Prípad Judity, ktorý sa stal pred dvomi rokmi
Sledoval niekto z vás prípad,ktorý sa stal pred dvoma rokmi
v Žiline?(Judita a Tomáš)
Nedávno som to niekde čítala tak som hľadala na nete ,našla som len články ako ju nespravodlivo obvinili ale nič z info ktoré vyšlio hneď keď sa to stalo.To sa niekde stratilo z médií.
Odkedy som to čítala chodí mi to po rozume.Blba doba tento covid 🥴
Pravda o Judite je taka, ze je to psychopatka, co zabila bezbranneho a nevinneho chlapca. A jej tupi rodicia si vymyslaju nerealne teorie o jej nevine. Skoda, ze nie sme v USA, kde by dostala dozivotie a uz by nevyliezla von.
@marlent videla si tie fotky z miesta činu? mne bolo zle už len z tých fotiek, kde bola celá dlážka červená a nie to ešte vidieť naživo ... a btw. ak ťa môže prvá pomoc ohroziť, tak ju nemusíš poskytnúť...sused nevedel, či aj jemu nehrozí nebezpečenstvo
@darja27 tak troška Ťa opravím. Poslali jej rodiča rodičom Tomáša sustrastny, ak sa dobre pamätám, rukou písaný list.
Neospravedlnili sa za Juditu lebo ju považujú tiež za obeť.
Vpáliť guľku do hlavy niekomu z pomsty znie síce efektne, ale Naozaj? A potom ako čo? Odsedela by si si roky za pripravovanú vraždu? Však seba a svoju rodinu by si najviac potrestala.
Ja si na základe dôkazov myslím, že to urobila. Rada si prečítam fakty a zistenia, ale také rozdúchavanie emócií mi nedáva zmysel.
Súdiť jej rodičov, že ako ju vychovali? Osobne poznám niekoľko rodín, kde napriek rovnakej výchove jedno z detí bohužiaľ sa vydalo zlou cestou.
Napr. všetci čo vysetrovali jej psychický stav Juditu vyhodnotili bez sklonov k agresivite. To je tiež zaujímavý fakt.
Ja aj toho suseda chápem, že sa zľakol aj keď aj vtedy by mi prišlo prirodzenejšie povedať niečo ako vydrž volám políciu miesto komentára čo odznel. Ale v skutočnosti nikto z nás nevie ako by reagoval.
@ingrid56 coze? Rodinka s detmi? Sice asi je to zas pochopiteľne, že Juditiny rodičia tam neostanú bývať, po tom všetkom čo sa stalo. Svedomie im asi nedalo.
Ale tak asi po tomto museli ten byt predať za bagatel.
Ktovie aký ma názor na Juditu jej širšia rodina(babka, teta, bratranec..) tiež ju tak vehementne obraňujú? Hmmm.
A že Tomášovej rodine sa ani neospravedlnili, asi hovorí za všetko.
By som chcela vedieť či tej Judite sa dobre spáva s takým svedomím.
@janage na margo psychického stavu,mi to vôbec zaujímavé nepríde ,pretože udialo sa aj veľa samovrážd z pozitívnym psychologickým vyšetrením.A na margo rodičov -no ich správanie teraz tomu naozaj nasvedcuje,ono to tiež nie pre každého platí,ako je vidieť.Emicionalne to väčšina napíše ,ako to z hnevu cíti.Isteze by ste to tak nevykonala eďže sa vás to netýka .Ja by som to proste cítila presne takto tu a teraz.Preto som písala,že neviem nájsť tie aktuality ktoré vyšli hneď v začiatkoch,kde bol spomenutý aj fakt že chlapec bol jedináčik a zo strany rodiny dievčatá neprišla odozva ....
@darja27 no to čo popísali média hlavne v začiatkoch, keď si polovicu vymysleli by som za bernú mincu nebrala.
Čo sa rodičov týka, keby moje bezproblémové, nekonfliktné dieťa bolo obvinené z tak brutálneho činu tiež by som nemohla uveriť.
Samovraždy možno, ale toto za éru slovenskej kriminalisti je asi prvý prípad, keď u páchateľa brutálnej vraždy nie je ani náznak motívu a psychológovia nenašli známky agresivity či psychickej odchýlky.
Ja som ako pubertacka zažila stresujúci zážitok a mne teda tie reči niekoho kto takúto extrémnu situáciu nezažil, ale je presvedčený, že by určite konal tak a tak, prídu úplne mimo realitu.
@darja27 áno tuším niečo také bolo v správach.O tom ako je zarážajúce, že jej rodičia voči Tomášovej rodine neprejavili nič. Pamätám si to.
Potom sa asi sa zbadali, že by to mali urobiť, tak napísali " akože " list.
Chúďa tá Tomášova mama, že jej Tomáš do mobilu nastavil pripomienky na jeho narodeniny.
@janage suhlasim s tebou so vsetkym, nikto z nas nevie ako by reagoval, kazdy si moze mysliet, moze tvrdit, ale presne tak, nikto netusi. Ja som roky chodila na zdravotnicke kurzy a sutaze, ale ked predo mnou spadol chlapcek z murika a rozbil si celu tvar zamrzla som a nevedela som sa ani pohnut. A vtedy som zistila ze mozes byt pripraveny ako chces, realita ta nauci.
