Problém s mladou susedou
Dobrý deň. Mám problém s mladou susedou, ktorá býva nado mnou. Asi 22 ročná, býva sama aj keď zo začiatku bývala s frajerom. Potom tu za ňou začali chodiť všelijaké indivíduá, bohvie čo robili a ja som sa teda necítila bezpečne. Aj s majiteľkou bytu som to riešila, ona mi povedala že jej mam dat pokoj, poctivo platí nájom, chodí do práce, upratuje stará sa tak ju mam nechať na pokoji. Problém je že z jej bytu ide ustavične nejaký hluk, nie hudba ale počujem kroky keď k nej príde asi terajší frajer, buchot dverami, kroky, keď upratuje tak presne viem že kedy. Ja som už staršia, potrebujem svoj pokoj, nemôžem v noci spávať, mám problémy s tlakom a do toho ešte táto soplana. Raz mi ušli nervy a povedala som jej že je piča.... Na čo mi iba povedala ze toto je úroveň tých starých ľudí. A kde je úroveň mladých? Mala psa, ten robil strašný hluk počula som ako chodí po byte a nakoniec ho vraj dala kvôli mne k rodičom. Teraz ma mačku a to nie je o nič lepšie. Nehovoriac o tom ze počujem buchot postele počas súlože. Už som ju lonfrontovala kvôli tomu chodeniu po byte ci nemôže byť potichsie na čo mi povedala ze ona nedostala krídla do povinnej výbavy... Už si neviem rady, poraďte mi čo a ňou. Zavolať nabudúce políciu?
Tak asi chodi do prace a dokaze sama ten byt platit. To uz cista zavist alebo choroba. A kedze chodi do prace, tak vysava v nedelu. No a? Aj ja robim vacsie upratovanie vacsinou v nedelu. Nikto veru nema kridla, aby po byte lietal.
Tak pracuje, 22 nie je tak málo aby si nedokázala platiť byt. Nekonšpiruj. Si veľmi zatrkpknuta podľa všetkého. Ale ake riešenie autorka vidíš podľa teba? Fakt myslím praktické. lebo to čo opisuješ je normálne žitie v byte, nerobí diskotéky nehadze nabytkom ako moji susedia, takže?.
A prečo by nemohla v nedeľu vysavať? Ved to je jej osobná vec, do toho z čoho platí a kedy vysava ta nič nie je
Nuž neprajem nikomu nič zlé, ale vám by som dopriala za susedov rodinu s nevychovanými piatimi deťmi, ktoré celý deň behajú po plávajúcej podlahe v drevákoch a hrajú futbal. Aby aspoň dve z tých detí začínali v hudobnej škole a doma pravidelne trénovali. Ich matka by mohla byť amatérska fanynka stepu a otec milovník hlasnej techno hudby. A samozrejme aby klepali rezne každú nedeľu o piatej ráno.
Potom by ste pochopili, ako vyzerá zlý sused. Lebo chodiť otravovať susedu kvôli tomu, že si dovolí chodiť po byte, upratovať v nedeľu alebo cez deň cvičiť je naozaj cez čiaru.
Btw, ja som mala prvý vlastný byt v 18tke. Mind blowing 🤯 áno, aj mladí ľudia môžu pracovať a platiť vlastné účty...
Čo ti na nej vadí? Tie peniaze prečo riešiš? Veď chodí do práce , pravdepodobne zarába.
Vymysleny prispevok a la Modry konik, je to jasne zo stylistiky aj zo skladby vety. Klasika, aby vzrastla citanost.
@felicitab predtým tu žila matka so synom a ti sa furt hádali, hlasna telka, hádky až z ďalšieho vchodu tu boli klopat a toto nie je o nič lepšie
@katulik123 no veľakrát sa stalo ze v noci som počula ako sťahuje nábytok alebo posúva kreslo, roztahuje gauč
@dominika1988 ten jej frajer tu chodí pomaly každý večer a počujem ako sa smejú na balkóne alebo prdi, neraz si vypočujem že čo to bolo zas za rodeo a ona sa smeje ako hlúpa, naozaj to nikto nie je povinný počúvať
Prosím tá, ty sa ako pohybuješ po byte? Lietas?
aj ja v nedelu vysavam a co , to je kazdeho vec kedy vasava bud rada ze nevysava o 9 vecer
drahá pani, u nás je večer na balkóne počuť grgy a prdy z každého konca , zhora, zdola, zboku....
No a tak nie je náhodou problém v tebe?
Neodpovedala si na to, že aké riešenie vieš vymyslieť.
Lebo nechápem, má trpnuť kým ty niečo vymyslíš? Tak sa smejú a? Aj sexuju, to mladí prekvapivo robia 😉😂 Tak nezaviď, kúp si štuple do uší a chod k psychiatrovi
@mirage aj ja si myslím...
Že nedostala krídla 😂😂😂😂 super kvitujem jej
Autorka, ak chceš vedieť ako reálne vyzerá zlý sused, pozri do zrkadla. Ver keď ti hovoríme, že problém si TY. to s vyhladanim odbornej pomoci bola seriózna rada, 0 sarkazmu. Problém je naozaj v tebe
Ty nie si asi normálna. Ako má chodiť po byte? Nemôže vysávať v nedeľu? Platí si bývanie rovnako ako ostatní ľudia a má právo robiť v byte bežné úkony ako každý. Čo by si robila keby tam býva rodina s malými deťmi? By si sa rovno obesila alebo kukláčov zavolala na hrajúce sa deti? Daj ostatným ľuďom pokoj a nájdi si iný záujem a nie kontrolovať susedov kedy si prdnú, kýchnu atď. Radosť ťa mať v dome. Chápem prečo majiteľka reagovala tak ako reagovala lebo ťa asi pozná a podľa mňa sa odsťahovala práve kvôli tebe.
Ja som tiez prave dovysavala a veru mi nikto vyklopkavat neprisiel. Nad nami byva starsia pani a sice ma koberec ale dupoce ako stado koni - zvykli sme si. Podla mna to maximalne prehanas, pocas dna nejake zvuky pocut, je to v panelaku bezne. Horsie je ked niekto rusi nocny klud. Ale este jej kvoli chodeniu po vlastnom byte vynadat do () to mi je uz len uroven...
Ja som myslela,ze sa tu docitam,ze robi mlada zurky,hudba na plne pecky panecku a ona si dovolila chodit po byte? Uvedom si,ze zijes v panelaku. Takisto teba pocut dolu k susedom. Jednoducho v panelaku vzdy budes pocut kroky A vzdy tam bude ruch.
Ja byt na mieste tvojej susedky už ti schválne robím zle a zasadne vysavam len v nedeľu. Ak si dovolíš takto ju obťažovať a za chodenie po byte jej vulgárne vynadať tak to až potom by si videla zlu susedku. Možno by som aj na švihadle skákala 🤷♀️😂
@elizabet173 joj, keby sa ľudia len o seba starali a zametali pred vlastnými dverami no nebol by svet hneď lepší?? 🙏
Pani ak chcete ticho tak smer domov dôchodcov!

No bodaj by predala 😃 aspoň nejakej cigánske rodine z divočiny s 12 deťmi. By si potom videla čo to je ruch od susedov