icon

Problémové fórum na koníku

maty112
21. feb 2018

Baby aj vy ste coraz viac znechutenejsie z tohto "bordelfora"???

lorela
21. feb 2018

Teraz je Forum skutocne takmer dokonale! Dufam, ze sa uz nebude vyrazne upravovat.

lavieenrose
22. feb 2018

mne nevyhovuje absolutne...to co bolo predtymto bolo super

maty112
autor
22. feb 2018

@lorela dokonale? :-O

maty112
autor
22. feb 2018

@lorela dokonale? :-O

maty112
autor
22. feb 2018

@lavieenrose tiez nechapem preco maju potrebu kazit co fungovalo a s cim boli baby v drvivej vacsine spokojne :/

zuzina316
22. feb 2018

Niečo sa zmenilo? 😕😋

deti95060810
22. feb 2018

najskôr som si myslela že to len deti mi tu niečo dobabrali....a to figu, zas zmena... A ZAS K HORŠIEMU....👎😈👎

dominika6
22. feb 2018

@maty112 tak ako tu vznikne vždy panika ked sa zmení bazar na niečo ,,prehladnejšie,,tak sa dalo čakať že bude reakcia aj na forum..už je to tu pomaly ako instatná polievka...redukuju redukuju...😀

pininka
22. feb 2018

Tiez sa mi to nepaci, pride mi to velmi jednoduche a take splyvajuce co vsetkym

maciatkolulu
22. feb 2018

Dievcence nejako vela volneho casu mate na riesenie hovadin😂kazdu chvilu tema,ako sa mamicka nestiha ani vy toto a ten hajzlik chlap pride z prace a ze chce oddychovat a ajhla😀ja som ani nevsimla,ze nejaka zmena a uz vobec neriesim ci k lepsiemu,ci co.

malykonik
22. feb 2018

mne strašne vadia tie reklamy, je to také neprehľadné všetko...

flavica
22. feb 2018

mne to teraz pride take prazdne, vyzeraju tie okienka s nazvami tem ako keby neboli dokoncene, proste stale cakam, ze tam este nieco nacita lebo je tam vela prazdneho miesta

katrinka8
22. feb 2018

Bože dobrý, to čo zase skúšajú? No celé zle, čím ďalej, tým horšie...

karkulka1
22. feb 2018

áno, som znechutená, skomplikovalo sa posielanie súkromných správ a tá grafika od včera - to je strašné, človeka to znechucuje niečo čítať

hankano
22. feb 2018

@malykonik ale keby si si za používanie mala platiť tak to by sa ti tiež nepáčilo :D

lavieenrose
22. feb 2018

@malykonik ja chodim cez mobil a mam minimum reklam..existuje aj blokovac reklam ale neviem ako sa vola

malykonik
22. feb 2018

@hankano chcela som k svojmu príspevku pôvodne dopísať, že radšej by som si zaplatila a mala to normálne :/ .........

malykonik
22. feb 2018

@lavieenrose dik, mne to práveže cez mobil ide v pohode, ale na Pc sa mi to nepáči... Čo už, aj oni musia z niečoho žiť 🙂

lavieenrose
22. feb 2018

@malykonik ten blokovac je na prehliadac na pc myslim ze je to AD block ale nie som so ista

lorela
22. feb 2018

@maty112 Ano, nove zmeny hodnotim velmi pozitivne.

maty112
autor
22. feb 2018

@maciatkolulu mame primerane casu na to aby sme sa tu mohli vyjadrit..;)Vsak uz tu na konovi nieje ina tema okrem toho ci uz je tehotna moze byt tehotna ci vidno 2 ciarky alebo ked meska ms co to znamena..pripadne temy s max do 5 odpovedi z toho pomaly 2 dotazniky...ako kedysi ma to tu bavilo kecalo sa tu o vselicom nielen o kramach a moznych 2 ciarkach...a teraz? Myslim ze aj adminky si poodhlasovali ucty a nechali to tu pokapat...hroza..a to si ako vidim mysli viacero bab..