Prichádzajúce horúčavy
toto snad nie je ani pravda......:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Tak Katar alebo Rijad 🙂
Ja keď vidím ,že sa teplota šplhá nad 25 už mi je zle, nemám rada leto,nenávidím vysoké teploty
Však presťahuj sa ku nám na Oravu a mas pokoj
Však presťahuj sa ku nám na Oravu a mas pokoj
@timea301196 tam idem na dovolenku. kebyze nemame dole pracu a rodinu, urcite na dolniakoch nebyvam, tomu ver
Musíš pozerať predpoveď na osvedčených stránkach, nie na takýchto pochybných. Veď tam je toľko reklám (niektoré podvod hneď na prvý pohľad), že sa tam ani pánboh nevyzná.
Pozeraj na oficiálnych stránkach krajín, 40 v Rakúsku určite nebude.
Mne napríklad nevadí. Taktiež žijem v rakúsku predpokladám podľa nemčiny že aj ty a ja som sa cítila celé minule leto ako pri mori.
Neviem co pozeras ale mne ukazuke Viedeň 2 dni 32 a inak do 30 stupnov
Pozeraj na oficiálnych stránkach krajín, 40 v Rakúsku určite nebude.
@januska12323 mali sme tu uz aj 36-37 par rokov dozadu. to je casovana bomba pri tych teplotnych extremoch ktore posledne roky sledujeme
Áno teplo bude ale nemôžeš sa predsa spoliehať na 40 dva týždne dopredu.
Áno teplo bude ale nemôžeš sa predsa spoliehať na 40 dva týždne dopredu.
@januska12323 mas pravdu. asi to je na dnes naozaj moj vykrik do tmy
Pochybujem, ze tu ide byt 40.
Čo tam máš nastavené? Lebo Rakúsko hlási od 28-31 presne ako Slovensko. Takže výkrik do tmy a este aj blbosť
Buď si klamárka a nastavila si tam nejakú inú bežne horúcu krajinu aby si tu robila senzáciu alebo si ani nevieš pozrieť predpoveď v tvojom meste. Pre Rakúsko je predpoveď okolo 30, pohoda v tomto období
Rakúsko
Sorry, ale to fakt teraz 17.6. sa trasies ako horuco bude 1.7.? Och.... Kolkokrat sa nevedia trafit ani 2 dni dopredu.
mne sa nezda nor malne, ze je v nasich koncinach 40 stupnov...
a kde preboha bude takto?lebo ja čo pozerám na moju viesku pod lesom tak vidím najviac momentálne do budúceho tyždňa 25,26 ani 30 sa zatial nečrtá.No dalej mi neukazuje.A to nebývame ani na Orave alebo dakde tam kde by bývalo takto chladnejšie.Pre mňa je toto velmi divný jún teda teploty a hlavne tie nočné
Podarilo sa mi môj príspevok nejako zmazať, tak ešte jeden pokus :(
Už nemáme žiadnu šancu, že sa podarí zvrátiť tieto zmeny. Budeme sa musieť prispôsobiť suchám v zime a horúčavam v lete, požiarom, tornádam, bleskovým záplavám, exotickým druhom zvierat a rastlín, väčšiemu percentu infikovaných kliešťov aj malárií. A najhoršie na tom je, že ešte stále máme v populácii ohromné množstvo ľudí, čo tvrdia, že sa nič nedeje a všetko je, ako má byť.
Veď to máš na dva týždne dopredu. To nie je predpoveď počasia, ale čisté šarlatánstvo.
Ja keď vidím ,že sa teplota šplhá nad 25 už mi je zle, nemám rada leto,nenávidím vysoké teploty
@esther100 Pre mňa je už hrôza, keď je nad 19 stupňov a celý deň slnko, neznášam teplo, slnko, leto…

Blbosť, to máš asi nastavené na Dubaj alebo čo.
@veronka1996 at.wetter.com