Problém s mladou susedou
Dobrý deň. Mám problém s mladou susedou, ktorá býva nado mnou. Asi 22 ročná, býva sama aj keď zo začiatku bývala s frajerom. Potom tu za ňou začali chodiť všelijaké indivíduá, bohvie čo robili a ja som sa teda necítila bezpečne. Aj s majiteľkou bytu som to riešila, ona mi povedala že jej mam dat pokoj, poctivo platí nájom, chodí do práce, upratuje stará sa tak ju mam nechať na pokoji. Problém je že z jej bytu ide ustavične nejaký hluk, nie hudba ale počujem kroky keď k nej príde asi terajší frajer, buchot dverami, kroky, keď upratuje tak presne viem že kedy. Ja som už staršia, potrebujem svoj pokoj, nemôžem v noci spávať, mám problémy s tlakom a do toho ešte táto soplana. Raz mi ušli nervy a povedala som jej že je piča.... Na čo mi iba povedala ze toto je úroveň tých starých ľudí. A kde je úroveň mladých? Mala psa, ten robil strašný hluk počula som ako chodí po byte a nakoniec ho vraj dala kvôli mne k rodičom. Teraz ma mačku a to nie je o nič lepšie. Nehovoriac o tom ze počujem buchot postele počas súlože. Už som ju lonfrontovala kvôli tomu chodeniu po byte ci nemôže byť potichsie na čo mi povedala ze ona nedostala krídla do povinnej výbavy... Už si neviem rady, poraďte mi čo a ňou. Zavolať nabudúce políciu?
Neviem či čítate všetky komentáre , ale v jednom pani píše že počujem ako jej priateľ na balkóne prdí 😀😀mne to normálne spravilo deň, taká blbosť. Z môjho muža by ju asi porazilo načisto. Ten sere v jednom kuse
Tiez som soplana a vlastnim byt takze by som ti len ukazala akym smerom mas ist.Este mne by niekto kazal pred 22:00 kedy ja mam upratovat a ako mam chodit 😂😂😂.
Keby si napisala, ze robi bordel, hluk s hudbou tak si poviem, ze ok, ale ty riesis hluposti a este si aj nevychovana.Len raz by mi nejaka stara pani povedala, ze som puca.
Mala som 21 ked som si platila izbu.Mas s tym nejaky problem, ze existuje mlada zaba, sikovnejsia ako ty? Nie kazdy si sedi do 30 na zadku u rodicov.
V nedelu vysavame aj my.Nemame sa vsetci nahodou prisposobovat dochodcom, detom ked spia a vysavat pocas pracovnej doby? 😂
Ty musis byt strasne osamotena a zakomplexovana pani.Ty chodis po byte letecky, len zametas a vsade mas bordel a ani ten sex uz nemas 🤷 Kto vie, ze preco.
Súhlasím s komentármi vyššie ..ty potrebuješ odbornú pomoc :D a problém není v tej "soplani" ale v tebe. Dobre ti povedala 🙂) môžeš byť rada že ti tiež nevynadala tak ako ty jej....
Toto tu zalozil niekto ako sarkazmus. Nic viac.
Lebo je o sebe prilis otvorena. Ani chodiaca ziva Nancy by takato nebola.
🙏🙏🙏Ďakujem za to, že žijem v rodinnom dome, lebo keď toto čítam tak mňa by pani hádam aj prizabila🤷♀️keby jej susedou.
Tak toto je top diskusia, normálne zavolaj políciu a nahlas ju, že chodí po byte.
@julia2018 😀😀😀😀
Tiez mam takeho suseda ako ste vy. Vadi mu ked CHODIME. Stale sa chodi stazovat, vadi mu radio, telka, nase chodenie. Vsetko. Radost mat takych susedov ako ste aj vy. Odporucam odstahujte sa niekam na samotu ,kde budete mat klud.lebo toto normalne nie je
Človek že by si už ani doma prdnúť nemohol 🤦🏽♀️Pani spamätajte sa
Teta ty si riadna pejča.
@andrejka1974 na dedine by zase naháňal kohúta so sekerou že si dovolil kikirikat vtedy kedy nemal
Aj ja som mala taku milu susedku. Cista stara papuca to bola. Vadilo jej vsetko. Teba musi byt radost mat za susedu. A vulgarny vyraz akym si ju pocastovala hovori za vsetko.
Pre toto som sa odstahoval do domu.
Akoze sorry, ale ty by si pocula aj hluk padajucej ihly na zem. Od nej ocakavas respekt, ale sama si k nej drza.
Jedine riesenie je odstahovat sa na cintorin ak hladas klud. Skor mi je luto tvojej susedy nez teba.
Vzdy som sa snazil vychadzat so susedmi kym sme byvali v byte, ale mat teba za susedu tak by som minimslne do deviatej robil taky randal, ze by si sa naucila nechat druhych ludi na pokoji.
Ani moj pes nema taky sluch ako ty. Kup si prosim ta stuple do usi a nerob susedom peklo zo zivota.
Ženy vy ste teda všetky pekné skočili na tento vymyslený pribeh nejakeho decka čo sa nudí a pekne sa na vás odbavuje 🤣 uz len samotný spôsob ako píše autor nie je hodný staršej ženy ktorá sa naučila používať Internet a už vôbec by si na toto našla modrého koňa určeného pre mamičky. Niekto sa zrejme veľmi nudí a vy to všetko zeriete
No jo no prazdniny sú už dlhé čo? Nato že si už staršia, máš teda veľmi moderný štýl písania, slov a celkovej štylizácie viet .. človek keď to tak číta, by ti tipoval od 13-18.. Ty jedna staršia teta.. 😁
Aby ona na teba nezavolala policiu za obtazovanie.
Autorka, nepomoze nic, len sa prestahovat na najvyzsie poschodie a hned aj kupit byt pod sebou a nechat ho prazdny. Tak ta nikto nebude rusit.
@elizabet173 jasne ze moze existovat ale z komunikacie danej autorky to urcite nie je ziadna starsia pani ale nejake decko 🙂
Kazdy vysava vtedy, ked moze… to je jedno ci je nedela … ludia totiz mila pani pracuju pomaly 6 dni v tyzdni. Ked mate problem tal chodte byvat na dedinu niekde do kludu… s takymi vecami musite ratat ked byvate v bytovke… ked sa tam nastahuje mlada rodina s detmi tak co urobite? Deti tiez robia hluk.
je to zial dan za byvanie v spolocnom dome. my tiez pocujeme susedov, pocujem, ked vecer idu spat a stuknu vypinacom na lampe. a verim tomu, ze susedia pod nami nas velmi dobre pocuju tiez. su uz osemdesiatnici a my vstavame rano o piatej do prace a clovek pri tom vydava aj zvuk, ja si kazde rano fenujem vlasy.
za bezne zvuky jej ozaj nemas co vycitat, keby rusila nocny klud hlasnou hudbou alebo krikom a podobne, to je ine, ale kracanie po byte je pre nu nevyhnutne.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-riesit-problemy-so-susedou/
Tu sa nájdete pravdepodobne 😂
Mám pocit, že by Ťa rušilo aj keby mala rybku.

Pani,dajte sa liecit.