icon

Problém s mačkami

20. aug 2023

Ahojte, prosím Vás. Je tu niekto kto si poradil z mačkami na vlastnom dvore? Za pomoci čoho?Žijeme v lokalite kde má viacero susedov mačky. To ked v noci vojdete na našu ulicu tak len kopu tých svietiacich oči má ceste vidíte.. neznášam ich. mne už je fakt do plaču keď denne odpratávam po nich hovná. Oni sravaju hadam len u nas. A následne vidím ako sa na dvore hrajú naše deti. Najmladší štvornožkuje. Niesom fakt žiadna fajnovka naozaj ale s prepáčením niektoré hovná sú normálne, niektoré sám červ. Proste grc. Čím ich odplašim. Existuje vôbec niečo také?

Strana
z2
valeriakadarova
21. aug 2023

@janulik2008 evidentne nie všetky, máme kocúra ten si poctivo zahrabe, mačka sa vykadí a nechá tak a to sme radi keď si potrebu spraví do záchoda lebo väčsinou to schytá dlážka😃 takže sú mačky a mačky😃

janulik2008
21. aug 2023

@valeriakadarova vieš čo že jedna u nás to robila ale za to sme mohli my lebo keď šla na wc a akurát sme čistili tak ako vykonala potrebu sme ju odháňali a potom už vôbec nehrabala potvora 🫣🫣🫣

valeriakadarova
21. aug 2023

@janulik2008 vidíš😃 a my sme tej našej nič nespravili a aj tak muž zbiera hovná zo zeme alebo z vane😃 a to už ani nehovorím keď ociká gauč, postieľku malej🤦🤦🤦 proste dzignutá cica😃

nenne27
21. aug 2023

Na jedno miesto chodi stale s..at kuna.nemoze to byt ona?

ankasek
21. aug 2023

@aurinia To nie je pravda, serú aj na trávu

lusilla
25. aug 2023

@janulik2008 mozem ti kazdy den pridat foto toho "zahravaneho" hovna, a keby len jedneho, pricom opodial mame piesok kde by moholi zahrabat, to je prva odpoved na to ked sa niekto stazuje ze mu macky seru na pozemok, travnik, vyvyseny zahon, terasove sedenie, rohozku, topanky pred dverami a tak mozem pokracovat, ale to nieeeee to by v zivote macka nespravila lebo oni zahrabavaju. Ludia spamatajte sa, kazdy dom uz ma kamerovy system jak SIS kde to je natocene. Nie nezahrabavaju zmierte sa s tym. Najlepsia bola suseda tuto ktora dala foto na fb nech si laskavo odpracu hovienko po "samovenciacom" psovi ktory tak raz za mesiac majitelom vybehne, ale ona ma tri macky co obsieraju ulicu kazdy den, to uz som si fakt tukala na celo, ale pozor keby si to ten pes zahrabal tak by to bolo ok.

Strana
z2