icon

Prípady, ktoré nám nedajú pokoj ani po rokoch

namina
3. jan 2025

Baby, ktorý prípad vám aj po rokoch vŕta v hlave, čo sa mohlo stať danej osobe ? Mne Viola a tá baba z hotela Cecil

bielasovicka
3. jan 2025

@lentilka78 ani ja tomu od začiatku neverím ze to bola samovražda. Keď sa to cele začalo, tak ešte všetko hovorili, ukázali video, a potom odrazu zostalo ticho a tvrdili ze spáchala samovraždu. Nie nie, mne to cele bolo od začiatku všetko také podozrivé. Proste tam ututlali nejaké veci. To bolo očividne. Aspoň ja som to videla.

lubmar
3. jan 2025

Ten pripad z Cachtic,ked ten sused policajt zastrelil tu mladu mamicku v kuchyni cez okno. A pripad Cervanova

maminkadeticiek
3. jan 2025

@bielasovicka mne na tom celom bolo zvlastne este to,ako ostala v podstate ticho aj rodina.Blizky.Nikto nekrical do medii ze klamu.Cele zvlastne.

katarinaforever
3. jan 2025

@maminkadeticiek ale kdeže, vyliezla na kopu kamenia a padla dole vyzliekla sa a chcela tiež v prístave skočiť do vody. Ona popadala nahá svojou vinou a tak vznikli aj tie trhliny v konečníku. Vyšetrovateľ preukázal veľké poranenia v dôvodu padov - viacerych z tej hromady ostrých skál. V jej tele sa našli drogy a alkohol. Taktiež posielala SMS na rozlúčku - boli v tom problém vo vzťahu. V minulosti sa liečila na psychické problémy. Uz viackrát sa pokúsila o samovraždu.

maminkadeticiek
3. jan 2025

@katarinaforever Toto znie ako hlupost.Kto by sa uz takto pokusal o samovrazdu??

luczach
3. jan 2025

@namina Prípad študentky z Nitry,išla z diskotéky z Mostnej ulice a doteraz jej nie je. Okolo roku 2013 to bolo myslím.

petricka1984
3. jan 2025

@rude_baby Daniela zabili náckovia. Vedelo sa to už vtedy. V dnešnej dobe už nosia saká a vyžehlené košele, ale sú to stále náckovia. Hnus

ayato
3. jan 2025

Mňa by zaujímalo ako dopadol ten muž, ktorý zabil malého chlapca Mirka . Strčil ho do vriacej sprchy a on na následky zomrel. Hodil to na druhé dieťa. Možno sa to aj uzavrelo, nepostrehla som to

nikyball
3. jan 2025

@namina mne aj Nikola Beblava zo Senice, pamatam si , ako bol v skole vyveseny plagat, ze ju hladaju.

bielasovicka
3. jan 2025

@maminkadeticiek áno áno, celé také zvláštne...

bielasovicka
3. jan 2025

@nikyball no jej otec hovoril do telky veľakrát

janababana
3. jan 2025

Viacero pripadov. Okrem Violy a Nadi, aj pripad Dominiky, ktoru nasli v podchode tusim v Novom meste nV. dokalicenu a skoncila v kome…

1mata
3. jan 2025

@bebebi dúfam, že Božie mlyny melú pomaly, ale isto 😥

rude_baby
3. jan 2025

@petricka1984 hej, to bolo hneď jasné, že to boli náckovia. Len nechápem, prečo sa to tak dlho naťahovalo a nikto nesedel...
Teraz si tých náckov s radosťou volíme a posielame ich do Bruselu 🤦

valikasikulova
3. jan 2025

Na tohoto pamätáte?
https://mytrencin.sme.sk/c/5728287/vrah-z-faceb...
Ak už nie je vonku tak za "chvilu" si bude opäť behať po slobode....jej mamu sestru aj moniku som poznala z videnia ... nie je to nevyriešeny pripad, len som si naň spomenula pri čítaní...

petricka1984
3. jan 2025

@rude_baby len či niekto pôjde vôbec ešte sedieť

tim23
3. jan 2025

Ďatlovova výprava

srdeenko19
3. jan 2025

@valikasikulova tak tohto aj pomaly pustia na slobodu. Boh ochraňuj všetky mladé dievčatá. Toto je moja nočná mora, ake monstra a psychopati behaju medzi nami. Mam dve malé dcérky.

