Robia si s Kočnerom srandu?
Som v šoku. Žijem v zahraničí. Nemám s kým zdieľať pohoršenie nad slovenským súdnictvom!
Ja si myslim ze to cele ma na svedomi niekto iny. Zial vieme len to, co nam podsuvaju media, no pravda bude niekde inde, ale tu sa my nikdy nedozvieme.
@amarilka26 prauda nie je čiernobiela, prauda bude niekde uprostred.... Možno treba čítať Hlavné správy, aby sme sa tú pravdu dozvedeli. Mainstreem je smrrrrrrt.😁🤣Možno to bol sám Fico.
Nebol blby a vsetko vybavoval cez prostrednika, cez Zuzovu. Zuzovu (cierna vdova) usvedcili dokazy a najati vrahovia. Na Kocnera neboli priame dokazy. Ma 60 rokov, odsedi si 19 rokov za zmenky, najskor ho pustia po 3/4 (15 rokov), ked odtial vyjde, bude z neho starec nad hrobom. Lepsie ako nic. Bude sa teraz kazdy den hryzt tym, preco nezdrhol do Belize ako Mello.
Kocner toho vela vie a bolo by pre mnohych vplyvnych nebezpecne ho odsudit. Alena sa dostane po odsedeni si povinnej doby na slobodu, rovnako Koc za zmenky. Za mlcanie ju zabezpeci na zvysok zivota a jej dcera s matkou urcite teraz ziju z jeho penazi. Obchod.
Inak nechce sa mi čítať a pátrať - keby mi niekto v skratke vedel povedať aký motív mala akože podľa súdu zsusova že si objednala vraždu a kocner akože nie?
Snáď ešte mu niekto odklepne že mu máme tie odsedene roky preplatiť.. na grcanie mi je z našej jebnutej situácie na Slovensku.. naozaj veľmi moc...
takze uz neplati ze sme ocistili sudnictvo a rozviazali ruky policii? dnes do 15h to este platilo 😀
@jana_eyre_2 citujem “ obávala sa straty príjmu ktorý jej zabezpečoval kocner” a toho Kuciak svojimi článkami priamo ohrozoval… a Kocner vraj nemal odkiaľ vedieť že ona si už kedysi objednavala niekoho vraždu 🤦♀️
Je to nonsens, najhoršie na tom je že národ už nie je taký šokovaný z tohto rozsudku, nik do ulíc nepojde a všetko sa pekne zabudne
@kaitlin3 tak toto je naozaj tak šokujúce, že som stratila slová... Ďakujem za objasnenie, ja som z toho tak v šoku že si radšej ani nečítam tie články...
@zuzanka.zuzu 12 rokov ovplyvňovania súdov, prokuratúry a polície sa nedá vymazať šibnutím čarovného prútika. Chobotnica Smeru zasahovala do všetkého a kryla svojich ľudí a stále má ľudí
na vplyvných miestach. Kedy to tak nebolo, už by sedel aj Fico a Kaliňák. Pokiaľ sa tam nevymenia všetci, ešte stále tam može byť niekto kto s nimi pečie. Sme rodina tiež nie je čistá strana. Inak by za generálneho prokurátora nedosadilu toho čo tam je a čo stále púšťa niekoho na slobodu vďaka paragrafu 363.
@jana_eyre_2 ja som už riadny skeptik keď ma to neprekvapilo. Dúfala som, že ho odsúdia, ale nie som prekvapená, že sa to nestalo. Všetci vedia, že za tým je, ale hold, sme na Slovensku.
ostáva dúfať že v base skape...
Mnohí tušíme, ako by v tomto prípade mala vyzerať spravodlivosť. Ale kým nemáme dôkazy, sú to len dohady. A ak sa tu chceme hrať, že máme aspoň vôľu posunúť sa k právnemu štátu, nemôžme od súdov žiadať, aby rozhodli o vine na základe dohadov a pocitov.
@stanulienkat no treba pozerat na to, kto ma z toho najvacsi osoh, z celeho toho cirkusu.
No, konspirujem tu ma voľnú tému, ale prečo by mal byť Kocner konečným objednávateľom? On mal síce paprce všade a každý o ňom vedel, ale nebol (oficiálne) politik, skôr šedá eminencia v pozadí. Nejaké články v novinách mohol mať s prehľadom.... voľakde.... Načo by mal objednávať vraždu novinára? A nie, vôbec si nemyslím, ze je Kocner nevinný, ale podľa mňa ten pokyn nevyšiel od neho aj keď možno šiel cez neho. Osobne by som skôr tipovala niekoho z najvernejších LenOna Roba prvého (asi nie jeho osobne, lebo predsa len sa delil s mafiánom o stetku, určite by mal po ruke profi zabijakov, keby chcel). Ale hovorím, ze ide o moju vlastnú voľnú konspiraciu.
@zuzanka.zuzu ktore sudnictvo sa ocistilo??? Slovenske urcite nie ..po 89 mali vsetkych sudcov vyhodit a nahradit ich novymi...moralka je to, co ma sudcu prezentovat a to sa ale na skm nenosi...
@erikavesela ja neviem, to hovorila táto vláda že "sme očistili súdnictvo a rozviazali ruky polícii" 😉 tak sa spýtaj ich voličov či aj teraz majú ten pocit 😀
@fireman666 tak viem že je vinný, ako viem že je vinný Černáka. Ani proti nemu nie sú priame dôkazy. Ale súd sa musí riadiť dôkazmi a to chápem. Je to ochrana pre skutočne neprávom obvinených a proti zneužitiu v iných prípadoch. Len aby to tak vždy platilo. Zmení sa režim a …
- za par rokov sa ctihodny obcan objavi v novom sacku v Smotanke
- ten, co maval milionom, sa tesi na vysledky volieb
- mozno by konecne mala rozhodovat AI
Aj mne je z toho vsetkeho na grc, uplne mizerne, ti rodicia su v koncoch, ale taky vysledok sa dal cakat, aj ked to hlava nebere. Arogantna komunisticka sedlac prezlecena v talaroch totalne rozleptala tento stat.
Pojde to opat na Najvyssi sud, ktory to opat vrati spat, to bude urcite trvat niekolko rokov, vid ako sa vysetruje Daniel Tupy.
@stanulienkat co s tým má súdruh Blaha a Fico.🙂neni som len médiami oblbnuta ovca a triezvo sa pozerám na veci a citlivo vnimam😘
Ani neviem či ma to prekvapilo. Ked sa na to pozriem, tak , že Kocner a Fico su kamoši, majú za ušami veľa zlého ale sú celkom chytrí, keď si dokázali zabezpečiť "nevinu" . Fica myslím tým, že všetky jeho chápadlá boli viac menej odhalené ,špinavosti, mafiánske praktiky atď ale on sam nečelí ziadnemu vaznemu obvineniu, stále si žije veselo na slobode a nikto nič priame proti nemu nemá. Dobre si to obaja vedeli "ošetriť" .
@fireman666 toto môže napísať len niekto, kto nesleduje politickú situáciu na Slovensku alebo pred ňou zatvára oči. Ešte jedna kategória je. Ficovoliči, ktorým nevadí nič čo on urobí. Aj vraždu by mu prepáčili.

@mamula20 co sem tahas Lipsica, ved Kocner bol Fickov clovek 🙂