icon

Prvé spoločne bývanie - zaspomíname si 🥰

katlak
1. sep 2019

Ahojte, v akom veku ste sa odsťahovali od rodičov? K priateľovi? A po akom dlhom vzťahu? Neľutovali ste? 🙃
Mna to práve čaká, neviem čo mám čakať, aké to bude...🙈

Strana
z3
terezka1947
1. sep 2019

@sapetka to mas pravdu...ja,mam pocit,ze niektore zeny sa tak boja samoty,ze beru kohokolvek....a nechaju si cokolvek.

katren
1. sep 2019

@katlak po 1.5 roku sme sa brali, mala som 20 a byvame spolu od svadby, skor nie....

maciatkolulu
1. sep 2019

@caroline_ ja zase nechápem ako môže mať 14.rocne dieťa vzťah a v 17,odist z domu, to rodičom nevadilo a škola ako?

brigit8
1. sep 2019

@katlak ako 20 ročná, boli sme spolu 4 roky a spolu sme už 13 rokov ❤️ určite to bude ťažké, každý má iné návyky z domu, kompromisy musia byť, držím palce, aby vám to dlhooo vydržalo 😉

caroline_
1. sep 2019

@maciatkolulu moji rodicia sú /boli kapitola sama o sebe, týranie, otec alkoholik, mame som bola ukradnutá ta mala iné starosti - chlapov, takže možno preto som musela skôr dospieť a v 14 som mala vzťah, ktorý vydržal doteraz.. Keby v 17 neodídem tak už tu asi nie som.

caroline_
1. sep 2019

@caroline_ a na margo tých 30kovbu rodičov, mali sme jedného spoločného známeho s manželom, 30tnik,zarobil okolo1000 e, vlastne nové drahé auto, a býval s rodičmi, trvalý vzťah nemal takže tie jednorazovky si bral do svojej detskej izby, keď vedľa rodicia spali :D ale proti gustu žiadny disputat.

maciatkolulu
1. sep 2019

@caroline_ ôk, rozumiem...

annadobsonyova
1. sep 2019

my sme sa nasťahovali po 4mesiacoch chodenia, ja som mala 20, manžel 24. Sme spolu 6 rokov, z toho 4 roky manželia 🙂 prvý rok bol trošku rozpačitý, nebola som zrovna skúsená gazdinka, ale brali sme veci športovo 🙂

mrkvicka060
1. sep 2019

Po roku sme si vzali 1 izbu do podnajmu. Prvy mesiac sme sa hadali ako psy 😀 najradsej by som ho zaskrtila... Sme spolu 11 rokov 😀

Strana
z3