Sedačka od Eurosofy - zlá skúsenosť

mirkalas
10. dec 2013

Lutujem, ze som vobec vosla do ich predajne. Asi pred rokom sme si od nich kupili kozenu sedacku. Chceli sme investovat do pravej kvalitnej koze aby nam co najdlhsie vydrzala. Stala takmer 2000 e. Po necelych styroch mesiacoch sme ju prvy krat reklamovali s tym ze sa zacala supat a praskat. Sedacku nam po tyzdni vratili zatretu farbou s odovodnenim ze ide o bezne znamky pouzivania a nespravne ju osetrujeme.pritom som ju vobec ani neumyvala lebo sme na nej mali prehoz.po dalsich styroch mesiacoch sa to opakovalo.opat supanie a praskanie po celej sedacke. Tentokrat sme nechali odobrat vzorky a po troch tyzdnoch reklamaciu zamietli opat s rovnakym odovodnenim.a to ju vlastne este dorazili tym ze odrezali vzorku zo sedacky.teraz to idem dat na inspekciu a uvidim ako pochodime.je to spinavost

sisaha
11. dec 2013

@mirkalas je to urcite koža? koženka sa zvykne supat..

edita56
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirkalas
autor
11. dec 2013

@sisaha áno je to koža, to by bola drahá koženka za 1900e. ale pravdepodobne ide o velmi nekvalitnú kožu

mirkalas
autor
11. dec 2013

@edita56 tam som sa snažila kontaktovať niektorých ľudí, ale je to už dosť stará téma a nikto sa mi neozýva ako dopadli

sisaha
11. dec 2013

@mirkalas tak prave preto, ze ide o velmi nekvalitny vyrobok, tak urcite riesit so SOI, medializovanim a robenim cirkusu v predajni s veducim..

mima300
20. dec 2013

@mirkalas ja som mala od nich rohovu sedacku aj s taburetkou, kupili sme ju v akcii za 85.000 SK ( vtedy boli este koruny ). Po roku sa zacala supat. Nechceli ani pocut o vrateni penazi, vraj je to nasa chyba zlym osetrovanim. Pri kupe sme si u nich kupili prostriedok na cistenie sedacky a osetrovali sme to len tym. Zistila som, že to nie je prava kvalitna koza, ale koza lepenkova. Asi mesiac som sa s nimi telefonicky hadala, volala som aj na SOI, a tam je Eurosofa znama firma. Ked som im povedala ze ich dam na sud, ze mam dost penazi sa s nimi sudit a v konecnom dôsledku aj tak vsetko zaplatia ony, lebo vyhram kedze je to lepenkova koza. Este som si vymyslela ze mam znameho sudcu, ktory mi odporucil sudit sa. A po tomto telefonate mi asi za tyzden volali ze mi na ucet poslu peniaze. Netreba sa dat, treba sa vyhrazat Lamparnou, aj to som im povedala. Ale zrejme ked zistili ze necuvnem a dam ich na sud tak radsej vratili peniaze. Treba byt neoblomny. Prajem vela stastia.

dvojhonzo
12. máj 2015

Koncom r. 2013 sme v predajni EuroSofa kúpili veľkú koženú sedačku U074. Hoci jeden sedák má elektrický výsuv, všetko funguje perfektne
a so sedačkou sme nadmieru spokojní. Jediným problémom sa časom ukázala byť pohovka, ktorej "zadková zóna" i vďaka svojej šírke cca 110 cm klesala akosi nižšie. Spočiatku sme to pripisovali vyššej telesnej váhe, avšak prepadanie časti pohovky pokračovalo a stalo sa problémovým a poukazovalo na technickú závadu. Rozhodli sme sa preto túto časť sedačky reklamovať.
Pami v predajni bola ústretová. Poradila, ako postupovať a doporučila foto pohovky. Po čase nám na základe orientačných fotografií prišiel z pražskej centrály firmy "odborný" posudok. Takú nefundovanú zmes blábolov sme už dávno nečítali ... Stačí uviesť, že nám bolo vysvetlené, že pri správnom používaní je nutné vankúše občas ponatriasať asi tak, ako keď upravujeme perinu. Že tá sedačka má všetky časti upevnené a natriasať cca 80 kilovú pohovku je trochu problém, to autorke odborného posudku zjavne nevadilo. Nemala totiž ani potuchy, čo vlastne posudzuje. Samozrejme, odvolali sme sa a pani z predajne Eurosofy v BA zrejme cítila, že máme pravdu, preto "na vlastné triko" poslala servisného pracovníka, ktorý potvrdil, že konštrukčné riešenie pohovky nie je celkom ideálne a chcelo by to pridať pružiace popruhy. Následne dostal od výrobcu Natuzzi súhlas a sedačku upravil, takže dnes je pohovka plne funkčná tak, ako má byť.
Týmto by sme sa radi poďakovali personálu Eurosofy v BA i servisnému opravárovi najmä za to, že nepodľahli trápnemu odbornému posudku z Prahy a konali podľa zákonov logiky a ľudskosti. EuroSofe i výrobcovi Natuzzi ešte raz veľké ĎAKUJEME!

mary04
19. jún 2017

Ahojte , máte aj pozítívne recenzie na sedačky z eurosofi . Dajte vedieť . Jedna sa Nám páčila , výrobca bol čínsky , ale pani v predajni tvrdila , že koža je hrubšia , ako u talianskych sedačiek . Ďakujem .

dvojhonzo
19. jún 2017

Ahoj,
my sme v EuroSofe kúpili nadštandardne veľkú loženú sedačku (taliansku), s elektrickým rozkladom jednej časti. Všetko OK, len jedna pohovka so skráteným ležadlom sa od začiatku neprimerane prehýbala. Reklamoval som to a výrobca-Talian podľa fotiek prostredníctvom "odborníčky" z Prahy usúdil, že to nie je vada, že to vyplýva z menšieho množstva pružiacich gumenných lamiel. Koza - keby sa aspoň prišla pozrieť ... S jej verdiktom som nesúhlasil a odvolal som sa v EuroSofe, kde som sedačku kúpil. Následne mi poslali odborníka, ktorému sa nelenilo pozrieť do vnútra lehátka a konštatoval, že mám pravdu a že to Taliani vyrobili asi pre 40-kilových Vietnamcov. Nasledovala oprava, ktorú si EuroSofa vzala na "vlastné triko", aj keď Praha nesúhlasila. Odvtedy je sedačka už 3 roky absolútne v pohode. Takže ja mám skúsenosti s EuroSofou BA veľmi dobré.
.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mary04
20. jún 2017

@zltyslonik prosím ťa akú máš farbu ?

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
juliankaaa1995
15. jan 2019

Eurosofa je tmyto znama. Ak chce niekto riesit kozenu sedacku, vzdy odporucam rada nesiu (nesia.sk), mame od nich sedacku druhym rokom a bez problemu. Mozem poslat aj foto ak by niekto chcel.

katren
15. jan 2019

@juliankaaa1995 2 roky je nic....my sme mali z Nabytok Merasicky z TO, kde ich priamo vyrabaju a menili sme po 12 rokoch 😉

patkaba
17. jan 2019

@juliankaaa1995 My od nich zvazujeme, znamy od nich maju tiez, ideme cez tyzden pozriet jeden konkretny typ, tak som zvedava a plna ocakavania 🙂
@katren 12 rokov je super 🙂

emilia788
18. jan 2019

@juliankaaa1995 Na nesiu clovek pocuje dost chvali, raz som bola v showroome, mozno sa aj nam podari tento rok nieco od nich vymysliet 😇