mandarinka555
3. jan 2025

@luccija Našli ho po 30-tich rokoch....vlastne jeho deti, on medzitým zomrel. Dali robiť aj testy DNA. Uniesol ho vtedy nadriadený ich otca, lebo nemohli mať so ženou deti. Tuším to bol policajt. https://zivot.pluska.sk/soubiznis/sokujuci-prib...

lilope
3. jan 2025

@basulaak rodičia madelaine boli po jej zmiznutí úplne mimo. Hneď hovorili o únose, pričom nemali žiadnu indíciu, že by ju niekto uniesol, druhé deti tam zostali. Po únose išli kľudne behať, zatiaľ čo polícia a dobrovoľníci hľadali ich dcéru. Matka oprala jej obľúbenú plyšovú hračku, o ktorej predtým hovorila, že z nej cíti dcéru a privoniavala si k nej. Možno aby pach nezacítili psy, ktoré v ich hotelovej izbe označili pach smrti, aj v ich prenajatom aute, v ktorom niečo extrémne zapáchalo. No a tých indícií k nim bolo tak veľa, že to naozaj vyzerá tak, že rodičia sa jej zbavili. Či už ju sami zabili alebo zomrela a zbavili sa jej tela. Z ich strany tam nebola absolútne žiadna emócia, žiaden strach o dcéru, ani záujem - ten bol len hraný.

mnamko
3. jan 2025

@lilope a prečo by ju zabijali,akoby ju dostali z hotela.Pokial viem obvinený je nejaký Nemec

lilope
3. jan 2025

@mnamko netuším prečo by to robili. Existuje ohľadom toho špekulácia, že deťom dávali lieky na spanie, aby mohli s partiou chodiť do toho baru a deti za nimi na izbe neplakali, a ďalej sa tá špekulácia pohráva s myšlienkou, že či ju nepredávkovali a nezomrela nešťastnou náhodou. Noc predtým na izbe plakala, lebo sa zobudila a oni tam neboli. Neviem ako by ju dostali z hotela. Ich priateľka tam videla nejakú osobu ako nesie na rukách malé dieťa, čo mal byť ten únosca a nakoniec to bola somarina, bol to turista so svojím dieťaťom. Celá tá ich partia bola čudná a nezodpovedná. Prečo sa ale v ich izbe a neskôr prenajatom aute našiel pach smrti - pach tela a nikdy to nebolo vysvetlené, to ma zaujíma.

lilope
3. jan 2025

@mnamko Brueckner bol súdom spod tohto obvinenia oslobodený.

kittykat22
3. jan 2025

@lilope nedava moc zmysel, ze to boli jej rodicia. To by asi nerobili kampane 20r po jej zmiznuti a vynakladali take usilie aby pripad nezapadol prachom. Keby boli pachatelia, boli by radi ze to prehrmelo a dookola by to neotvarali.

lilope
3. jan 2025

@kittykat22 nemusí ti to dávať zmysel. Oni z toho aj dosť vyťažili. Ak ťa to zaujíma, pozri si o tom viaceré spracované videá na youtube. Smútiaci rodič sa nespráva ako oni.

kittykat22
3. jan 2025

@lilope sledovala som tu kauzu. Ale zober si to podla seba. Keby si niekoho zavrazdila, snazila by si sa 20r upriamit pozornost na pripad? To nedava zmysel. Podla mna to neustale otvaraju pretoze maju pocit viny ze ju nechali v tej izbe a isli sa zabavat.

kittykat22
4. jan 2025

Ja cakam ako dopadla unos a vrazda Pavla Matusky. Nechal ho minuly rok uniest a zavrazdit otec jeho priatelky. Mali spolu nezhody koli starostlivosti o dieta. Napriek tomu, ze su tam priznania z objednanej vrazdy, tak je mozne, ze to nedopadne, pretoze nenasli telo. Unos a vrazdu mal zorganizovat znamy advokat Pavel Jelinek - ktory sa vdaka dobrej obhajobe z toho mozno vyzuje.
https://hradecky.denik.cz/krimi/policie-najemna...

sofia1979
4. jan 2025

@patus_2 toto by aj mňa zaujímalo

sofia1979
4. jan 2025

@namina ešte Kramny čo sa tam vlastne udislo