Vekom tak po 40 najskôr. Naozaj mozes mat zdravotný problém. Zadychanie, alebo ze nevladzes, to je skor tymi kilami navyse. To ze mas kila navyše je zbytočné rozoberat, to vies asi sama. Skor rozmyslaj, z coho a ako ich dat dole. Ja mam tiez muza, co ma "cepuje" za kazde kilo navyse, nic mu neunikne. Robi to v "dobrom" aby som nemala zdravotne problémy, vladala, citila sa dobre atd. Ide nový rok, daj si záväzky a dodrzuj ich. A obiehaj dalej lekarov, lebo ak si naozaj nezmenila rapidne zivotny styl a stravu tie kila co si tak rychle nabrala mi pride neuveriteľne.

marion09
24. dec 2019

A prečo prosím ťa s nim zahadzujes čas?už by mojim priateľom nebol keby mi také hoc i len raz povedal

zuzubb007
25. dec 2019

Ja neviem mne tiež muž povie, ze keby som tlsta mám vypoved akože sranduje, ale na druhej strane viem, ze ženy ktoré su tučné sa mu nepacia, tak trocha sebakritiky treba nie hneď že by som chlapa vyhodila proste pravda bolí tak niečo s tým treba robiť ale zase ak clovek nechce a je spokojný zo sebou nech sa páči treba si nájsť takého čo ho vzrušujú take postavy

evittam
25. dec 2019

@zuzubb007 Lenze trochu sebakriticky nech je aj ten muž. Ak niekoho milujem tak mu to poviem inak.

zuzubb007
25. dec 2019

@evittam áno s tým súhlasím, bohužiaľ na druhej strane poznám osobne ženy kde to už bolo povedané viackrát miernym spôsobom, alebo poďme si spolu zacvičiť, poďme tam, poďme tam a záujem zo strany ženy žiadny, takze záleží aj od uhlu pohľadu samozrejme, keď už náznaky nefungujú a nieje tam záujem dačo zo sebou robiť tak čo má chlap spraviť viem sa akože vžiť do toho

kittykat22
25. dec 2019

Tak samozrejme, ze nemas cas sa najest je nezmysel. Samozrejme papas, a papas slusne - pretoze brusko a tuky treba udrziavat. Zo vzduchu 74kg mat nebudes. Zacat cvicit a zdravsie jest ti prospeje - ako kazdemu. Udrziavat sa v dobrej kondicii a byt zdrava, kazdej zene padne k uzitku. Ale aby ti partner povedal ze si taka a makova, a nepekne sa k tebe spraval koli postave - je zle. Na tvojom mieste by som pouvazovala, ci muz s ktorym zijes je ten spravny. Si si ista, ze nemas ruzove okuliare, a tvoj partner nie je arogantny despota? Trochu pochybujem, ze pokial ti hovori take skarede veci ohladne postavy, vo vsetkych oblastiach bude ako milius.

jana_eyre_2
25. dec 2019

@zuzubb007 aha, čiže ak tvojmu mužovi nedôjde niečo čo mu mierne naznacis, tak potom mu to hnusne splechnes do tváre? 🤔

zuzubb007
25. dec 2019

@jana_eyre_2 áno presne tak, ak ti dakdo naznačí aj zo srandy ze dáko si pribrala tak to vezmem polovazne, to už musí mať človek dlhé vedenie aby mu nedošlo

jana_eyre_2
25. dec 2019

@zuzubb007 čiže akože slovné spojenie "rozkysnuta knedla", "nezer", "máš veľké brucho" je vtipné, jaj to som netušila, asi nemám zmysel pre humor..

zuzubb007
25. dec 2019

@jana_eyre_2 vtipné to nieje ale dačo s tým robiť treba, a keď ma raz žena veľké brucho netreba jej vraviet že nieeeee nemáš pravda bolí ale tak čo radšej pravdu ale to zase ja som taký typ

jana_eyre_2
25. dec 2019

@zuzubb007 a kto od neho chce, nech jej vraví že nemá veľké brucho? Človek, čo nevie hovoriť slušne je buran a tu ho ženy obhajujú.. je to smutné..

adelakom12
25. dec 2019

podla mna by som to asi riesila tak, zeby som odisla, nepotrebovala by som takuto negativitu v zivote :D

lussyl5
25. dec 2019

Tak lekára by som isto zmenila,ak cítiš že nie si zdravotné v pohode treba riešiť a nedať sa odbyť,vyzeráš síce dobre pekná plnoštíhla kočka ale 25 kíl za rok je veľa čo môže naznačovať zdravotný problém,životný štýl že nestíhaš jesť až večer je to najhoršie čo môže byť a zvlášť ak sa necítiš dobre musíš spomaliť a dbať trochu aj o životný štýl a zdravie,ALE tvoj najväčší problém je že MÁŠ VEDĽA SEBA IDIOTA.Ako je jedna vec inteligentne povedať svojej polovičke že pribral/pribrala to je v poriadku aj s mojím si to povieme ak treba ale normálne nie že si nadávať do knedlí a že nežer.To je už ozaj grobianstvo.Môj povie že som trochu pribrala ale kúpi a dopraje mi aj modré z neba aj o polnoci keby som chcela.Za ďalšie môj (aj každý iný normálny zamilovaný chlap)by ma už pri prvej zmienke o zdravotných problémoch nahnal k lekárovi prípadne našiel zo 3 ďalších ak by bolo treba,nie že nežer a do knedlí nadávať.A vôbec ako si to predstavoje ten tvoj veď ľudia vekom priberajú aj kilá aj vrásky,a čo tehotenstvá a deti dokáže ťa ľúbiť zo všetkým celý život keď má problém s kilami navyše v čase keď si v podstate ešte kočka.🤦TO ČO ZA TEĽA MÁŠ PO SVOJOM BOKU.???!!!😵

katarinaina
28. júl 2020

máš nadváhu, a fotka s pózou zboku to nezachránila. Viac sa hýb, a nejedz večer

kvetinka75
28. júl 2020

Ja som mala 70kg pri takej istej vyske a poviem ti tlsta som bola. Ani som sa dobre necitila. Teraz mam o 10.menej. stale nie spm chuda ale citim sa dobre a staci mi to. 70 je dost.

Strana
z5