Rozzúrená žena: Zo šiesteho poschodia hodila po partnerovi aj monitor
Zásah mestských policajtov i hliadky Policajného zboru si vyžiadala partnerská hádka v Nitre. Rozzúrená žena vyhadzovala cez okno bytu na šiestom poschodí na Hornotabánskej ulici nielen oblečenie partnera, ale aj rôzne predmety vrátane monitora k počítaču.
(...)
Žena policajtom potvrdila, že ide o jej partnera, ktorého žiada, aby sa odsťahoval. Za prítomnosti policajných hliadok povolila mužovi vstúpiť do bytu. Policajti zotrvali na mieste, kým si muž zobral svoje veci. Následne byt opustil a pozbieral si aj veci rozhádzané po ulici.
https://www.teraz.sk/regiony/policia-rozzurena-...
Priznajte sa, ktorá z vás to bola?? 😂 😂 😂
Hahaaa dobre mu tak🤣chlap v cudzom byte a este jej zrejme niečo vystrojil🤣nech sa prace do svojho🤣
@anonym_7189c5 dobre mu tak?? A keby tá hysterka monitorom trafila tvojho blízkeho? Zo 6teho poschodia ťa môže zabiť aj topánka ak ti padne na hlavu, nieto monitor
Hahaaa dobre mu tak🤣chlap v cudzom byte a este jej zrejme niečo vystrojil🤣nech sa prace do svojho🤣
@anonym_7189c5 to čo je ,,zrejme"?! Podľa čoho si to usúdila? Či len tak?
Zo štvrtého poschodia som už vyhodila mužov mobil, ale PC monitor ešte nie. Táto pani je iný level, takto sa to robí vážení ...
@anonym_7189c5 dobre mu tak?? A keby tá hysterka monitorom trafila tvojho blízkeho? Zo 6teho poschodia ťa môže zabiť aj topánka ak ti padne na hlavu, nieto monitor
@petracandle vôbec to nemusela byť hysterka.. A jednoducho len pomohla chlapovi si pobrať veci.. Tiež som takto vychádzala všetko z okna bývalému.. Úplne kľudná 👌 a keď už niečo hádže z oka, tak vidí či niekto dolu je..
Tak ked hodila ten monitor cez okno nemohla ho hodit po partnerovi. Jedine zeby stal pod tym oknom a cakal co nanho hodi. Alebo by musela tym oknom najprv vyhodit jeho . .
bývala som na prízemí,to by nemalo taký efekt 😀
Zo štvrtého poschodia som už vyhodila mužov mobil, ale PC monitor ešte nie. Táto pani je iný level, takto sa to robí vážení ...
@anonym_4e85e6 ja som mu vyhodila zo 7. poschodia, potom ešte zišla dole a dorazila ho... ten mobil 😂
@sevrin 😂😂
@sevrin ja som kedysi vyhodila z okna bagandže jednej cigánke, ktorú som prichytila v posteli s mojím manželom. 😃
@sevrin ja som kedysi vyhodila z okna bagandže jednej cigánke, ktorú som prichytila v posteli s mojím manželom. 😃
@anonym_407fab mala si jej vyhodiť všetko oblečenie a hnať ju na ulicu holú 😂
@anonym_407fab aj muža
@anonym_78f7f0 😄😄
@anonym_78f7f0 veru mala, vtedy som hrozne revala, dnes sa na tom smejem 😁
to je pre každého na výstrahu kto býva u toho druhého a nemá tam ani štvorcový meter vo svojom vlastníctve.
Keby bol majiteľ bytu alebo spolumajiteľ aj ten nešťastník, nemusel takto dopadnúť - bez ohľadu nato čo vyviedol.
škoda že netrafila aspoň nejaké auto - by si rozmyslela takto reagovať. Len blázon sa takto správa, nie normálny príčetný človek.
@anonym_78f7f0 veru mala, vtedy som hrozne revala, dnes sa na tom smejem 😁
@anonym_407fab s manželom sa na tom smejete spolu, či už každý sám?
@andrejka2424 sama, už je to exmanžel ☺️ jeho záľuba boli žienky z rómskej komunity, tam aj skončil vraj. 😃
@andrejka2424 ešte dodám, že bol lekár 😃
@andrejka2424 ešte dodám, že bol lekár 😃
@anonym_407fab Ty brďo, tak to je fajnšmeker 😀 Ešte stále je lekár, či už len osadnícky ľudový liečiteľ?
podľa mňa to nie je ok takto sa správať, chlapík má šťastie hádam...
Ked znama po 6 rocnom vztahu zistila, ze jej drahy rajtuje v kancelarii svoju sekretarku, tiez ho vyhodila. Pobral si veci, nezabudol ju na zaver sprosto urazit a to robit nemal. Nasrata chytila kvetinac s kvetom, co jej kedysi daroval a slahla ho za nim (uz s po vrch nalozenym autom odchadzal) z okna z medziposchodia. Trafila sa dokonale. Cez zadne okno rovno do kufra medzi tie veci. Voda a hlina vsade. 😁
@anonym_407fab Ty brďo, tak to je fajnšmeker 😀 Ešte stále je lekár, či už len osadnícky ľudový liečiteľ?
@andrejka2424 ak sú na nete aktuálne údaje,tak áno 😃 (nesledujem ho, len teraz som si dala jeho meno do Googlu) ... Aj takých máme lekárov. 😁 Chudatka pacientky. 🥺
@andrejka2424 sama, už je to exmanžel ☺️ jeho záľuba boli žienky z rómskej komunity, tam aj skončil vraj. 😃
@anonym_407fab mali sme v susedstve lekára z psychiatrie, on si nosil aj 3 cigánky naraz a v noci matka jednej z nich vyzváňala na zvončeky keď hľadala svoju dcéru
jednu noc zasahovali hasiči, keď ich boli vyslobodiť, lekár čakal hasičov vonku v župane asi ich veľmi spútal a nevedel rozviazať
A ja som si myslela, že toto sa dejeen v zlých komédiach a tu zrazu ďalšie hrdinky co defenestrovali chlapov majetok. Svet sa v prdel obracia alebo po ňom pobehuje priveľa bláznov. Jedno z toho bude pravda.
@tykat mohla mu to vyložiť v kufri pred dvere…
@biba_18 mozno aj zbalila aj vylozila aj nepochopil.
Kopec chlapov sa tvari prekvapene ked ich zena zrazu opusti po rokoch marneho hovorenia ze je nestastna, ze sa citi ako sluzka, ze muz nekomunikuje, nepomaha, nevenuje sa detom ani rodine. Ved vsetko bolo v poriadku, nikde nebol ziadny problem. Su schopni vnimat len "preplesk".
takto ženy reaguju len pri nevere