Problém s mladou susedou
Dobrý deň. Mám problém s mladou susedou, ktorá býva nado mnou. Asi 22 ročná, býva sama aj keď zo začiatku bývala s frajerom. Potom tu za ňou začali chodiť všelijaké indivíduá, bohvie čo robili a ja som sa teda necítila bezpečne. Aj s majiteľkou bytu som to riešila, ona mi povedala že jej mam dat pokoj, poctivo platí nájom, chodí do práce, upratuje stará sa tak ju mam nechať na pokoji. Problém je že z jej bytu ide ustavične nejaký hluk, nie hudba ale počujem kroky keď k nej príde asi terajší frajer, buchot dverami, kroky, keď upratuje tak presne viem že kedy. Ja som už staršia, potrebujem svoj pokoj, nemôžem v noci spávať, mám problémy s tlakom a do toho ešte táto soplana. Raz mi ušli nervy a povedala som jej že je piča.... Na čo mi iba povedala ze toto je úroveň tých starých ľudí. A kde je úroveň mladých? Mala psa, ten robil strašný hluk počula som ako chodí po byte a nakoniec ho vraj dala kvôli mne k rodičom. Teraz ma mačku a to nie je o nič lepšie. Nehovoriac o tom ze počujem buchot postele počas súlože. Už som ju lonfrontovala kvôli tomu chodeniu po byte ci nemôže byť potichsie na čo mi povedala ze ona nedostala krídla do povinnej výbavy... Už si neviem rady, poraďte mi čo a ňou. Zavolať nabudúce políciu?
Ja normálne žasnem 😳 tento modrý kôň, čo všetko sa tu človek docita, len oči otváram 😳 ľuďom naozaj chyba aspoň troska tolerancie voči iným, za pár rokov to tu bude vyzerať 🙄
Autorka, žijete v paneláku takže bohužiaľ je normálne ze nejaké zvuky od susedov pocut budete. Lebo ludia bežne chodia, otvárajú dvere, aj stoličky posúvajú, aj gauč roztahuju a dokonca aj vysavaju. Ak vám tak vadí ze chodí bosá kúpte jej papuče 😉
Presťahovat sa do jaskyne, tam budete mať hrobové ticho. Bohužiaľ, bývanie v paneláku je také, počuť susedov, výťah, dvere od vchodu, všetko možné. Pokiaľ nerobia párty po 22hod nič sa nedá robiť. Lebo to čo opisujete sú bežné veci.
Prestahuj sa do rodinneho domu 😉
Jemine, Ty si suseda snov🙉
@pribinak ja tipujem, ze tato pani lieta na metle😉
@dskjhfdlkdjhl podľa mna aj metla od nej odletela 😂😂 nechápem ako taký človek vôbec sám so sebou môže žiť. Dúfam že ona nevysava a po byte sa pohybuje šuchanim sa na bruchu po parketách 😃
Ja byť tvojou susedou, už dávno podám na teba trestné oznámenie za obmedzovanie domovej slobody a ohováranie. Zober si stan a smer hora.
@aylinn aj metla to vzdala? No, mozno ju cestou zhodila😝
Nabudúce zavolaj 112ku pre seba. Trochu lexaurinu by vyriešilo tvoje problémy. Alebo daj číslo na mladú, dohodnem sa s ňou, že by sme prišli aspoň na týždeň s našimi 3 malými deťmi. Po našom odchode by si bola vďačná za to, že nad tebou býva ona...
A predstav si že suseda bude mať deti ktoré väčšinou plaču, behajú po byte 😁 veď je to normálne v bytoch že to počuť
Ja si ale myslim, ze tu si niekto robi srandu, neverim, ze takyto exemplar ma pristup na net.
Niekto sa tu dobre zabáva. Kto by o sebe toto napisal bez srandy a pri zmysloch, tak by mal úrčite diagnózu začínajúcu na F.
Preboha... až mi slová vypadli. Dajte si vážne asi niečo predpísať :D
V niektorých bytoch to počuť, ale mali by ste ju radšej nechať tak, toto ešte nie je také strašné, netreba to ešte komplikovať tými upozorneniami.
No u nas by si si fakt uzila mam autistku byvam nastastie na prizemi a mamvelmi tolerantnych susedov, pretoze moja dcerka zije vo svojom svete a ma najradsej buchajuce hracky a co aj hrkaju a boli casy ked noci nespala a tak som sa ospravedlnovala susedom a oni my povedali vsak my sme nic nepoculi v noci spime, ked ta toti rusi odizoluj si byt alebo sa prestahuj na dedinu tam budes mat klud mozno
s kym tam zijes? sama? podla mna sa riadne nudis, si doma cely den? Ja ta mat za susedu tak ta len vysmejem. Ved si odhlucni steny a stropy. Najdi si nejake konicky, cestuj.. potrebujes psychichiku hygienu, to co robis neni normalne. Ked cez tyzden pracuje tak vysava cez vikendco je na tom? Ta majitelka ta zrejme pozna aka firma si....
To ako vazne?? Teba serie uz len to ze chodi a ze je mlada🤣🤣🙈
Čo jej závidíš? Výplatu, chlapa, alebo mladosť? Och žena spamätaj sa 🤦
neopisujes nic, co by sa vymykalo normalnemu zivotu v byte...
Jejda, ved ty si pan Heckles z priatelov.
Bud rada ze nebyvam ja nad tebou🤣🤣🤣ked decko rapel chyti a beha po celom byte a dupoce jak stado konov to by si si uzila🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤭🤭🤭🤭
Pre vyryvacky :nie nezaklincujem si decko o gauc a nechape este ze sa nedupoce🤣
Ale mam tolerantnych susedov a aj ja som tolerantna ked im hudbu este o 21:30z dola pocujem
Proste ked to neni v case nocneho kludu jednak s tym nic nespravis a inak::: ty si nikdy nedupotala ? Nikdy si nevysavala v „nevhodnu chvilu“ ?? Nikdy za cely zivot?trochu tolerantnosti nezaskodi……
Baba sa možno kvôli tebe onedlho odsťahuje a vtedy sa treba chopiť príležitosti a prenajať si ten prázdny byt. Budeš mať konečne svätý pokoj 😉
Mila pani, zacnite tiez zit a nebudete mat cas sledovat susedov kedy prdia a kedy sa smeju.
1. Najst si pracu, ak uz mate, tak este jednu. 2. Najst si psychiatra, ak uz mate, tak najst lepsieho. 3. Prestahovat sa na samotu do lesa, ak prve dve rady nepomozu. (OMG, zlati nasi susedia...)
@dskjhfdlkdjhl 👏👏👏👏
Pani levitujucej autorke: dnes som vysávala, a dvakrat ;)
Chapem, preco mas problém s tlakom, keď máš nervy z takýchto vecí... Baby poradili dobre
Inak ... k mačke. Máme mačky a vôbec ich nepočuť doo kuchyne 😁😁😁 možno levitujú 🤔🤔🤔
Mne to ale už príde že pani musí len načúvať kedy čo počuje. Lebo aby bežne počula že suseda chodí, že pes sa prejde alebo ju rozhodilo že rozkladaju gauč(veď to je pár sekúnd). Alebo že vysáva ? Akože... 🤨🤨😳😳 Veď kto má deti vysáva aj 2x za deň niekedy keď stvornozkuju a pochybujem že slečna má hlučný priemyselný vysávač.
A vulgárne jej vynadat za nič... 🤷🏻♀️

A teba je co do toho odkial na to ma? A ze kedy vysava? Boooooze,skusila by si mi zaklopat a vynadat mi do p.c v podstate za nic....