icon

S akou kabelkou ste si urobili naposledy radosť?

rozalia89
22. nov 2021

Ahojte žienky, aku radosť s kabelkou ste si naposledy spravili? Dajte inšpiráciu 🙂

Strana
z2
derdia
23. nov 2021

@rozalia89 mam dve Obag original. Velku Obag standard rose s ciernymi ruckami. A Obag Moon ked idem len tak sama do mesta. Viac kabeliek nemam. Nemam to rada😁

nika_val
23. nov 2021

@mell27 ďakujem 🙂 vo Viedni original MK obchod 🙂 to som moc nepomohla asi 😁
Ale je to model Whitney tak možno na nete niekde objavíš 😊

stanulienkat
23. nov 2021

@nika_val krasna kabelka. Jedina z tu prezentovanych.

nika_val
23. nov 2021

@stanulienkat ooo 😊 ďakujem velmi pekne
Ja ju zbožnujem ❤ kvoli nej som si odpustila nosenie velkej penazenky (nezmestí sa 😁) ale keď je treba dám do nej všetko (penazenka, mobil, kluče, nakupna taška, nejaky balzam/rúž)
Celkovo sa mi ten model Whitney od MK páči 🙂

rozalia89
autor
23. nov 2021

@nika_val tá je naozaj krásna.
Ja som doteraz nosila bežne z obchodu. Ale chcela by som sa teraz viac zamerať na kvalitu ako kvantitu, preto som chcela nejaké odporúčania ❤️

luna379
Autor odpoveď zmazal
luna379
23. nov 2021

Takouto 🙂

bubatko
23. nov 2021

@rozalia89 aky planujes budget? to je tiez dolezita info

mell27
23. nov 2021

@nika_val našla som ju 😊 je v zľave😃 dikičko 😘https://www.mkoutletsonline.com/shoulder-bags/w...

nika_val
23. nov 2021

@mell27 to je mega super cena 😀😀 ja by som ju brala hned znova 😁
Ja mam este jednu MK taku klasiku shoperku a ta uz odniesla vsetko, od knih nakupov a stale drzi v super stave

nika_val
23. nov 2021

@rozalia89 su k nej hodinky 😁😁🙈 super kombo spolu 😀
Mam ju dlhšie vyše roka a stale super stav, ošúchaná vobec a to ju nešetrím trooošičku mám poškrábané to zapínanie ale nic hrozné

karajazviny
23. nov 2021

@nika_val mám niečo podobné len v čiernom prevedení, vyčíhané za 6,50€ na aboutyou, keď boli tie veľké výpredaje 😃🙈 ale je to veru kabelka kombinovaná na milión spôsobov, tak ako cez leto k sľapkám a kraťasom, tak sa mi teraz dobre kombinuje k zimnej parke a snehuľam 😃

suge
23. nov 2021

Žiadnou. Ale za tie peniaze som si kúpila niečo iné, takže úplne bez radosti to nebolo.😉

nika_val
23. nov 2021

@karajazviny je krásna a tá cena 👍🙂 ja napr nemám žiadnu čiernu 😀 ale ja tu ružovú vynosím maximalne mne sa hodí takmer ku všetkému
Nie som taka že si potrpím iba na značky, to vôbec takže hneď by som brala tú tvoju 😁😊

stanulienkat
23. nov 2021

Dajana Rodrigez ma krasne kabelky.

barbora01
23. nov 2021

@oblecenie99 vyrabaju, v Budapesti som kupila pred dvoma tyzdnami. Ale v Kosiciach by som ju nekupovala za tie ceny, velmi predrazene.

oblecenie99
23. nov 2021

@barbora01 super, dobre vedieť, mam tam sesternicu, tak sa s ňou niekedy dohodnem. Môžem sa spýtať, kde v Pešti presne?

katika85
24. nov 2021

@simca06022011 ovh 😢😢😟 tak to som sklamana. ja som dlllho hladala nieco univerzalne prakticke pekne negycove za normalnu cenu az som narazila na vuch. mne sa zatial nic nestalo s ruksakom ale nosim ho denne asi 1mesiac a nesetrim ho.

adka176
24. nov 2021

@oliviakatka veľmi pekná, ale tú cenu neverím.... momentálne stojí 120€ ...kedy sa dá kúpiť za takúto šialenú cenu.... dám ti za ňu 50€ ... predáš?

oliviakatka
24. nov 2021
adka176
24. nov 2021

@oliviakatka super 👍...no to si teda dobre vychytala....

heln
24. nov 2021

@rozalia89 usila som si z filcu, sivu.

lenka1993
24. nov 2021

Prebaľovacia taška skiphop keď sa narodil syn, čiže takmer 3 roky do zadu 😂

Strana
z2