Pribúdanie áut v obci
Aj vy ste si vsimli kolko v poslednej dobe pribudlo aut? volakedy co si v dedine pamatam preslo par aut za den.Teraz po takych 10,15 rokoch ip ip nejake auto popod okna prefrci a to tu nemame ani nejak frekventovanu cestu alebo oznacenu skôr je to klasicky chodnik cize nie k autam moc prisposobeny.Mne to az tak nevadi ale dieta sa mi na to budi odniesla by som ju aj do zadnej izby ktora je do zahrady ale tam my nezaspi.A tu ju zase v kuse zobudi nejake auto.Niekedy je aj pol hodina ticho ze po ceste neprejde nic a inokedy aj 5,6 aut po sebe a uz je po spani.Este stastie ze v noci nechodia to je nastastie klud
@deti95060810 u nás je to presne tak isto..odparkovane auto o auto pozdĺž obidvoch strán...človek výjde na ulicu a cíti sa jak v koridore 😬😆🙈a na cestách zápchy od rána do večera...v aute po jednom človeku....a že drahý benzín...človek by povedal,že ho lejú do nádrží grátis...nechápem načo je v rodine 5 áut🤷
My bývame v meste, pod oknom cesta, ani nie hlavná. A ešte o desiatej večer prejde každých 10 sekúnd auto. Auto..auto..auto. No katastrofa. Ale čo narobím. Maly sa naučil takto spať. Už je to pre neho ako biely šum. Spolu s manželovým chrapanim😂.
je velmi vela aut. Ale to je preto, lebo sa rozsiruju obce a ako sa stahuju rodiny s detmi tak pribuda casto + 1 auto do domacnosti, pretoze jedno potrebuje muz a jedno zena s detmi. Ja to vidim u svokry. 10r spat mala kludny dom na konci ulice. Dnes postavili za domom novu stvrt a chuda svokra ma z 3 stran ulicu! Najhorsie je, ze ked tie auta idu v noci, tak svietia dialkovymi a pekne to svetlo ide cez cely dom. Na to, ze je to dedina na konci sveta tak je tam od rana do noci culy ruch.
..14 za hodinu, pekné čislo..ja v priebehu necelých 10 minút,kým zbehnem popri ceste 70..ráno o siedmej,aby som bola presná...
@anita1978 presne tak.Ludia kuvikaju ze zdrazeli potraviny co oni preboha budu teraz robit ze rataju kazde euro.Ja zas nesetrim na potravinach my si doprajeme ale rite to su budu kazdu chvilku rozvazat.Ja len hovorim ze to bude horsie a horsie to je cele.A chapem aj to ze toto je pre niekoho smiesna tema.To je fakt ze pri nejakej frekventovanej ceste by ma aj vystrelo.Volakedy sme tak byvali v byte ale z opacenej strany do dvora bol cely byt otoceny.Takze auta som ani riadne nepocula.
@mimi2120 kokos, my sme byvali na 12p tak, ze pod domom hlavna cesta, hned za nou dialnica a medzi nimi zeleznicna trat. Aj nasa malá to mala v lete pekne na zaspatie a pred rokom sme sa prestahovali na dedinu a ze jej trvalo, kým si zvykla. A mne tiez.😂
Celá dedina teraz bude v čase spánku vypínať motory, aby madam nerušili.
Občas by sa mamičky ozaj mohli zamyslieť nad tým, že ony ani ich dieťa nie sú pupok sveta a prestať sa sťažovať na každú prkotinu.

Pozor, zvukove vlny sa vo vode šíria oveľa lepsie ako vo vzduchu...