Relácia Mama, ožeň ma!
@zuzkalenka arpi to je riadny alkoholik,myslim ze s tou vycapnickou by sa celkom dobre doplnali 😀 s tym kvetom (tulipan-ruza) uplne zabil. a potom v tej restike ani nevedel kde je, ked chcel od nej dorobit hranolky 😀
@ewwe ukazu, dominka ho pekne vodila za nos celu dobu, doma mala frajera.
@zuzkalenka vidis a vyzerala ze nevie do 5 naratat 😕
inak ti cesi su tiez hrozni si nevedia 2 mena zapamätat, taka hanba.
Ahojte no včera som mala dosť 😀 😀 😀 Arpi čisty alkač ešte dobre že ta Katka zdrhla od neho 😀 😀 😀 a na mieste tej čo snim sedela v reštike sa postavim a idem preč jaku hanbu jej robil 😠 😠 😠 Romanko ma už Alenky po krk aj jeho mama 😀 😀 😀 a ten v Prahe čisty dilino nevedia si mena zapamätat 😀 😀 a Miško chudačik ta ticha voda ho riadne tahala za nos a on dilinko ešte snubny prsten jej kupil 😀 😀 😀
Baby moje, do vcera som sa na tom zabavala, ale ked ukazali Arpiho, opileho jak činku v tej restike, normalne mi zle bolo.. Neznasam opilych ludi a on sa tam spraval jak prasa... Ozaj ta mladsia Katka sa cudujem, ze neusla skor, hentakeho by som ani pri kravy nedala, nie to este pri deti...
Alena kapitola sama o sebe :" Romankooo co sa ti snivalo? ((nič)) a prečo nič? ja som chcela, aby sa ti snivalo" Nechapem, ako clovek moze vediet, preco sa mu nic nesnivalo... a to jej mudrovanie, ze zena ma byt podriadena muzovi a ze muz ma hlavne slovo, pritom ona toho chlapa k slovu ani nepustila...
No a Honza, Pavel, Peter, Rudo, alebo ako sa vola to bolo uplne zabite... nevedia, kto je kto... si nevie zapamatat jedno-dve mena? A sa mi pacilo, ked si s mamou vyberali tu vysokoskolacku a jeho mama, ze ona ma VŠ a ty nemas, tak to by nebola dobra pre teba... Nechapem co to ma spolocne so vztahom....
Ale v tejto relacii ja nechapem už nicomu....
ten horar neviem naco si niekoho hlada, jemu je nalepsie na polovacke alebo v krcme a full service mu robi mamka tak nechapem. a ta baba ho stale chce, musi byt maximalne zufala.
ale uz nam to pomaly konci nie? mozeme sa tesit aspon na dalsieho farmara, to zas bude show 🙂
Ahojte! Ja pozeram len tu nemecku verziu Schwiegertochter gesucht, ale tiez su tam rozne kreatury. Clovek je rad, ze existuju este horsie pripady od neho. Napr. Christian z Berlina http://www.schwiegertochter-gesucht.com/soehne/...
@stardust vau to má naozaj 27 rokov? a čo tam píšu? mala som síce nemčinu na škole ale nikdy mi nešla. Tak prelož aspoň v skratke. Vďaka.
@zuzkalenka skoda, ze si RTL spoplatila kukanie videi na internete, lebo ta fotka je len slaby odvar toho cloveka...ako ten rozprava, to je strach a hroza, panika a des 😀 😀 😀
@stardust a čo také daj niečo 🙂
@zuzkalenka nie je blby, robi opatrovatela tusim v domove dochodcov, kde ho asi maju dochodci radi...posobi silne empaticky, starostlivy je a tak, a podla mna je to nazorny priklad nespravne vedenej vychovy od matky, prilis citovo naviazanej na jedineho synceka. Musela by si pocut jeho hlas...skoda, ani na youtube som ho nenasla.
a tento si vybral jednu fakt peknu cernosku, ktora sa tvari, ze ho chce a nevaha sa s nim ani bozkavat. Byt nou, kaslem na povolenie na pobyt v Nemecku, radsej zostanem v Afrike, ako s takym mutantom..
@stardust hm, tak takto to je. Niekto dokáže pre svoje potreby čokoľvek urobiť 😢
tak baby dnes vraj posledná časť uvidíme čo nám zase predvedú 😀
@zuzkalenka celkom sa teším 🙂
teda nie že je posledná ale bude zábava podľa ukážok 😀
ja som myslela že dnes je finále a od konca oktobra ide zase farmár. teším na tie xichty 😉
dnes ide posledná časť,už sa teším jak sa po dni plnom nervov a stresu zarehocem,myslela som si že Miško pumpár prinajmenšom spácha samovraždu ked ju už neuvidí ,ako bol do Dominiky zalúbený a teraz ked ho dávali v ukážke, tak bol vysmiaty od ucha k uchu, že vobec ho nemrzí,že sa mu po natáčaní ani neozvala,zobral to športovo 😀
a ten buzerant s Hodonína už má aj novú kočku bude ju tam ukazovať
a chudera "Romankoooo" ,že Roman o mne ovedal,že som lesba 😀 tá je urazená na smrť
všimli ste si tá čeksa čo chce Romanka tá blondina jaké to je tela?kus babizne, tá ked mu jednu vypáli pojde k zemi
baby budúci rok bude Erika možno v Let's Dance 😀 😀 😀 😀 😀
@labelo ale romankovi by sa veru zislo, aby ho dal niekto k zemi. alkoholik ako vysity a jeho mamca dobre klamala, ze nieee, on nepije... asi preto klamala, aby sa ho uz konecne zbavila. on sa rozviedol kvoli chlastu, resp. jeho ex sa rozviedla s nim. mne sa na alenke docela pacilo, ze ho takto verejne odhalila i ked to bola taka kvazi ziarlivostna scena 😀 . inac, sused od vedla z panelaku 😀
Tak o tyzden opet zaciname http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis...
@mamartinka riadny exoti 😕 nechapem co tam pichli toho z HP(zeby kvoli sledovanosti),vsak o nom sa pisalo,ze je gay,ci nie?????
ako toto moze niekto pozerat a uz vobec prihlasit

hmm.. Šárka ďalšia vygumovaná 😀
za minútu povedala 8 x "proste" 😀
@mirka907 - no vieš pre neho je bohémsky život - krčma 😀
a Marek?? - to je ten lesník ?? , nejak si nepamätám ...