Pripomienky k novému fóru od 2018
Hľadala som, kde sa môžem vyjadriť k vášmu novému vzhľadu fóra. Nič som nenašla, vyzerá to tak, že sa asi vyjadriť ani nemôžeme, tak som si dovolila založiť túto tému, pretože pár výhrad mám. Možno pomôže k celk. zlepšeniu, možno nie.
1. Pridaná reakcia k téme sa nedá už spätne po zadaní opraviť. Prečo?
2. Zmizla ikonka internej pošty pri reakciách. Prečo?
3. Zmizlo rozdelenie tém na najnovšie a staré. Malo to svoj význam.
4. Ak sa konečne "prerolujem" k danej téme, kde som na niečo odpovedala, znovu ma vráti na začiatok tém a musím sa zasa prácne "prerolovávať "k danej téme.
( to je asi tak z mojej strany všetko, neviem, či ostatní ste so vzhľadom spokojní alebo nie, ak nie, tak sa vyjadrite, možno to adminom MK pomôže...)
Jednoducho katastrofa. Mám pocit,že niekto nechce počuť názor iného.👎
Pomaly skape aj tato tema..ved uz teraz je takmer 25 v poradi.... a nik novy si ju uz nevsimne.Takze bude zas klud od neziadanych nazorov-podla mna bolo prave toto cielom tejto prisernej zmeny forya.
Pred tým bolo všetko oveľa lepšie a prehľadnejšie.Rychlo sa dalo všetko vyhľadať.Aj staré témy.Teraz celé zle.Uz ma sem nebaví ani chodiť.Myslim že je takých žien viac..Škoda bolo
žienky, už len dúfať že si to prečíta ten dotyčný čo to dodr.... a urobí nápravu....😉
Inak je fakt, ze odkedy to tu takto pokaslali, nejako ma to tu uz nebavi a citam uplne nieco ine....no neva, zmena je zivot
Podme radsej strikovat ako sa tu trapit nad blbimi inovaciami uroven sa velmi prepadla a zhorsila
@tenerifka ak to nie je v spanielcine tak daj tip, lebo tu je to fakt nuda.
Včera som skúšala komentovať blog a dopadlo to tak, že 80% prispievateľov nás bolo autorkou vymazanych, lebo sme napísali skutočnosť, ktorá sa jej nepáčila a nakoniec vymazala úplne všetko 😂 Ja nemám potrebu sa nikomu pchať do zadku a napíšem čo si myslím, ak to ma niekto po mne mazať, tak to sa nejdem ani unúvať ...
Ja tu uz tak casto nechodim ako pred casom, rozculuje ma ze nevidim kam pribudla nova tema, aj ked by som si rada precitala
Pokrac. Pardon , omylom mi uletela sprava. Rada by som si precitala problemy v roznych temach, ale odradza ma to preklikavanie a nakoniec mi to este zmizne ako teraz, tak chodim len na rodinne problemy a volne diskusie. Som sklamana a znechutena tymi zmenami, neviem na co to bolo dobre.
Za mna tiez otras...niekedy je lepsie nevylepsovat to, co klape,bo vacsinou tie vylepsenia to pekne vedia poondit..a poondit MK sa podarilo dokonale...
....asi to má svoj význam, prečo admini alebo IT-čkári MK urobili , čo urobili. Asi nebolo "dobré a vymkýnalo sa im spod kontroly", keď určitá " žhavá " téma mala aj 800 strán, asi to strácalo ten zmysel, akí oni zamýšľali - MK= Wikipédia...neviem, len tipujem. Neprehľadné = dobré - pre nich, nie pre nás, užívateľov. Uvidíme, čo povedia, ak aj tí poslední skalní odtiaľto zdupkajú, lebo inam to ani nevedie...no škoda, rada som sem prispievala a veľa žienok tu som si obľúbila a hovorili mi z duše, moje "virtuálne" priateľky.
@libawet tak- tak ,800 stranove nove temy su uz sci fi pri tomto sposobe vedenia fora...max 3-4 strany a kazda nova tema vykapala odkedy to tu zaviedli..stare temy neratam,tam niektore ziju este zo stareje ery -ze pride upozornenie viacerym co tam uz prispeli v miulosti,tak sa to priebezne ozivuje.Nove temy su ale uplne stratne.A tiez som nazoru ze to bolo aj cielom...nediskutovat na kontroverzne temy prilis dlho,vsetko len povrchne a hlavne kratko..aj tato tema by v straom fore mala uz do 40-50 stran a zila by intenzivne stale, az by na to museli reagovat..takto nemusia ,mozu sa tvarit ze nevidia... ved len 2 strany..
