Reklamácia nákupu v Lidl
Ahojte, prosim vas poraďte, priatel bol dnes na nakupe v Lidl no nevšimol si ze mu predavacka nablokovala 30ks kyslej smotany ked on kupoval len 1🤦♀️🤦♀️(nechapem ze si to nevšimol kedze platil o 30€ viac🤣) no ide o to ze dnes sa do lidla uz nedostaneme kedze on je v robote a ja mam lidl 40min cestu.. myslite ze zajtra by to este vyriešili a vratili by € alebo nie?
Dakujem za normalne odpovede 🙂
jasne, ved normalne poviete, ze ste na to nemali v ten den cas. naprava toho, ze ste zaplatili o 30 eur viac predsa nemoze byt liminovana casom
@rinakat vyriešia to aj zajtra, ale treba aby ste dnes zavolali do predajne s tým čo sa stalo. Že to prídete riešiť zajtra, lebo už ste doma.
@rinakat mne minule v Lidli nablokovali 80ks hašleriek cukrikov🙈 našťastie sa mi cena zdala hneď vysoká tak som preštudovala blok, a nemali problém vrátiť. Môj chlap by si to tiež nevšimol 😅 je to množstvo, kde je logickejsie, že išlo o chybu, a nebudú mať problém vrátiť.
Tiez sa nam stalo ze miesto jedneho balika masa nahodili 10 balikov..ale to si veru asi vsimnes hned ked tam zbadas tu cenu...
Nemusis nikde volat. Normalne zajtra chodte s blocikom a povedzte co a ako…
no nam sa raz stalo ze miesto 1 balicka cucoriedok mi nablokovali 10. Ono je rozdiel zaplatit 2.50E a 25E ale tym ze islo o velky nakup a priebezne som nevedela kolko budem platit, len som pipla kartu a bolo... doma ma skoro dzublo... no nic, nesla som s tym naspat, navyse to bolo v BA, nemyslela som si ze by mi vobec verili... Cloveka by aspon nenasralo keby sa mi dieta dosyta dojedlo cucoriedok, ale zaplatit 10 balikov a doniest jeden... odvtedy kontrolujem.
ja zaplatím a potom za kasou si všetko skontrolujem,nielen kvôli takýmto veciam,ale aj preto,lebo zľavnené veci veľmi často nahadzujú za normálnu sumu....alebo je iná cena na regáli a iná na bločku.
Odkedy majú samoobslužné kasy,chodím len tam,a to mám veľké nákupy.priebežne si kontrolujem ceny,v kľude si to môžem vyložiť a naložiť do tašky.
@rinakat Daj potom prosím vedieť, ako to dopadlo... Mne omylom nauctovali 44 croissantov namiesto jedného, keď blokovali cez ich kód 44 ešte jedno iné pečivo a asi to nepotvrdili a hneď skenovali ďalší tovar a ďalší raz zas okolo 50 paradajkových pretlakov namiesto jedného, vtedy nahadzovali cez ich číselný kód tuším 1 ks bio kiwi a tiež omylom nepotvrdili. Ja som si to vtedy našťastie všimla pri kontrole bločku hneď za pokladnami, lebo ma oblial pot, keď som platila 2krat toľko, ako som cca rátala. Ale tiež som rozmýšľala, ako by to dopadlo, keby som si to všimla až vonku alebo doma. Preto spätná väzba poteší. Vďaka... A držím palce, aby ste to úspešne doriesili.
Zaujimave, ze toto sa deje iba v Lidli 🙂 V Tescu sa mi to nikdy nestalo a ani v Kaufe.
Toto je naozaj zaujimave,ze aj nam sa to stava iba v Lidli,v ziadnom inom retazci nie. Mne minule nablokovali 20 ks kinder vajicok a kupovala som iba 2. U nas v NM je jeden Lidl tymto specialne vyhlaseny,ze tam velmi casto nesedi pocet kupovanych kusov,a zahadne vzdy v neprospech zakaznika🫤
Niet nad samoobslužné pokladne, I keby som sa pomýlila v množstve, váha ma upozorní. Tieto veci treba pozerať hneď, na druhý deň a pod. už veriť nemusia. Neviem, že by lidl mal niekde kamery, nemajú si to ako overiť, ale zrejme pre spokojného zákazníka to vrátia tak či tak.
Ahojte, takže dnes sme boli v lidl a úplne v pohode nám tie peniaze vrátili a že sa im to stáva často… sice ja v lidl nakupujem velmi rada hlavne pre tieto “problemy” na pokladni radsej navstivim kaufland alebo tesco😀
Viem ze samoobslužne pokladne existuju ale ja som neni nadšencom…nablokovat si sam 150€ nakup a pri tom milion krat volat predavacku lebo alkohol,lebo pecivo, lebo vaha nespolupracuje… niekedy mi to pride uz ze clovek si uz aby aj sam tovar vyložil…
@rinakat Ja som dlhší čas nechodila do Kauflandu, lebo nesedeli ceny na cenovkách voči cenám na pokladni. Teraz je to už lepšie, ale aj tak to vo mne zostalo a kontrolujem v Kauflande každú položku - jednotkovú cenu aj počet.
V Lidli sa mi síce párkrát stalo, že niečo nesedelo, ale nemajú problém to obratom vyriešiť v prospech zákazníka.
Najhorší prístup som zažila v Coop Jednota - nesedela cena pult / pokladňa a urazená predavačka na mňa vrčala, že či mám problém zaplatiť o pár centov viac... Som zostala v nemom úžase a o to viac som trvala na náprave, teda vyplatení rozdielu.
