icon
rainee
5. okt 2011

vzdy sa na tom dobre zabavim, ja nechapem kde tych ludi beru 😀 na ich mieste by som sa hanbila vyliezt na ulicu po tom co to tv odvisiela....ale im to asi ani nedojde 😉 chcela by som vediet ako dopadol zamilovany pumpar v skutocnosti, mozno je uz stastne rozvedeny 😲

zuzkalenka
5. okt 2011

@rainee tam sa prihlásia iba ľudia čo nemajú rozum. Lebo ktorý normálny človek by rozprával pred celým národom že si ide kúpiť tabletky na erekciu 😀

Podľa mňa sú v tom prachy ktoré za to dostanú.

A Miško ten určite je už sám veď tá Dominika je číslo a ak je pravda čo o nej popísali v novinách (nemusí to byť tak) že má priateľa a pije ako chlap tak potom ju už určite prekukol.

nicky655
12. okt 2011

ako to dopadlo vcera?koniec som nejako nezachytila.a ako to dopadlo s tym (neviem ako sa vola) ,ale mali tusim nejaky penzion- a na vyber mal tu slovenku, a potom taku baculatejsiu cesku?

a mohli by to robit tak,ze by sa k tomu po urcitej dobe vratili,ze ako to pokracuje.tak ako to robievaju niektore televizie.
aj ked,tu teda tusim nebude mat co pokracovat asi 😀 😀 😀

zuzkalenka
12. okt 2011

No, tak včera to zase stálo zato 😀

@nicky655 neviem presne o kom píšeš ale asi to bude ten Michal že?
ten včera asi ani nebol.
Ale nakonci bol jedem že Tonko sa volal a ten bol fakt dobrý pozri si http://www.mamaozenma.sk/

nicky655
12. okt 2011

@zuzkalenka hej,michal sa vola.
boze, a ta nova s tym romanom-skoro som sa prekotila od smiechu 😀 😀 😀 😀 5minut, ahned ruka na stehne.a rozprava sa jak s malym deckom 😀

zuzkalenka
12. okt 2011

@nicky655 😀 😀 😀 a tie spoteniny pod pazuchami som mala dosť.
a toho posledného si videla toho Tóna??? Ten má teda dom a to zariadenie 🙂

ma77
12. okt 2011

@nicky655 no tak ta nova so spotenym tričkom 😀 😀 😀 že čisty koniec 😀 😀 😀 nemam slov ale jemu sa pači a ten Arpi to jake mulo 😀 však to nevie povedat 2slova za hodinu tak jak ten čech polovnik 😀 😀 😀 sam nevie čo chce a toho Tonka prečo nedali pokračovanie?nechapem 😲 ten Miško požiadat niekoho o ruku po tyždni tak to je odvaha teda 😝

alinocka
12. okt 2011

ja som sa nedíval požiadal ju ten pumpár o ruku?a čo mu povedala????????????????

pia22
12. okt 2011

@alinocka ze nech tomu daju cas. No ja z toho mreeem nacisto😀😀😀 Lepsie sa cely tyzden nepobavim ako v utorok vecer😀

nicky655
12. okt 2011

@ma77 akeho tonka?som nejako nepostrhla?boze tolko mien,strasne 😀ale inak,uz sa ani nedivim,ze nie su zenati,vsak na to ked sa clovek pozrie,tak konecna 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@zuzkalenka no veru,tioe spoteniny,uz som len cakala,kedy bude komentar na to.ale tak mozno za to nemoze.

00vladka00
12. okt 2011

este som nevidela ani jeden diel

marianka79
12. okt 2011

@00vladka00 ani ja 😀 myslím si že o vela sme nedošli 😅

zuzkalenka
12. okt 2011

@00vladka00
@marianka79 neprišli ste o nič baby ale ak sa chcete zasmiať tak si to pozrite http://www.mamaozenma.sk/

ma77
12. okt 2011

@nicky655 To davali uplne na konci taky smiešny bol v takej chatrči byval či čo to bolo 😀 😀 😀

rainee
18. okt 2011

no som zvedavá na dnesnu epizodku (ak to stihnem kukat). misko si musi uplne trieskat hlavu o tu opadanu omietku na dome ako dopadol 😉 a ta zenska so spotenymi pazuchami to je koniec - ja milujem varit, prat, zehlit , Romaáán take krasne meno Romaaaan😀

ma77
18. okt 2011

@rainee Dnes zasa bude Romaaaan 😲 😲 😲 však dominika slubila Miškovi že sa vrati 😀 😀 😀 či napiše sms či čo 😀

zuzkalenka
18. okt 2011

@ma77 no uvidíme či sa Dominika vráti 😀
chudák Romáááán len čím ďalej od takej ženy

nicky655
18. okt 2011

volam sa vtierka a budem tu byvat 😀 romankoooooo 😀 😀 😀 😀

zuzkalenka
18. okt 2011

@nicky655 😀 inak to je strašná žena. Ja by som nezniesla keby sa ma tak dotýkala. Je to nechutné a slazké 😠

ewwe
18. okt 2011

romankoooooooooooooooooooooooooooooo 😀 😀 😀

no neviem, ci este ukazu dominiku a miska, asi nie,

zuzkalenka
18. okt 2011

no, a púpavky skončili v koši 😀

nicky655
18. okt 2011

ty brdo,ale aj tych v tej prahe..nemozem z nich,to fakt clovpek nevie ci takych exotov hladali.ze nezapamata si dve mena,no konecna 😀 😀 a ze mama mi vyberie, asu manipulativne-no chudence baby 😀 by som asi vrazdila

ewwe
18. okt 2011

tak a je koniec, takze nabuduce budu navraty, chi chi
no a tí v prahe, horor, mena si nevedia, mama riaditel, vyjadruje sa o nich ako o ,,material s kt. sa da pracovat, ona kde zije vo fabrike a vyprodukovala svojho syna, a teraz k nemu hlada nejaky produkt, nevytvarovany, aby ho mohla dotvarovat? 😠 😀 😀
a romankooooooooooo ja by som ju prepleskala, a ze preco nema chlapa...

zuzkalenka
18. okt 2011

tak o týždeň bude Miško 😀

Dúfam že Romanko vyrazí tú Alenu, ale ani tá druhá nie je boh vie čo.

@nicky655 maminka má v tom jasno chce takú nevestu čo sa dá formovať 😀

nicky655
18. okt 2011

@zuzkalenka tak ta druha je teda riadny kus 😀 😀 😀
no mas pravdu s tym formovanim-ale mi to riadne dvihlo tlak 😀 😀

zuzkalenka
19. okt 2011

Baby a čo poviete na toho Arpiho???
riadny vôl ako sa sundal a trieskal tam hovadiny o paradajkách 😀 a že Bohémsky život žije bodaj by nie keď je furt opitý 😝

aero
19. okt 2011

mne sa najviac páči Alena , čo vyvrieskuje : Romakoooooooo, Romááááán, Romanenko 😀 😀 😀
ona ma baví 😀
hmm.... úbohá predavačka ☹ smola noo, Romanko si ju asi nevyberie 😀

mirka907
19. okt 2011

@aero ja mam z nej husiu kozu od averzie...netusila som, ze sa to da....a normalne ked pocujem ten hlas som vytocena...

mirka907
19. okt 2011

@zuzkalenka on je riadny traged...ze bohemsky zivot? asi mu treba vysvetlit co to je

zuzkalenka
19. okt 2011

no, a nabudúce bude Marek a tá čo jej nedošlo že ju má v paži 😀
a už sa teším na Šárku 😀 😀 😀