Mne to pripadá, že teraz je tu milión nových diskusií narobených, ale v podstate tie isté témy - viĎ "Som tehotná? Aký kočiar? Ako príkrmy? Boli ste tam na dovolenke? Ako do Chorvátska/Dubaja/atď. Akú autosedačku...?.. " Proste vôbec to nikto akoby nerušil a nesmeroval tie diskutujúce k už existujúcim témam... Mne to pripadá, že čo otázka, to založím diskusiu, žiadna snaha pátrať, či sa to už predtým niekde neriešilo. Mám pocit, že predtým to admini celkom dobre vedeli ukočírovať, aby nebolo toľko duplicitných diskusií k jednej veci.
@katrinka8 ano ale vtedy ked niekto ozivil staru temu aby nevytvoril duplicitnu, tak ta stara tema skocila no vrch diskusie a mohlo si ju vsimnut vela ludi a teda mohli reagovat..teraz aj ked niekto prispeje do starej temy ,ta sa uz nezobrazuje ako znovu aktivna,nevyskoci navrch diskusii a teda ludia co do nej v minulost neprispeli ani nevedia ze niekto do nej napisal a teda reakcie moc nebudu na takuto temu uz..je zbytocne ozivovat stare temy kedze sa ozivit nedaju..
Ja som pred 2 tyzdnami zalozila novu temu.Teda otazku ohladom jedneho centra.Po 2 hodinach tu temu uz vobec nebolo vidno a po 4 dnoch som ju vymazala z dovodu,ze mi nikto neodpisal.Ked som ju chcela najst ,tak som ju musela 20 min.hladat.
Nasla som podobnu temu ktorej bol posledny prispevok v roku 2012.Napisala som tam,ale asi to zas nikto nevidel,lebo nikde nic.
Ako pise
@katrinka8 stale tie iste nove zalozene diskusie som tehotna?Aky kociar?
Ked aj kliknem na nejaku temu,tak sa musim prekliknut na poslednu stranu.Vtedy mi to preskocilo automaticky na posledny prispevok.
Pomaly ale isto to tu opustam,lebo tu sa clovek pomoci nedocka😒
@0silvia0 asi to je aj zámer, že sa im asi MK vymkol spod kontroly a potrebujú ho akosi " prirodzene a nenútene " ukončiť do stratena.....prečo sa k tejto téme nevyjadrí niekto z kompetentných? Neverím, že túto tému a naše reakcie si akože nevšimli.....pozícia " mŕtvy chrobáka " ? Smutný prístup, po toľkých rokoch fungovania.
@libawet, nuz, v konikovi sa tocia solidne prasule (1,4 melona za predminuly rok), co tam po par kotkodakajucich slepiciach... Co sa podnikania tyka - moja ucta. Chapem, ze sa im nechce prplat s nejakym smiesnym zhlukom anonymnych uzivateliek. Na druhej strane je ten obrat dostatocne vysoky na to, aby zamestnali niekoho motivovaneho, aby sa aspon tvaril, ze sa o stranku stara...
@libawet, no, nechcelo sa mi rypat v udajoch, kde ten obrat dosiahli. Ale ze by za prevadzkovanie fora a obcasnu reklamu - to sa mi zda privysoka suma. Takze skor predpokladam, ze prevadzkuju ine cinnosti, z ktorych sa ich obrat odvija a kona drzia skor zo zotrvacnosti (nepracujem v mediach, netusim, ake sumy sa tocia za reklamu, ale toto mi pripada - celkom laicky a nezainteresovane - privela na jednu stranku). No, co robia majitelia, do toho nas je celkom houby, ja len ze tie zlate vajcia budu z ineho zdroja ako nase kotkodakanie... (co je strasna skoda, otvorili by sme si konkurencne forum, kotkodakali s niekolkonasobnou intenzitou a do roka a do dna boli milionarky)
Zienky - podnikateľky, neváhajte a šup do toho, chce to nové fórum - nejakú zelenú kravu, kľudne aj sliepku, lebo si fakt budem musieť nájsť niečo iné na zabíjanie času.... jaaaaj, kde sú tie časy, keď sme si tu v zápale diskusie skakali do vlasov a keď som sa ráno zobudila bolo v téme napísaných 10 strán príspevkov...
Pridavam sa, ani mne sa toto nove forum nepaci... Inak dost nelogicke riesenie.. ved predtym, ked bola dlha diskusia, ktora zila, mohli tam nabachat kopec reklam. Teraz co? Tie 1-2 stranove diskusie velky kseft nezarobia. Snaha pochovat kona? 😒
Baby nieco zalozte,registrujem sa hned 🙂)
Kedysi som chodievala sem https://forum.rodinka.sk/ Možno si ešte spomeniem na heslo a prihlasovacie meno 😉

... jo, a tiez ta moznost zmazat prispevok - ok, mame demokraciu, ale postrada to v diskusii potom zmysel.