hanah3007
Používateľ hanah3007 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hanah3007.
hanah3007
16. jan 2023

@nikuskabee jasné, pošlem. Neviem ani ja. Neviem ani ako to vypnúť alebo či to musí vypnúť dakto iný alebo bude mať nálepku "nedôveryhodný užívateľ" do konca (virtualneho) života 🤣🤣🤣🤣

hanah3007
15. jan 2023

@martina8995 napisem V to do správy

hanah3007
29. dec 2022

@abcd547 4 roky dozadu kupovali. Obaja sme mali neobmedzenu pracovnú zmluvu, 25% z ceny nehnuteľnosti a ochotu financovat mali tuším len dve banky. Teraz po 4 rokoch sme robili so zahraničnými prijmami refinanc. Riešili sme všetko cez finančnú poradkyňu a prišli v podstate "na hotové".

hanah3007
4. aug 2022

Navýšiť príjem. A istotne radšej byť dlžná trom bankám ako jednému kamarátovi..

hanah3007
27. máj 2022

@finett Osnabrück sam o sebe podľa mňa nepatri k najkrajším častiam Nemecka ale súhlasím, že tie okolité dedinky sú podarené. Kusok odtiaľ býva kamoška takže trolilinku som mala možnosť vidieť aj za mesto.
Ak sa rozhdonete zostať, prácu si v Osnabrück nájdeš aj bez nemčiny.. aj tvojmu mužovi stačí anglina. Deti sa naučia veľmi veľmi rychlo.
Ja som odchádzala zo Slovenska pred 10 rokmi s tým, že idem na pol roka.. ďalších deväť a pol som rozmýšľala, či sa vrátime (už s rodinou) na SK a rozhodli sme sa zostať. V mojom okruhu som sa tiež nestretla s aroganciou alebo nejakym nadradenym chovanim. Práve naopak - toto skôr zažívam na SK počas tých pár dni do roka na "dovolenke"..

hanah3007
12. apr 2022

@nikuskabee ja som si písala denne, čo syn jedol.. každú jednu maličkosť, čo dal do úst. Sledovala som ho ako reaguje. Kedy sa to lepší, kedy horší. Varila som mu aj obed do škôlky.
Produkt som napisala do spravy, keďže sa mi tu už stalo, že sa to niekomu nepáčilo verejne označenie a teraz vyzerám ako nedoveryhodna a asi vymyslena osoba 😂 Ponaučenie pre mňa.

@heidy222 ja som prestala natierať po upozornení mojej kamošky (lekárky), keďže nie som z fachu oprieala som sa spočiatku o to, čo povedal lekár.. ale keď mi začala rozprávať .. stensovanie pokožky, rakovinotvorné latky, a po "douzovani" si tam, kde pred užívaním, + robili sa mu biele flaky na pokožke po nich. Antihistaminiká tiež stav len zhoršovali.. síce ich úlohou je upokojiť, v čreve spôsobia presný opak..

hanah3007
12. apr 2022

@nikuskabee Superorgan Mikrobiom (Dr.Schaenzler, Dr. Beigl) tato je v nemčine a druhá mikrobiom lidskeho tela od B.B a J.M Finlay

hanah3007
12. apr 2022

Ja môžem odporučiť Turecko -Side. Hotel Side Sun (cast Manavgat tuším).. hned na plazi, super servis, skvelé jedlo (Hotel sme vybrali podla recenzii na jedlo 😂).
Z Egypta sa nedavno vrátili kamoši a že to volo strašne otravné. Všade od nich pýtali baksis.
K tretej destinacii sa vyjadrit neviem, neboli sme tam.

hanah3007
12. apr 2022

@nikuskabee ah až mi vas je ľúto.. ja som touto beznadejou prechádzala so synom roky. Atopický mal už od 3 mesiacov a až po prvom roku som si vydupala testy. Chodili sme na specializovanu kliniku. Kortikoidy problemy len zastierali. Kým sme nimi natierali, bolo ok akonahle sme prestali boli sme tam, kde predtým. Mal potvrdenú ABKM, alergiu na vaječný bielok. Mala.som ale odpozorovaneho toho veľa.. cukor stav zhorsoval, ovocie tiež. My sme prekopali komplet stravovanie, zmenili prasky, vyhodili alergeny zo stravy (pridala sa krizova alergia, ktorá sa miestami nedala určiť z čoho presne bola) a domu (pridala sa k tomu alergia na prach).. bala som sa, že to prerastie do astmy, pred ktorou ma.varoval jeden lekárnik, keď som si bola prvý krát po kortikoidove kremiky.. prosil ma, aby som to nenechala zajst tak daleko ako on u jeho syna. Vtedy som tomu ale vobec nechapala.. to prišlo až časom všetko. Za pomoci lekarov som sa dostala stále len ku kortikoidom, ktoré som ale odmietala.. sem tam mi zabudli povedať, že dieťa pri inom kréme, kde nienje kortikoid, nemôže na slnko (v lete)..ze to môže ublížiť. A ked mi kožná povedala, že nemám robiť moje dieťa viac choré ako je tak som si povedala, že toto už nemá cenu sa s nimi baviť lebo u nich je atopický kortikoidom vyliečený.. v mojom.zufalstve si ma ulovila jedna znama MLM spoločnosť a na istý čas, som sa stala super klientom, kym som nezistila, že po vynechaní xy produktov sa stav syna vratil do povodneho a my sme boli zas v beznadeji a v peňaženke o niečo lahsi.. ale na toto som už vzhľadom na jeho stav neprihliadala .. kto zažil, vie, že by dal všetko len, aby pomohol.. ale nakoplo ma to a kupila som si knihy o mikrobiome a zacala sa tomu viacej venovať. Dostala som sa k jednemu produktu a konzultovala som jeho podavanie priamo s vyrobcom (ziadny MLM). Diskutovali sme o tom, čo jedol, aké množstvo, aka bola reakcia, a proste o všetkom.. trochu som upravila mnozstva jedla (lebo moj maly zjedol kludne aj 5 jablk)..spočiatku som bola skeptická ale tak aj tak som nemala čo stratiť.. vydržali sme a oplatilo sa. Je to teda z mojho pohladu hlavne boj na dlhu trat..
Ja som v tom obdobi, ked sme prechádzali na ten produkt zacala prikrmovat mladsiu dceru a mala nabeh na tie iste problemy. Tym, že som dojcila, zacala som to užívať aj ja a klop klop..dodnes jej ziadny ekzem na tele nevykukol 🙏

