icon

Prosim mohol by sa admin prestat odbavovat na nadpisoch diskusii a prestat ich menit?

evitka83
9. apr 2020

Velka vdakaza kladne vybavenie mojej a asi nie len mojej poziadavky 😉

korunka1
9. apr 2020

Tak niekedy sa im ani nedivím, že zmenia.

tslobik
9. apr 2020

Hlavne keď sa tým zmení podstata veci a vyzneje to úplne inak ako to človek myslí.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
rusalinka
9. apr 2020

@perdulka7 fakt? kde sa o tom píše, že je to zakázané??

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
smejko25
9. apr 2020

@perdulka7 no ja som raz pisala prispevok o dcere a napisala som ze mala a kukam o 5 min zmeneny nazov ze Syn ma problemy 😂😂 tak som si hned nahlasila temu ze kde sa docitali ze mam syna 🙄🙄🙄
Ale najjepsie je natom ze uchylacke profily a profily co si tu robia srandu tu nechavaju ale nazvy diskusii ti zmenia do 2 sekund

korunka1
9. apr 2020

Tak napr. teraz je na ploche nazov "ahojte" 😅

rusalinka
9. apr 2020

@korunka1 asi to admin ešte nestihol premenovať 🙂)))

rusalinka
9. apr 2020

@smejko25 úchylácke profily nahlasuj... a možno admin chce, aby si mala aj syna, ber to ako znamenie 😀

domib
9. apr 2020

@rusalinka alebo to bol len preklep 😉

Modrý koník
11. apr 2020

Ahoj,

prepis a korektúra nadpisov sa nedej kvôli tomu, že sa na tom admin odbavuje.

Korektúra textov sa vykonáva z praktického hľadiska vyhľadania témy. Koník sa snaží text otázky upraviť tak, aby bola čo najzrozumiteľnejšia pre vyhľadávače. A teda, keď napríklad nejaká iná maminka rieši podobnú situáciu ako ty a zadá si do vyhľadávania podobný problém, tak jej vďaka upravenému nadpisu diskusie, kde sú použité správne kľúčové slová, diskusiu nájde oveľa rýchlejšie. Nie je to preto, že by sme si mysleli, že vieme lepšie, ako vy samé, čo vás trápi. To určite nevieme.

Korekturujeme aj vlastné texty, kým ich niekde uverejníme. Tak to prosíme, neberte v zlom. Ide naozaj len o lepšiu orientáciu na stránke, kde sú tisícky a viac diskusií.

A čo sa týka tej chyby v texte a zámeny, ospravedlňujeme sa, naozaj. Bohužiaľ, aj my sme len ľudia a každý sa raz za čas utne. Stačí sa obrátiť na help a časté otázky, napísať, čo sa stalo, a admini to určite veľmi radi napravia. ❤️

Krásny dník
Modrý koník team