Prieskum - áno, povoliť zákonom potraty, nie zakázať
Robil som už tento prieskum v práci aby som vedel ako je spoločnosť nastavena k životu detí. Väčšina za...Tak spravím ho aj tu.Potom to zhodnotíme...
Ukoncenie tehotenstva do 12.tyzdna musi byt dostupne, tak, ako doteraz, pricom treba povolit potratovu tabletku.
Toto je Max trápne, je to na konkrétnej žene je to len jej rozhodnutie nikto nemá právo to riešiť súdiť....
To je nejaky cudny prieskum. To sa normalne formuluje tazsie ako otazka do referenda. Potrat - cize umele prerusenie tehotenstva - ak nie, to znamena uplne to postavit mimo zakon? Povolit zakonom... hmm... akoze bez obmedzeni? Bez potreby 6 mesacnej pauzy medzi UPT, resp. bez obmedzenia tyzdna tehotenstva? Ja si myslim, ze nie sme fundovani sa k tomu vyjadrit. Ja som celkovo pro-life a nepaci sa mi, ked zeny idu na UPT z dovodov typu "je to moc skoro, partner dieta nechce, mame hypoteku" a pod. Su ale zas prieskumy, kde v krajinach s restriktivnou potratovou politikou maju zelenu vselijake anjelickarky a zeny pridu o zivot alebo minimalne o moznost este dakedy mat deti. Takze neviem.
v prvom rade som za psychicke aj fyzické zdravie matky, ktorá má právo sa rozhodnúť ako chce a nikto to nemôže vedieť lepsie
@jozef11111111 kazda zena ma mat pravo sa sama rozhodnut. Bodka. Tu nie je o com diskutovat. Krestania nech postupuju ako uznaju za vhodne a nech nevnucuju ostatnym svoje zasady.
Kto zhodnotíme ? Kde pracuješ ,že takéto prieskumy robíte v práci ? Každá žena má mať právo rozhodnutia ..
@mamkalentedkova ..medzi kolegyňami a kolegami pri debatách som dal tuto otázku....uvidíme aky pomer odpovedí
@jozef11111111 ja som proti umelemu ukonceniu tehotenstva, je dostatok dostupnych prostriedkov a sposobov ochrany pred neplanovanym tehotenstvom
Ze je to ôk tak ako to je. Každá žena ech sa rozhodne podľa svojho svedomia a vedomia. Pretože ci si dieťa nechá alebo nie následky svojho konania bude znášať len ona a nikto iny
@klarissa25 5249 detí v r. 2021 na SK hodených do biologického odpadu bolo akože zo znásilnenia? vyberáš si čo ti vyhovuje,lebo chceš argumentovať,lenže nemáš čím....
odpoved na otázku-som proti interupciám a je katastrofa,ak "vyspelá spoločnosť" nevie/nechce chrániť tých najslabších
@osky az na to, ze v case, do kedy je mozme ist na upt to este nie je ziadne dieta 🤷♀️ a neprosim si ziadne krestanske mudrosti. Ty konaj ako myslis a nechaj aj ostatne nech konaju ako uznaju za vhodne ✌ Nechapem ako niekto moze nadobudnut pocit, ze v tejto veci moze rozhodovat za druheho. Co sme v stredoveku?
@jozef11111111 chcem aby to ostalo ako je to teraz. Žena má právo sa rozhodnúť. Bez toho aby ju ostatný súdili. Nikto nechodí v cudzích topánkach. A chlapi by sa nemali do toho starať
Predovšetkým treba zákonom umožniť použitie potratovej tabletky aj u nas, a to je jediná zmena, ktorú treba spraviť.
@klarissa25 tá žena raz za to súdená bude...a tiež my ostatní,ktorí sa tvárime,že zabíjanie detí je normálne,lebo akési právo ženy....a kde je právo dieťaťa žiť,ak ten život už raz začal? ...a prosím nepíš o zhluku buniek,považujem ťa za celkom inteligentnú

Je mi to jedno :D