icon

Rezervačný poplatok v kozmetickom salóne - vaše názory

28. mar 2021

Ahojte len tak ma zaujíma ako takýto krok vnímajú iné ženy 🙂 objednala som sa do salónu ( nie na SR) kde následne si odomna kozmetická vypýtala rezervačný poplatok 20€ s tým že potom mi to samozrejme odráta . Objednavala som sa online .. poplatok som zaplatila kartou . Žiaden problem . Len ma to troska zarazilo 😀 chapem že niektoré ženy sú nezodpovedne , rušia termíny na poslednú chvíľu..a tým pádom salon pride o prácu a stratu času nič nerobenim... ale na druhej strane je to práca s ludmi a s takýmito niečim by jednoducho salóny mali rátať . Samozrejme že nie je problem tých 20€ zaplatiť keď viem že prísť chcem o nič neprídem ... ale mne to zo strany salónu trosku pride trápne takto im to kartou posielať na účet 😀 čo si o tom myslite vy ?

s_a
•
28. mar 2021

Príde mi to úplne v poriadku. 🙂

licc
•
28. mar 2021

Aj mne to pride v poriadku

luccija
•
28. mar 2021

Ak by si bola v koži tej kozmeticky, že sa ľudia objednajú a neprídu by si pochopila😉úplne v poriadku

janai1
•
Odpoveď bola odstránená
•
sissy27
•
28. mar 2021

Za mňa super. Verím, že ak je naozaj relevantný dôvod termín zrušiť, tak to zákazníčku donúti slušne zdvihnúť včas telefón a vysvetliť alebo sa preobjednať a tak nepríde o svojich 20€. Ak je to nejaká lempla, čo si neváži čas a prácu iných, tak je úplne v poriadku, že ju to bude stáť 20€ a kaderníčka/kozmetička má aspoň pokryté náklady na prestoj.

titla
•
28. mar 2021

Pride mi to normalne. Aj ja som takto platila rezevacny poplatok vizazistke, ktora ma licila na svadbu a presne v den svadby pocas toho licenia jej prisla sprava od klientky, ze nepride. Pre nu vypadok prijmu. A to tato aspon dala vediet...
Rovnako som platila rezervacny poplatok fotografke, dj-jovi, za salu...

majamat
•
28. mar 2021

ja sice tuto pracu nerobim,a le vela komunikujem s MUA. obcas som neikoho licila, len minimum ludi. a poviem ti, ze polovica sa zachovala nezodpovedne a neprisli.
mnohe MUA s tym amju naozaj problem, ze stracaju zbytocne cas, ktory by mohli venovat praci a zarabat si. preto tie zalohy.

anavianavi
•
28. mar 2021

v Poprade tiez platime rezervacny poplatok, tiez 20e. Prvy krat ma to prekvapilo, ale uznavam, ze to ma opodstatnenie.

hanah3007
•
28. mar 2021
Používateľ hanah3007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hanah3007.

Veď je to úplne korektný prístup. Mne sa už stalo, že som bola u zubara a fyzioterapeuta oboznámená s tým, že ak zruším termín menej sko 24 hodín pred dohodnutým termínom, mám si byť vedomá toho, že za to napriek mojej neprítomnosti zaplatím.