icon

Priateľ odmietol darček.

23. dec 2019

S priatelom ideme do 3 roka vztahu. Je to fajn chalan ked ma svohe svetls chvilky. Vianoce travime s rodinami. Teda on u svojich ja u svojich. Problem je,ze ich rodina vianoce neoslavuje. Teda hostinu maju ale potom sa rozidu. U nas po vecery sa rozdavaju darceky. Preto som chcela,ze si darceky vymenime a zajtra si ich ogvorime pod stromcek. Lenze on moj darcek odmietol,ze ho nechce a nemam mu nic kupovat. Dotklo sa ma to pretoze na meniny a narodeniny mu kupim veci ktore sa mu pacia alebo ktore si vyslovene povie. Ja mam hned po stedrom dni narodeniny. 1 rok som nedostala nic 2 rok mi kupil iba salku a myslim si,ze tento rok zas nic nebude sice som mu povedala,ze by to bolo romanticke dostat pod stromeck prsten.
Nie kvoli zasnubam ale nikdy som od muza nedostala sperk. Mam ho rada a zalezi mi na nom no mam pocit,ze on sa moc snazit nechcd lebo si mysli,ze to nema zmysel. A pomaly sa utvrdzujem v tom,ze nas vztah uz davno neni vztah ale skor kamaractvo. Rodina mi stale prizvukuje,ze chlap by mal zenu obdaruvavat ale ja nie som na to zviknuta pretoze to ziaden muz nerobil. Ako bys te reagocalu vy?

amelie2017
23. dec 2019

Ako sa tu bavis na nas?? Rodicia ocakavaju, ze sa zasnubis a ty riesis rande s inymi chlapmi. Ako cele zle dievca.

conquestor
23. dec 2019

nemyslim to nejak mamonarsky ale nie je nic horsie ako si zavesit na krk lakomeho chlapa....vobec nemam na mysli ze ma muz zivit en atd..ale arceky na narodky,vianoce su samozrejmost,nejde o hodnotu ale o toze clovek nejupi prvu kravinu co najde ale naozaj rozmysla co potesi obdaruvavaneho...tvojho chlapa by som kopla do riti a hladala normalneho partnera ktoremu bude na Tebe aj zalezat....

autor
23. dec 2019

@amelie2017 nie ja sa len pytam lebo mi pisal ze kedy k nemu dojdem tak som sa slusne opytala ci byva bezne aby zena isla na rande za muzom. Jasne ze neplanujem ist s nim na rande ked hentoho chruna nemam dorieseneho

pavucikvet
23. dec 2019

mozem otazku? preco si s nim? keby sa mi moj priatel vyhrazal, že ma pripraví o prácu, tak ako vianočný darček by som mu priniesla papiere od vozidla (ak nie je na tvoje meno). Ak áno, tak zmluvu o darovaní a odhlásila auto na jeho meno. Máš na viac ako na takéhoto chrapúňa.

vroni
23. dec 2019

Je to úplne jednoduché. Tohto pána pošleš na smetisko dejín a nebudeš krvopotne hneď naháňať ďalšieho. Načo? Ten pravý príde sám, nedá sa na neho zapískať a žena bez muža nie je ani o chlp menej hodná ako žena s mužom.

moonlight1210
23. dec 2019

zakladna otazka: mas pracu? zarabas na seba? vies sa sama uzivit? (aj popri skole.)

autor
23. dec 2019

@moonlight1210 do skoly nechodim ano mam dobru pracu ale chcem ju zmenit lebo tu nepostupim

eliska13
23. dec 2019

Neviem mne prídeš nejaká pomýlená.Pripada mi to tak, že akonáhle by niekto iný prejavil záujem ideš....tak načo udržiavať tento vzťah?len tak, aby si niekoho mala s kým sa budeš naťahovať, alebo aby si mala status zadana?Chcela si panvice, hrnce, auto....kúpil.
Veď ty si vynucujes pozornosť, chces, aby Ti ukázal ako mu na tebe a tvojich rozmaroch záleží....stravuje sa ináč ako ty, chod tam s kamarátkou a neziarli, že ide s kolegovcami na obed.Vlastne čo vy 2 máte spoločné, čo Vás baví vo voľnom čase oboch?Prečo si tie riady nekúpila sama?kde vlastne bývate u neho?mne, keby niekto núkal starú herku auto neprijmem to.A to, že on má Audinu no tak zarobil si.Musis sa zmieriť s tým, že bude rozhodovať sám čo spraví s peniazmi, ale zatiaľ čo čítam, tak kupuje čo ty chces....len vy si osobnostne nerozumiete taký taliansky pár.Ty večne nespokojná s jeho prejavmi pozornosti a on možno s tebou.Mozno druhá strana si myslí, že sa môže rozkrajat a aj tak nebudeš spokojná.Vysnivala si si nejaký prsteň tak si ho kúp.Len ty sa asi potrebuješ ukázať pred rodinou, že aha tak mi ho kúpil, záleží mu na mne čo sama asi vieš, že vzťah máte divný.Ak Ta uspokojí to, že by Ti ho kúpil a zalepi Ti na chvíľu ústa, tak ešte horšie.