@evaachesa tam je opisane skor to, kde kto pri vysetrovani nebol dokladny. Podla mna im na zaklade dokazov bolo jasne, ze vrah je judita a preto nedbali na kazdy detail, tym by sa vysetrovanie zbytocne predlzovalo, hoci ja som za to, ze vysetrovat sa ma dokladne. To, ze nase sudnictvo a celkovo justicia je skorumpovana ako sa tam uvadza, je pravda, no tato jej vypoved ju pochovala zaziva.
"Ako som si v umývadle zmyla krv z rúk, čo tam bola, tak v tom kuchynskom dreze a aj na riade, ktorý bol v ňom, jej veľa zostalo. Keď som tam proste videla ten nôž, tak som sa zľakla, neviem čoho, ale jednoducho som sa zľakla. Chcela som ísť po ten uterák, tak neviem prečo, ale ten nôž som zobrala so sebou. Potom som prešla do izby, kde som si chcela zobrať uterák. A aby som mohla otvoriť ten šuflík, tak som nôž položila na zem a otvorila šuflík, ale potom som si všimla, že uterák je pod inými ďalšími vecami, tak som to nechala tak a išla do tej komody, čo je v chodbe. Nôž som nechala položený na zemi,"
@leeo hmm neviem ale toto podľa mňa nič nevysvetľuje na 100%. Vypočula som si aj nahrávku a ja som z nej nemala pocit že to hraje alebo je chladnokrvna klamárka...mne prišla skôr skutočne vo veľkom šoku, strese...ja netuším ako by som jednala v takej chvíli...ja nehovorím že je vinná alebo nie... absolútne si to ani len netrúfam povedať a ani to ďalej nechcem sledovať lebo ja mám z takýchto vecí ťažko na srdci a potom ma to trápi keď si predstavím tých zranených a utrápených ľudí...preto vypínam upozornenia na túto diskusiu a viac sa k tomu vracať nebudem...len dúfam že rozhodol súd správne.
No ja som tú stránku si prečítala a myslela som si,že je ozaj nevinná,ale čo by volala potom s mamou 8minut?keď si zoberiete,je to dosť času...tiež som zvedavá..a poznám prípad z okolia možno si niekto pamätá..keď v Knm na prechode zabil dievča opitý vodič,ktorý po nehode ušiel a po roku bol vonku a mal vodičský naspäť,tak asi toľko k tým peniazom...
@nikyball tak to o Viole je brutalne. Roztrhnuty anal a tupe udery s vyhodnotenim, ze o nasilie neislo, iba zlyhanie srdca. Du ven blejt. Otrasne cosi co sa deje.
@opica_skorica mne sa nechce veriť aj to, že všade sú kamery a nič nezachytili.? Aspoň to či tam išla sama, alebo ju tam niekto vylákal, cokolvek
Mne tu nesedí ten motív. Prečo by to spravila? A čo ten utekajúci chlapec čo je na kamerách ? Čo tam robil, prečo utekal atď. Asi by bolo zaujímavé vypočuť aj jeho a to je vec o ktorej som sa nikde nedocitala. Celé je to čudné a popravde nie som naklonená jednoznačne tomu, že to urobila.
Inak mna by este zaujimalo...že dobre teoreticky ,pri vstupe si chlapa nikto nemusel vsimnut..aj ked osobne si myslím,ze ak by to bol nejaký udrzbar" tak dojde autom.Vrah detto,pretože bude chciet čo najrýchlejšie odist z miesta činu.No čo je teda zaujímavé..že ked bola celá chodba od krvy,Tomáš nespočetne bodných rán logicky musel byt aj vrah od krvy.akoby takýto človek bez povšimnutia odisiel? Musel by sa prezliecť..kde?kolko času by to trvalo?niekde by sa určitě našli stopy,nejde vyzliecť zakrvavené oblečenie bez toho,že by zašpinil niekde zem.
Ďalšia vec..je vôbec niekde uvedené, kolko toto celé trvalo? Lebo ja so to nikde nenašla.
Kolko trval utok?Kolko bola Judita údajně mimo?Ako dlho telefonovala matke? Prečo matka hned nepoložila tel.a neletela domov..ja by som sa asi zblaznila keby mi toto dieta zavolalo,necham vsetkeho a letim domov.Toto sa nikde neuvadza.
@anita1978na inak ako uplne prve pri tomto pripade napadlo ci to nebol niekto z jej priamej rodiny a kedze ona je mladistva, prehovorili ju nech to vezme na seba.
Baby a co tento clanok? Hlavne 2ha strana
https://www1.pluska.sk/krimi/vrazda-tomasa-16-j...
Presne tak baby..myslim,ze tu sú len 2 moznosti...bud Judita alebo niekto koho poznala, a celé to bolo naplánované.Verzia o neznámom el.je podla mna vymyslená

@darja27 nie nie, mal staršiu sestru a ešte takú malú 3ročnú