Problémové fórum na koníku
Baby aj vy ste coraz viac znechutenejsie z tohto "bordelfora"???
@lavieenrose tiez nechapem preco maju potrebu kazit co fungovalo a s cim boli baby v drvivej vacsine spokojne :/
najskôr som si myslela že to len deti mi tu niečo dobabrali....a to figu, zas zmena... A ZAS K HORŠIEMU....👎😈👎
Dievcence nejako vela volneho casu mate na riesenie hovadin😂kazdu chvilu tema,ako sa mamicka nestiha ani vy toto a ten hajzlik chlap pride z prace a ze chce oddychovat a ajhla😀ja som ani nevsimla,ze nejaka zmena a uz vobec neriesim ci k lepsiemu,ci co.
mne to teraz pride take prazdne, vyzeraju tie okienka s nazvami tem ako keby neboli dokoncene, proste stale cakam, ze tam este nieco nacita lebo je tam vela prazdneho miesta
áno, som znechutená, skomplikovalo sa posielanie súkromných správ a tá grafika od včera - to je strašné, človeka to znechucuje niečo čítať
@malykonik ja chodim cez mobil a mam minimum reklam..existuje aj blokovac reklam ale neviem ako sa vola
@lavieenrose dik, mne to práveže cez mobil ide v pohode, ale na Pc sa mi to nepáči... Čo už, aj oni musia z niečoho žiť 🙂
@malykonik ten blokovac je na prehliadac na pc myslim ze je to AD block ale nie som so ista
@maciatkolulu mame primerane casu na to aby sme sa tu mohli vyjadrit..;)Vsak uz tu na konovi nieje ina tema okrem toho ci uz je tehotna moze byt tehotna ci vidno 2 ciarky alebo ked meska ms co to znamena..pripadne temy s max do 5 odpovedi z toho pomaly 2 dotazniky...ako kedysi ma to tu bavilo kecalo sa tu o vselicom nielen o kramach a moznych 2 ciarkach...a teraz? Myslim ze aj adminky si poodhlasovali ucty a nechali to tu pokapat...hroza..a to si ako vidim mysli viacero bab..

Teraz je Forum skutocne takmer dokonale! Dufam, ze sa uz nebude vyrazne upravovat.