hanah3007
3. apr 2022

@deti95060810 oresi ma aj nemecké kuchyne 😉

hanah3007
30. mar 2022

Nevyjadrím sa k problému ale vŕta mi v hlave, prečo je toto písané anonymne.. Veď tá rodina sa pod týmto opisom spozná aj sama a bude "horšie ako je" .. vidím to tak len ja?

hanah3007
19. jan 2022

U nas zabralo naučiť staršieho, že ak chces svoju hračku od mladšej späť (rozdiel2,5 roka) tak jej má priniesť inú, zaujať ju ňou, aby si ona zobrala tú od neho a on si mohol vziať tú od nej 😂😂😂Ona bola šťastná, že má ďalšiu a on, že má opäť svoju

hanah3007
8. jan 2022

Enermed 😉

hanah3007
1. okt 2021

@anjelik1991 vyhladaj si enermed mucosa.sk

hanah3007
29. sep 2021

@ketinkamk Ja som v tomto jeho pomoc nepotrebovala. Vybavila som si sama. Mne robil preklady. Ale viem, že sa tým zaoberá

hanah3007
28. sep 2021

Enermed sebe 3odmerky, drobcovi 1-2

hanah3007
10. sep 2021

Čaj z malinových listov. Do 15 minút mám pp bolesti.

hanah3007
7. sep 2021

@ketinkamk skontaktujte sa s Michalom Weingartom. On to vybaví 😉

hanah3007
28. aug 2021

Ja by som ti rada aj niečo odporučila len nemôžem takto verejne kvoli pravidlám. Nie je to nič z MLM produktov, takže nie nezbohatnem na tom ako si tu niekto môže myslieť (po poslednom menovaní produktu som bola označená ako nedôveryhodná osoba 😅😅)

hanah3007
28. aug 2021

Napíš mi prosím správu 🙏

hanah3007
24. aug 2021

@katka3466 moj syn ma atopicky ekzem a potvrdenu ABKM a na vaječný bielok. Okrem toho som mala podozrenie na lepok, ktorý sa ale na testoch z krvi neprejavil. Stav mu zhoršovalo dokonca aj ovocie. Odkedy pije každé ráno Enermed Mucosa (prečítaj si všetko na www.enermed-mucosa.sk) tak sa mu stav rapídne zlepšil. Jeho ekzémy prestali byť agresívne, zmizli z celého tela a keď aj zje niečo, čo mu uškodí tak nepretrvavaju tak dlho ako kedysi a nie su také agresívne. 3 roky som nevedela, čo s ním. Behali sme od lekára k lekárovi. Mala som obdobie, že som do škôlky varila a stav sa nezlepšoval. Už som bola zúfalá z toho, pretože som mala pocit, že aom vyskúšala už všetko.. a tento Enermed už bola moja posledná nádej, ktorá konečne priniesla vysledok a dlhotrvajúci 🙏 Dnes je jeho stav taký, že už môže jesť v školke s ostatnými detičkami to, čo oni a dovolím mu aj to, čo bolo ešte nedávno tabu. Takže ja jednoznačne odporúčam riešiť vnútornú očistu tela. Pridávam ti sem aj foto. Rozdiel sú 4 mesiace.

hanah3007
19. aug 2021

V Oresi majú, výrobca Bauformat a odtieň Navy. Je vo viacerých prevedeniach, v hlave mám ale len Porto.

hanah3007
28. mar 2021

Veď je to úplne korektný prístup. Mne sa už stalo, že som bola u zubara a fyzioterapeuta oboznámená s tým, že ak zruším termín menej sko 24 hodín pred dohodnutým termínom, mám si byť vedomá toho, že za to napriek mojej neprítomnosti zaplatím.

hanah3007
14. jan 2021

Umývačka by sa nemala otvárať pokým je horúca a a ide z nej para. Poškodí to pracovnú dosku, poprípade môžu napučať okolité skriky.
Ja ju nenechávam pootvorenú nikdy, iba keď ideme na dovolenku.