icon

Prišla mi žiadosť, či nedarujem niečo chudobnej rodine

55danka55
10. okt 2012

no mamičky toto ma dnes rano čakalo na stranke taka som rozčulená že až tak na PC a internet ma a na topanky nie .pridavam spravu ktora mi prišla

tomastomasko@post.sk - tomastomasko (neregistrovaná/ý) - Dnes o 10:04
dobri prosim vas pekne mam cerku ktora chodi do skoli nema obuv ani oblecenie zme slapsia rodinka pred dvoma rokimi zme prisli o rodini domcek bolitu povodne bivalizme v kontajnerach lebo zme nemali gde ist bivat prislizme o vsetko coszme mali v domceku teras bivame u rodicov moja cerka ma 17 rokov vskole sajej vismjevaju ze prisla o rodini domcek a ze nema obuv ze chodi v papuckach do skoli prosim vas aspon teto teniski jej darujte nech sa trosku potesi prosim vas na kolena pomoste jej vela nechce odvas a povedala ze bude vam vdacna ket jej pomozete prosim prosim

sashabb
10. okt 2012

@55danka55 😀 😀 😀 no sranda, už vidim nejaku 17-ročnu slečnu ako ide do školy v papučkach 😀

galaxy
10. okt 2012

ja by som poslala 🙂

55danka55
autor
10. okt 2012

ved to tak ma to nahnevalo ved mohla ist v lete na brigadu zarobit si na tie tenisky ked su tak zle na tom ☹

55danka55
autor
10. okt 2012

@sashabb ved existuju seconhendy kde si mozu kupit lacnejsie a nie odomna vypytovat 10 eur tenisky

55danka55
autor
10. okt 2012

@galaxy ved poslite adresa tam je ja nebudem nikomu posielat 10 eur tenisky mam dieta a tiez nam je kazda korunka dobra ja nie som charita v ziadnom pripade a 17 rocna si vie nieco zarobit na brigade ked chce.

ematko29
10. okt 2012

@55danka55 tak isto ,máš pravdu na internet to má prachy ataké halušky si myslí,že kto sa nato chytí.toto milujem normalne,

55danka55
autor
10. okt 2012

@ematko29 ja nedam 😢

irriss
10. okt 2012

@55danka55

Nehlede na vse ostatni......byla jsem se ze zenske zvedavosti 😔 podivat na tenisky...
kdyz uz nema dobrou gramatiku,ma dobry vkus.. 😉

p.s. pokud si nekdo vybira, neverim...pokud je mu to jedno..zacnu nad tim premyslet.. 😉

55danka55
autor
10. okt 2012

🙂 krasne napisane

55danka55
autor
10. okt 2012

@irriss krasne napisane 🙂

ematko29
10. okt 2012

@55danka55 nič zlé podla mna nespravíš ak nedáš,ty si za tie tenisky vyhodila väčšie peniažky než sú na bazáre.akde by si skončila ak by si porozdávala kade tade vecii za ktore si aj ty zaplatila.som toho nazoru treba pomôcť ale treba si toho človeka aj overiť .

55danka55
autor
10. okt 2012

@ematko29 presne tak ja som dala vela veci ale ludom o ktorych som vedela že to poteši a pomože a nie aby niekto hladal tenisky lebo su značkove a žobral o ne ved su tu mamičky ktore predavaju aj obyčajne lacne tenisky po 3 eur keby na take napisala je mi to jedno ale nie na 10 eur.

sympa1
10. okt 2012

@55danka55 podla mna je to nejaka provokaterka, ktora si dala zaležat aby jej pravopis bol co najhorsi a pyta si veci , proste sa zabava...

sendy182
10. okt 2012

@55danka55 tomu neverím 😒

jankatt1971
10. okt 2012

Asi by som jej odporučila, nech radšej skúsi hľadať na nete základy spisovného slovenského jazyka miesto žobrania. Takých mám najradšej, čo si myslia, že sa ľahko dostanú k rôznym veciam bez práce.

ivett1
10. okt 2012

@55danka55 tieto správy mi už pripadajú ako spam... vymyslené a ešte aj otravné ... 😠

kocko
10. okt 2012

@55danka55 Takéto správy majú baby skoro každý deň........nereaguj, vymaž.......Ako napísala irriss, to si teda vedia vybrať. Keby už bola takej núdzi, kúpi si niečo v sekáči, alebo tu na bazári je aj možnosť "darujem". Že im nie je hanba
vymýšľať nové a nové príbehy.......
A ešte jedna vec.....Ked boli povodne, veľa ľudí a aj organizácií poslalo tým ľuďom ošatenie.....Videla som to v telke.
Veci plné oblečenia vo vreciach.....A to nebolo len jedno vrece....Celá kopa. Takže výber mali poriadny. 🙂 🙂
A mladá by už mohla nájsť brigádu.....

55danka55
autor
10. okt 2012

@kocko to iste som aj ja povedala

dejka77
10. okt 2012

To sa neda ani citat co napisala, gramatika viac nez hrozna. A pokojne si moze niekto robit aj srandu. Ja by som na to ani nereagovala.