lillala
Autor odpoveď zmazal
moonlight1210
23. dec 2019

tak zmen svoj pristup k sebe samej. fajn, ze vidis svoje moznosti a chces ich zvysovat. nechces sa zabetonovat v nejakej praci, ktora ti nevyhovuje, len preto, ze ju vobec mas.

ked zmenis svoj pristup k sebe, automaticky odpadnu od teba ti chlapi, ktori ta obklopuju teraz. jednak sa budes vnimat ty sama inak a odpalkujes ich ako nezaujimavych, alebo sami stratia zaujem, lebo uz nebudes lahka lacna korist.

zatial si akoby taka lacna korist.
neviem, ake to mas so sebavedomim, ale tak sa zda, ze sa vnimas bud moc kriticky, alebo sa podcenujes.

preto sa na teba lepia tieto "lenive" typy muzov. co by chceli babu (alebo skor sex a obskakovanie), ale bud si sami neveria, alebo sa im nechce vynakladat snahu. tak sice navonok to vyzera, ze maju o teba zaujem, ale vo vnutri ti blika kontrolka, ze ich ciny su v rozpore s ich slovami a ze to nie je v poriadku - a mas pravdu, nie je to v poriadku. vo chvili, ked by stretli tu pravu, tak by ta odsunuli bez mihnutia oka. to si bud ista.
nestihla by si sa ani rozhorcene ohradit a bola by si ex.

proste ked raz chlap ma reci, ako sa mu pacis, ako by ta chcel, no vzdy ma nejake ALE... resp. to pri slovach to zacina a konci, a dokonca nechava snahu nejaky vztah realne zacat na tebe, tak nie je z teba az tak paf.
ale nepohrdol by takou zaujimavou jednohubkou do postele.
niektori muzi su taki. a hladaju a skusaju, kym taku trubu nenajdu, co sa chova ako psik z utulku vdacna za dobre slovo a pohladenie.

este aj ten pohodlny lenivec, ked sa fakt zalubi, je schopny sa na nejaku dobu vyburcovat k cinom. (sice potom krivka jeho snahy ide dole prudkym padom a vrati sa zas do svojej pohodlnosti, ale na nejaku dobu kvoli svojej vyvolenej aj hory prenasa.)

zacni si vazit seba samu. nauc sa zit so sebou samou aj osamote bez vztahu. rozvijaj svoje zaluby a tes sa z nich. bud v kontakte s ludmi. nemusis na chlapov zanevriet.
to je to, co potom posobi na okolie ako tvoje vyzarovanie a presne toto potom pritiahne k tebe ludi, co su na tvojej vlnovej dlzke.

teraz, tento vztah, i tych chlapov, co ti hovoria, ze by mali zaujem - to vsetko vlastne zivis ty tvojou snahou. v podstate tie vztahy, ani ten zaujem neexistuju.
prestan to zivit a uvidis, ako to vyprcha ako para.

takze sa zameraj na nieco produktivne pre teba.
a ten, co ti prstienok kupi uz len preto, ze si vsimne, akym pohladom nan vo vylohe pozeras, sa najde sam.

lija22
23. dec 2019

auto za 400 fuj do takej hrce by som ani nesadla, nehovoriac o kvalite a bezpecnosti jazdy a naslednych opravach. kebyze sa chcem dakomu pomstit mu dam taky hnusny problemovy dar

autor
23. dec 2019

@eliska13 ako nehnevaj sa ale do toho domu som vrazila kopec svojich uspor. Jemu sa hrnce kupovat nechceli povedala som ok kupim ja. Kupila som kvalitne ktore boli aj drahe a nahucal na mna,ze to su najhorsie hrnce ake som dokazala kupit takze isli sme spolu na nakup a vzal hrnce ktore pri kazdom vareni priharaju ale ok. V prispevku som pisala,ze auto kupil ON nie ja. Ja som si odkladala na moje vysnene auto a nechapem preco by som si mala kupit nejaky srot co aj tak musim do toho vrazit 1000 eur za opravu.
Akoby si sa citila kebyze sa ta muz doma ani nedotkne jedine co dokaze je ma plesknut po riti a povedat to je ritka. Aj ja by som si zarobila na ato ktore chcem ale tym,ze mi kupil ten srot som musela z penazi odlozenych na vysnene auto investovat do opracy a mozem zacat setrit odznova.
Ja idem von na kozmetiku s kamoskou na obed prip. Na vylef a on nerobi nic ine len my vyvolava kde v p.... som a preco nie som doma.
Takze v stredu chcem ist k pravnikovi a doriesim nech mi vrati to co som vrazila do domu a odchadzam

