icon
aero
19. okt 2011

hmm.. Šárka ďalšia vygumovaná 😀
za minútu povedala 8 x "proste" 😀
@mirka907 - no vieš pre neho je bohémsky život - krčma 😀
a Marek?? - to je ten lesník ?? , nejak si nepamätám ...

rainee
19. okt 2011

@zuzkalenka arpi to je riadny alkoholik,myslim ze s tou vycapnickou by sa celkom dobre doplnali 😀 s tym kvetom (tulipan-ruza) uplne zabil. a potom v tej restike ani nevedel kde je, ked chcel od nej dorobit hranolky 😀
@ewwe ukazu, dominka ho pekne vodila za nos celu dobu, doma mala frajera.

zuzkalenka
19. okt 2011

@aero hej Marek je ten horár 🙂

@rainee to s tou Dominikou som aj ja počula, dobrá mrcha

rainee
19. okt 2011

@zuzkalenka vidis a vyzerala ze nevie do 5 naratat 😕
inak ti cesi su tiez hrozni si nevedia 2 mena zapamätat, taka hanba.

ma77
19. okt 2011

Ahojte no včera som mala dosť 😀 😀 😀 Arpi čisty alkač ešte dobre že ta Katka zdrhla od neho 😀 😀 😀 a na mieste tej čo snim sedela v reštike sa postavim a idem preč jaku hanbu jej robil 😠 😠 😠 Romanko ma už Alenky po krk aj jeho mama 😀 😀 😀 a ten v Prahe čisty dilino nevedia si mena zapamätat 😀 😀 a Miško chudačik ta ticha voda ho riadne tahala za nos a on dilinko ešte snubny prsten jej kupil 😀 😀 😀

lenka3007
19. okt 2011

Baby moje, do vcera som sa na tom zabavala, ale ked ukazali Arpiho, opileho jak činku v tej restike, normalne mi zle bolo.. Neznasam opilych ludi a on sa tam spraval jak prasa... Ozaj ta mladsia Katka sa cudujem, ze neusla skor, hentakeho by som ani pri kravy nedala, nie to este pri deti...
Alena kapitola sama o sebe :" Romankooo co sa ti snivalo? ((nič)) a prečo nič? ja som chcela, aby sa ti snivalo" Nechapem, ako clovek moze vediet, preco sa mu nic nesnivalo... a to jej mudrovanie, ze zena ma byt podriadena muzovi a ze muz ma hlavne slovo, pritom ona toho chlapa k slovu ani nepustila...
No a Honza, Pavel, Peter, Rudo, alebo ako sa vola to bolo uplne zabite... nevedia, kto je kto... si nevie zapamatat jedno-dve mena? A sa mi pacilo, ked si s mamou vyberali tu vysokoskolacku a jeho mama, ze ona ma VŠ a ty nemas, tak to by nebola dobra pre teba... Nechapem co to ma spolocne so vztahom....
Ale v tejto relacii ja nechapem už nicomu....

rainee
19. okt 2011

ten horar neviem naco si niekoho hlada, jemu je nalepsie na polovacke alebo v krcme a full service mu robi mamka tak nechapem. a ta baba ho stale chce, musi byt maximalne zufala.
ale uz nam to pomaly konci nie? mozeme sa tesit aspon na dalsieho farmara, to zas bude show 🙂

stardust
19. okt 2011

Ahojte! Ja pozeram len tu nemecku verziu Schwiegertochter gesucht, ale tiez su tam rozne kreatury. Clovek je rad, ze existuju este horsie pripady od neho. Napr. Christian z Berlina http://www.schwiegertochter-gesucht.com/soehne/...

zuzkalenka
19. okt 2011

@stardust vau to má naozaj 27 rokov? a čo tam píšu? mala som síce nemčinu na škole ale nikdy mi nešla. Tak prelož aspoň v skratke. Vďaka.

stardust
19. okt 2011

@zuzkalenka skoda, ze si RTL spoplatila kukanie videi na internete, lebo ta fotka je len slaby odvar toho cloveka...ako ten rozprava, to je strach a hroza, panika a des 😀 😀 😀

zuzkalenka
19. okt 2011

@stardust a čo také daj niečo 🙂

stardust
19. okt 2011

@zuzkalenka nie je blby, robi opatrovatela tusim v domove dochodcov, kde ho asi maju dochodci radi...posobi silne empaticky, starostlivy je a tak, a podla mna je to nazorny priklad nespravne vedenej vychovy od matky, prilis citovo naviazanej na jedineho synceka. Musela by si pocut jeho hlas...skoda, ani na youtube som ho nenasla.

stardust
19. okt 2011

a tento si vybral jednu fakt peknu cernosku, ktora sa tvari, ze ho chce a nevaha sa s nim ani bozkavat. Byt nou, kaslem na povolenie na pobyt v Nemecku, radsej zostanem v Afrike, ako s takym mutantom..

zuzkalenka
20. okt 2011

@stardust hm, tak takto to je. Niekto dokáže pre svoje potreby čokoľvek urobiť 😢

zuzkalenka
25. okt 2011

tak baby dnes vraj posledná časť uvidíme čo nám zase predvedú 😀

ani3012
25. okt 2011

@zuzkalenka celkom sa teším 🙂

ani3012
25. okt 2011

teda nie že je posledná ale bude zábava podľa ukážok 😀

rainee
25. okt 2011

ja som myslela že dnes je finále a od konca oktobra ide zase farmár. teším na tie xichty 😉

labelo
25. okt 2011

dnes ide posledná časť,už sa teším jak sa po dni plnom nervov a stresu zarehocem,myslela som si že Miško pumpár prinajmenšom spácha samovraždu ked ju už neuvidí ,ako bol do Dominiky zalúbený a teraz ked ho dávali v ukážke, tak bol vysmiaty od ucha k uchu, že vobec ho nemrzí,že sa mu po natáčaní ani neozvala,zobral to športovo 😀
a ten buzerant s Hodonína už má aj novú kočku bude ju tam ukazovať
a chudera "Romankoooo" ,že Roman o mne ovedal,že som lesba 😀 tá je urazená na smrť
všimli ste si tá čeksa čo chce Romanka tá blondina jaké to je tela?kus babizne, tá ked mu jednu vypáli pojde k zemi

zuzkalenka
25. okt 2011

baby budúci rok bude Erika možno v Let's Dance 😀 😀 😀 😀 😀

maca_p
26. okt 2011

@labelo ale romankovi by sa veru zislo, aby ho dal niekto k zemi. alkoholik ako vysity a jeho mamca dobre klamala, ze nieee, on nepije... asi preto klamala, aby sa ho uz konecne zbavila. on sa rozviedol kvoli chlastu, resp. jeho ex sa rozviedla s nim. mne sa na alenke docela pacilo, ze ho takto verejne odhalila i ked to bola taka kvazi ziarlivostna scena 😀 . inac, sused od vedla z panelaku 😀

mamartinka
autor
6. máj 2013
eva7780
12. máj 2013

@mamartinka riadny exoti 😕 nechapem co tam pichli toho z HP(zeby kvoli sledovanosti),vsak o nom sa pisalo,ze je gay,ci nie?????

lencika
12. máj 2013

ako toto moze niekto pozerat a uz vobec prihlasit