Prváčik od septembra 2012
Rada tu privítam maminky budúcich prváčikov 🙂
Ahojte, tak my sme už mali včera prvé rodičovské, hneď od nás zobrali aj poplatok na pomôcky 32,08 Eur. A potom v septembri budeme ešte kupovať tričká na telesnú výchovu za asi 3 Eur. Ukázali nám z akých knižiek sa budú naši prváčikovia učiť, predstavili učiteľky a pod.
@cellesta @anika @martinka05 pozeram ze poplatky sa vyberaju uz v plnom prude a to nie je asi ani zdaleka vsetko 😅 ... co sa nas tyka tak od nas zatial este nepytali nic, takze budeme mat asi vsetko naraz az v septembri 🙄
Cauky tak dnes nám dosel list a v ňom bolo napísané že nas prijali 🙂
Tak som zagratulovala môjmu synovi že je oficiálne prijatý do prvej triedy 🙂
Potešil sa a ja môžem začať prerabat izbu pre Pata 🙂 🙂 to bude drahé. A pôjdeme pokukat skolsku tasku 🙂
Vaše deti uz maju vybratu??? A ake sú dobre???
baby ja som bola uz pomalinky na nakupoch co nam treba do prvaku kokos odsila som nastvata za jedno pero som dala 8 eur ,
a treba mi ich aspon tri do zasoby lebo neviem neviem ceruzky trojhranne to je iny biznis
skola si povedala ze chcu mat trojhranne tak trojhranne nie klasiky koky a vy ste ako na tom s potrebamy
nam povedali tiez na zapise, ze nech nenakupujume zbytocne dopredu, ze hned prvy den budeme mat rodicko a tam nam povedia co mame nakupit a druha kamoska mi vravela ako cellesta, ze oni sa tiez skladali a ucitelka nakupila vsetko, takze my nekupujeme nic ine okrem tasky. Tu sme objednavali z takeho letaku co nam dali na zapise a maly si vybral taky set ze bol tam ruksak, peracnik, flasa na pitie, penazenka a este taka zastera, ze na vytvarnu takze toto uz mame z krku 🙂
@betkavlcekova nam skolsku tasku priniesol jezisko 🙂 ja nebudem kupovat, ved casu dost aj na zaciatku roka
no nam dali zoznam jedine co sme sa skladali uz na zapise tak to bolo na slabikar a na pisanky nic viac zvysok si mame kupit sami
@lamada181 my tiež tak len na pracovné zošity sme sa skladali.Inak máme zoznam.A myslím si že je lepšie začať postupne kupovať teraz lebo v septembri nás čakajú ďalšie výdavky.Známa mi hovorila že hneď prvý týždeň pýtali ďalšie peniaze na rodičko a ešte neviem na čo všetko.Ty si aké pero kúpila? U nás tiež mám napísané trojhranné ceruzky a ťažko sa zháňajú.
A ešte mi jedna radila temperky až neskôr bo vraj môžu vyschnúť 🙂 to by ma ani nenapadlo
frick
hej temperky ti vyschnu paulinka dostala s taskou , a su uz suche pero ono je pre pravakov a pre lavakov znacku ti nepoviem lebo som debil vyhodila obal s pera ale najdem ho na nete tak ho hodim sem, jenedoznacne postupne kupovat lebo je toho strasne vela mam zoznam na A4 a neviem neviem som len rada ze tasku a take uz mame
ale idem napisat aj starkym co maju kupit basta vygli
vydavky ani nehovor hned prvy den viem ze si mam doniset okolo 100 rodicko, dar skole, druzina obedy a neviem co este radsej to nechem ani len vediet koky
a trojhranne som nekupila este len kupim budu v tescu v akcii aj minuly rok boli okolo maja boli 12 kusov za 2, 50 tak ich potom a rovno dvojo lebo sa to rychlo mina
frick
no mi mame mat toto
zosity 511 , 513 , 624
vykresy velke male
ceruzky cierne
plniace pera aspon 3
peracnik
pastelky trojhranne
guma
struhadlo
pravitko 20 cm
noznice s tupym hrotom
farebne papiere
dosky na knihy a na zosity
voskovky
plateliny
vodove farby
a stetce
lepidlo
tus cierny
a ubor na telesu
a ten mame predpisany
mate nieco ine este vy
fric
toto
http://itoys.sk/index.php?route=product/product...
a asi ma picne lebo tu je lacnejsie
Maminky ako riesite stol a stolicku pre svojich prvacikov? Kupujete obycajnu stolicku ci nieco specialne. Ja som pozerala rastuci nabytok, ale tie sumy to je des, neviem sa rozhodnut ci zainvestovat a hlavne ci sa ta investicia vyplati. Poradte 😉
@lamada181 Aj my budeme kupovat pero Stabilo. Maly si uz vybral aj jeho farbu (taka tyrkysova), ale vsade bolo pre pravakov vypredane... Tak teraz vsade pozerame. A v Panta Rhei ho maju lacnejsie ako napr. v Tescu. Ako to vyjde v porovnani v tym internetovym obchodom neviem, lebo tam treba zaratat aj postovne.
@lamada181 dar škole ?a to aký dar? to som ešte nepočula ale mám prvý krát prváka možno si aj naša popýta dar.to pero budem rada keď sem hodíš lebo nemám moc predstavu.My už tiež tašku máme my sme objednali a zaplatila babka s dedkom .pomôže to.Na tie ceruzky teda budem striehnuť v tescu.vďaka. 🙂
@frick no dar skole to je 15 eur na pol roka a s toho im hradia divadielka a tak, aj ja mam tiez teraz prvaka len mali ma len 4 roky takze tiez si uzivam ale nas varovali lebo vlastne teraz v skolke a v nultaku sme platili ale tak to sa este da
@lienkasop no ja som si dala vyrobit celu detsku izbu novu a uz len kupim stolicky ale kupim im klasicke drevene tak aby im vyhovovali
@lubkaj no kukni tam na tej stranke nevim ti povedat postovne kolko je ako un as maju vsetky farby aj pre pravakov a aj lavakov len dobry rozdiel koky skoro 3 eura
ako co clovek nespravi pre dieta
som sa nahnevala som napisala zoznam svokrovcom a idem ho dneska zaniest nech si pekne vyberu co chcu kupit malej oni a zvysok si dokupim postupne
mala dneska beha s taskou po dome tak sa vytesuje mame s topgalu baby za 100 eur plne vybavena jedine musim dokupit flasku nejaku dobru poradte ak uz ste kupvali alebo mate vybratu ixixx
uz nakupujete? do kelu, my ani nevieme, ci sme prijati...

@cellesta no my 22E