sense
23. dec 2019

Ved skus by nejaky cas sama.a nie ostavat vo vztahu len.preto ze nikto iny nie je po ruke... naco satebou hrnut zo vztahu do vztahu

autor
23. dec 2019

Jedina jeho starost bola aby som cvicila a dobre vyzerala nech sa mnou moze chvalit kamaratom

janinka007
23. dec 2019

ktorú stredu??? túto stredu je prvý sviatok vianočný, budúcu stredu je nový rok...

lubkavargova1
23. dec 2019

@janinka007 si to zabila...a vypalila rybnik 🙂 fake jak hrom :D

autor
23. dec 2019

@janinka007 mame v rodine pravnika chcem za nim behnut a popytat sa je to mojho otca sestrinho manzela brat. Len ja som sa s nim v zivote nevidela a navrhol mi to otcovej sestry manzel

amelie2017
23. dec 2019

Aha, cela rodina cakaju na zasnuby, ale uz tvojej mamy otca kona brat vie, ze od neho odchadzas.

katarinka89
23. dec 2019

Pustila k vode...nieje dobre byt sam ale este horsie je byt smutna a nestastna vo vztahu

nefertiti5843
23. dec 2019

Napíš teda jediný dôvod, prečo si s ním? Podľa tvojich vyjadrení dedukujem, že mu slúžiš len na vytrasenie vajec a na upratovacie služby ☹

autor
23. dec 2019

@nefertiti5843 tie vajcia si momentalne 3 mesiace vtrasava s pravackou 😉

patinqaa
23. dec 2019

Moj doteraz vravi ze on nerad dostava darceky (detstvo nemali najlepsie s bratom..) ale odkedy sme spolu vkuse mu nieco dam pod nos 🙂 a aj ked vravi ze nechce nic vidim na tvari ze sa mooc tesi 🙂
Tolko som do neho tlkala ze hned na prve vianoce mi nieco kupil. Aj ked su to malickosti o to to viac potesi od takeho GRINCHA :D
Ten tvoj je trosku divny .. asi to nebude ono ..

nefertiti5843
23. dec 2019

Skôr u nejakej fešandy 😉

pebu
23. dec 2019

No vy ste obaja dost mimo.. Normalna zena by takehoto agresora, manipulatora a psych.tyrana netolerovala a podla tvojich vyjadreni a videni situacie, resp.zameriavanie sa na v podstate nepodstatne skutocnosti a tie podstatne napises iba tak btw... Nuz ak to neukoncis a nespamatas sa, o par rokov, mozno aj mesiacov tu budes vypisovat horsie veci a vies co?.. budes si moct za to sama, lebo si za seba a svoj zivot neponiesla zodpovednost, ked ti vsetky kontrolky zacali vcasne blikat..

bublinka1426
Autor odpoveď zmazal
eliska13
23. dec 2019

To, ho nezaujímal názor na auto veď malo byť tvoje?To, že si tam investovala a vôbec, že bývaš u neho si nikde nepísala a to ešte len bude story dostať sa k peniazom, ktoré si tam vrazila.Jedine rozumné z celej diskusie áno rozchod vy sa už teraz nenavidite a ešte len budete po návšteve u právnika.

veronikaszabova
23. dec 2019

Pokial nemas odlozene blocky, fakture, platby z tvojej karty, k € sa tak lahko nedostanes.

abbey1
23. dec 2019

Nech sa na mňa nikto nehnevá, aké v tom vzťahu si nemajú čo navzájom vyčítať.Zjavne ani autorka s ním nie je z lásky, súdiac podľa jej príspevkov tu. Nepochopím takéto vzťahy, kde chýba vzájomná úcta a dôvera, nie sú v ňom deti, nie sú manželia,... Z akého dôvodu sú spolu? Lebo zatiaľ nie je nikto iný na obzore?

lapersefona
23. dec 2019

Odpoveď vieš nájdi si lepšieho. .si mlada čajka načo sa trápiť, keď ti môže byť lepšie. Nemá dni počasia mladost

pebu
23. dec 2019

@abbey1 ano, presne.. Zatial nie je nikto iny na obzore.. A ked si precitas vsetko, zistis, ze kocka si uz vypisuje s niekym, ale ten sa nema k cinu ju pozvat na rande... Ach, tito dvaja su uplne mimo.. 🙈🙈