@rinakat Ja som dlhší čas nechodila do Kauflandu, lebo nesedeli ceny na cenovkách voči cenám na pokladni. Teraz je to už lepšie, ale aj tak to vo mne zostalo a kontrolujem v Kauflande každú položku - jednotkovú cenu aj počet.
V Lidli sa mi síce párkrát stalo, že niečo nesedelo, ale nemajú problém to obratom vyriešiť v prospech zákazníka.
Najhorší prístup som zažila v Coop Jednota - nesedela cena pult / pokladňa a urazená predavačka na mňa vrčala, že či mám problém zaplatiť o pár centov viac... Som zostala v nemom úžase a o to viac som trvala na náprave, teda vyplatení rozdielu.
@tanyan v kauflande sa mi nikdy nestalo aby nesedeli ceny, a to tam nakupujem uz roky, ale je pravda, ze niektore tie uvedene ceny platia len v pripade, ze si aktivujes kupony v aplikacii kaufland a pouzijes ich kartu pri nakupe.
@tanyan v kauflande sa mi nikdy nestalo aby nesedeli ceny, a to tam nakupujem uz roky, ale je pravda, ze niektore tie uvedene ceny platia len v pripade, ze si aktivujes kupony v aplikacii kaufland a pouzijes ich kartu pri nakupe.
@anonym_c3c013 Tie rozdiely boli veľmi časté ešte pred aplikáciou. Ale minule sa mi tam tiež stalo, že pultová cena bola iná ako v pokladni a vyplatili mi rozdiel na info-pulte. Ale keby som to tam neskontrolovala, tak mám granko skoro o 2€ drahšie ako na cenovke.
mne sa velmi podobne stalo, ked mi namiesto jedneho gulockoveho antiperspirantu nablkovala 7 ks. Bolo to v piatok a vsimla som si to az doma, byvame mimo mesta. Tak som tam sla v pondelok. Bol to velky nakup, no tych 6 ks antiperspirantov navyse nebolo par centov, tak ma to vytocilo. A v tej istej predajni sa mi uz viackrat stalo, ze mi nieco nablokovali viackrat, alebo nespravne. Prisla som k pokladni a pytala som si veducu, povedala som aka vec. Ona na mna, ze to teraz moze kazdy povedat, ze som si to mala hned skontrolovat, tak som jej povedala, ze nabuduce urcite skontrolujem, sice zdrzim v piatok poobede cely rad pri pokladni, kazdopadne, pytala som sa, ci tam nemaju kamerovy zaznam, tak vraj vobec kamery nemaju, no bola som neodbytna a nakoniec mi tie peniaze vratili 😀
@anonym_c3c013 Tie rozdiely boli veľmi časté ešte pred aplikáciou. Ale minule sa mi tam tiež stalo, že pultová cena bola iná ako v pokladni a vyplatili mi rozdiel na info-pulte. Ale keby som to tam neskontrolovala, tak mám granko skoro o 2€ drahšie ako na cenovke.
@tanyan tak som asi mala stastie, ale ja si to vzdy kontrolujem a fakt som s tymto problem nemala. Bud nakupujem doslova tak, ze sa idem s vecami presne zmestit do nejakej sumy (to hlavne ked som gastrace pouzivala) a teda hned vidim ked to nesedi, alebo to sledujem na pokladni, ake ceny nahadzuje ale najcastejsie vyuzivam samoobsluzne a sledujem si to sama hned
mne sa velmi podobne stalo, ked mi namiesto jedneho gulockoveho antiperspirantu nablkovala 7 ks. Bolo to v piatok a vsimla som si to az doma, byvame mimo mesta. Tak som tam sla v pondelok. Bol to velky nakup, no tych 6 ks antiperspirantov navyse nebolo par centov, tak ma to vytocilo. A v tej istej predajni sa mi uz viackrat stalo, ze mi nieco nablokovali viackrat, alebo nespravne. Prisla som k pokladni a pytala som si veducu, povedala som aka vec. Ona na mna, ze to teraz moze kazdy povedat, ze som si to mala hned skontrolovat, tak som jej povedala, ze nabuduce urcite skontrolujem, sice zdrzim v piatok poobede cely rad pri pokladni, kazdopadne, pytala som sa, ci tam nemaju kamerovy zaznam, tak vraj vobec kamery nemaju, no bola som neodbytna a nakoniec mi tie peniaze vratili 😀
@selenka7 akoze myslim si ze za 6ks by som jej asi dala prepocitat zasoby vs kolko maju v systeme...nasere to to verim.
Ja uz si bloky kontrolujem ale raz sa mi v ba stalo ze miesto balika drahych cucoriedok som zaplatila 10balikov cucoriedok. V ramci velkeho nakupu som si to nevsimla, ale bodaj by sa moje dieta tych cucoriedok aspoň dosyta najedlo...nie...malo len par kuskov v jednom baleni a mama šialena zaplatila dalsich 9 balíkov 🤦

Takéto veci je najlepšie riešiť hneď, ale toto je iné ako neskontrolovanie si výdavku a podľa mňa by to mohli vyriešiť aj zajtra. Pokiaľ viem, tak nad pokladňami majú kamery a tam je dôkaz, že to nebolo 30 ks. Na bločku je časový údaj, takže dohľadať to by nemal byť problém. Ak by sa priečili, tak to môžeš riešiť cez zákaznícku linku a tí na centrále sú školení v orientácii na zákazníka.