Rozzúrená žena: Zo šiesteho poschodia hodila po partnerovi aj monitor
Zásah mestských policajtov i hliadky Policajného zboru si vyžiadala partnerská hádka v Nitre. Rozzúrená žena vyhadzovala cez okno bytu na šiestom poschodí na Hornotabánskej ulici nielen oblečenie partnera, ale aj rôzne predmety vrátane monitora k počítaču.
(...)
Žena policajtom potvrdila, že ide o jej partnera, ktorého žiada, aby sa odsťahoval. Za prítomnosti policajných hliadok povolila mužovi vstúpiť do bytu. Policajti zotrvali na mieste, kým si muž zobral svoje veci. Následne byt opustil a pozbieral si aj veci rozhádzané po ulici.
https://www.teraz.sk/regiony/policia-rozzurena-...
Priznajte sa, ktorá z vás to bola?? 😂 😂 😂
@sevrin podľa mňa to je moj bývalý našiel si novú frajerku keď sme ešte boli spolu ( bývali sme v NR on tam ostal) hral hry tak asi to nezvládla hahaha🤣
ak niečo vyviedol tak mu treba , keby tak reagujeme všetky nesprávali by sa k nám chlapi ako k handram ( samozrejme sú výnimky)
@anonym_407fab osadníčky? čo sa zbláznil? lebo mu dali za 3 eurá asi
@karolinakr za 3€ nie, ale za fľašu vodky, to sa mi priznal, keď som si všimla, že nám mizne doma alkohol. 😅

@andrejka2424 ak sú na nete aktuálne údaje,tak áno 😃 (nesledujem ho, len teraz som si dala jeho meno do Googlu) ... Aj takých máme lekárov. 😁 Chudatka pacientky. 🥺
@anonym_407fab osadníčky? čo sa zbláznil? lebo mu dali za 3 eurá asi