Problémy s kvalitou ovocia v Jednote
Najprv marhule, potom raz hruška a teraz jablko a zvonka ani stopy ja uz neviem asi je to jedno ktory obchod ale tu sa najviac vystatuju tym, ze predavaju Slovenske vyrobky 🤷♀️🤦♀️

Som nevedela že v obchodoch je rentgen na ovocie vďaka ktorému vedia aké je vnútri
v jednote zelenina ovocie absolútne nie
U nas je normalne ovocie v jednote aj zelenina ok
... aký personál, taká jednota🤷
Tak ako si ty nevidela dovnútra ani oni.Chod reklamovat
Mne raz predavacka v Jednote hovori: "Mate clensku kartu?"
Ja: Nemam.
Ona : Dobre robite,aj tak by Vam bola na dve veci. Tu nikto normalny nerobi velky nakup. Drahe a hnile to tu je vsetko😂😂
Počkať počkať veď to je eko bio 🤣 dedkove nestriekane zo zahradky byvali taketo
Prečo len v Jednote ... ja som také "parádne" kúpila už aj v Tescu, v Kauflande, v Lidli, Bille ... veď tie predavačky dovnútra nevidia, či?
ja zas na Jednotu až tak nadávať nemôžem, skôr Billa , ale už sa mi podarilo aj v Kaufl. také nahnité kúpiť..
mám pocit že je to všetko jedno - líšia sa len ceny.
No jasne jednota “otras” to my v lidli dostavame uz na pohovore rentgen na oci, aby sme videli dovnutra 🤣
Som nevedela že v obchodoch je rentgen na ovocie vďaka ktorému vedia aké je vnútri
@pikachu999 neboj sa, v jednote veľmi dobre vedia, co predavaju
@pikachu999 neboj sa, v jednote veľmi dobre vedia, co predavaju
@domiklik 🤣🤣 bože ľudia pestujte si doma sami nikto vám to nekaze kupovať
Jednota je najhorší obchod s ovocím a zeleninou 👎
@pikachu999 skvelý nápad, hlavne pre ľudí v panelákoch
Robim v jednote, ale veru ovocie a zelenina otras. Uz len ked to donesú je slabota. Ale zase dovnútra nikto nevidí, chod reklamovať.
Uvedomte si, že kedy tie jablká ( aj iné ovocie) oberali a koľko je uskladnené. Takisto môžu dopadnúť aj domáce, uskladnené v pivnici pod domom. Ani jednota ani billa ani iné obchody nevidia do vnútra, mňa štve len to ak majú ovocie viditeľné okom poškodené, nahnité , hnile, a pritom vykrikujú ako 💪dbajú na čerstvosť a kvalitu. By som im hnilu paradajku hodila do ksichtu
@pikachu999 skvelý nápad, hlavne pre ľudí v panelákoch
@danica2711 na balkóne dokážeš niečo dopestovať, prípadne si kúpiť záhradu alebo nájsť miestneho čo predáva prebytky keď je taký problém kúpiť v obchode
Myslím že je úplne jedno kde kúpiš ovocie a zelenina vždy sa stane že je niečo hnile ale do vnútra nevidíme. Pracujem v Coop a vždy už pri prebratí ovocie a zeleniny od dodávateľa sa hneď vracia späť to čo je len kúsok poškodené. Bohužiaľ do vnútra nevidíme a ak je niečo zle a príde zákazníkov s tým nieje problém reklamovať..aspoň u nás.
A nie len zelenina ale aj mäso,rožky a chleba z mrazáku vyťahujú a že čerstvé.Jednota je najdrahšia ale kvalita stojí za hovno
@pikachu999 a hlavne cez zimu si pestujte doma že?
@pikachu999 a hlavne cez zimu si pestujte doma že?
@tokio22 bože tieto výhovorky , si namrazis a máš
A keď správne úrodu uskladnis tak ti vydrží väčšinu zimy
@danica2711 na balkóne dokážeš niečo dopestovať, prípadne si kúpiť záhradu alebo nájsť miestneho čo predáva prebytky keď je taký problém kúpiť v obchode
@pikachu999 ja problém nemám, ale mnohé byty v panelákoch balkón nemajú, keď aj, vypestuješ tam mini-množstvá, na kúpu záhrady každý nemá a prebytky od miestneho tiež nemusia byť super kvalita. A mrazené ovocie ti čerstvé nenahradí, tak tu tak povznesene nemudruj
@pikachu999 ja problém nemám, ale mnohé byty v panelákoch balkón nemajú, keď aj, vypestuješ tam mini-množstvá, na kúpu záhrady každý nemá a prebytky od miestneho tiež nemusia byť super kvalita. A mrazené ovocie ti čerstvé nenahradí, tak tu tak povznesene nemudruj
@danica2711 kto chce nájde riešenie kto nechce nájde výhovorku prečo sa to nedá ;)
A keď správne úrodu uskladnis tak ti vydrží väčšinu zimy
@pikachu999 prezrad nam, prosim, ako na balkone dopestovat dostatok jablk na celu zimu, pripadne kde ich potom v byte uskladnit tak, aby vydrzali celu zimu.
@pikachu999 prezrad nam, prosim, ako na balkone dopestovat dostatok jablk na celu zimu, pripadne kde ich potom v byte uskladnit tak, aby vydrzali celu zimu.
@mandzula písala som alternatívy, nikto vám nekaze bývať v byte a jablká vieš zohnať aj nepokazene v obchodoch
@mandzula písala som alternatívy, nikto vám nekaze bývať v byte a jablká vieš zohnať aj nepokazene v obchodoch
@pikachu999 a prave preto, ze ich v obchode predavaju, maju mat kvalitu tomu zodpovedajucu, ktoru ked nemaju, ma zakaznik pravo na to upozornit - tak, ako to urobil autor tohto prispevku. A ist to, samozrejme, reklamovat. Vtakoviny, ako nam nikto nekaze byvat v byte, sa ani nedaju komentovat.

Jednota je otrasna na zeleninu a ovocie, plesnive cibule, zemiaky...