icon

Sen s Anjelom - čo to znamená?

obscene
6. mar 2020

Dobry den, ja som mal tiez sen s Anjelom. Najprv som si myslel ze je to Panna Maria ale uz sa mi potvrdilo ze to bol anjel. 2,5m vysoka postava ako keby nadclovek. Strasny respekt zneho srsal a ako vyzeral to sa neda ani normalnymi slovami opisat.Nic nehovoril, nemal kridla ani svetoziaru len obrovske biele rucho ako z dalekej buducnosti. Takeho tvora ste este nevideli :D keby ano vsetci by ste odpadli :D ja som sa tak bal ked okolo mna presiel ze taku triasku som vzivote nemal. Nohy sa mi triasli asi 2o cm z lava do prava. Taky strach som este veru nemal. Sen (trval cca z mojho pohladu asi 1minutu) bol otom ze som sedel v kuchyni a nalavo odomna boli balkonove dvere otvorene a zaclony tak mierne pofukoval vietor smerom do kuchyne. Na pravo odomna ako je kuchynska linka stala mama so sestrou ale stali mi chrbtom akoby sa rozpravali na hrncom ale do tvare som im nevidel. Len som proste citil ze su to ony. Vtom z balkona vyslo cosi obrovske a NEUVERITELNE. od obrovskeho strachu a respektu som sa tak zlakol ze som sa zacal chvet cely a strasne moc. Preslo to okolo mojej mamy a sestry okolo mna a ked sa mi to otocilo chrbtom ako keby to vychadzalo uz z bytu tak neviem kde sa to vomne zobralo ale naraz som na to nepochopitelne stvorenie zvolal ( preto lebo som si myslel ze je to Panna Maria) ze: uz ked si tu tak preco im nepomozes ? A ukazal som na sestru s mamou. A vtom sa to otocilo namna a ako keby rychlim krokom a nahnevane to pomne vybehlo ale stihol som sa zobudit kym to kumne prislo blizsie a strasne som sa chvel. Proste cisty nefalsovany strach :D chcem sa len opytat. Mozu byt anjeli aj nahnevany? Lebo tento tak rozhodne vyzeral. A zeby len preto ze som ho oslovil ¿ :D :D
Dik za odpoved

moonlight1210
6. mar 2020

@obscene to nebol anjel. Ale zhmotnene vsetko to, co v zivote nezvladas a mas z toho obavy.

prevenar
6. mar 2020

@obscene je to SEN . neznamena nic ..odpoved: venuj sa niecomu uzitocnemu ..rodine, sportu a pod. 🙂

childuska
6. mar 2020

@obscene Z anjelskej bytosti žiari pokoj, kľud. Takže nie. Výklad snu môže byť však iný ako dúfaš.

obscene
autor
Autor odpoveď zmazal
obscene
autor
6. mar 2020

@moonlight1210 no tak ale hento by si nezvladol ani ty :D keby to tu chodi medzi nami. Zivot ma nejako neubija nemam nejake obrovske veci ktorych by som sa bal alebo nezvladal tak neviem. :O

obscene
autor
6. mar 2020

@obscene no len sranda je ze mne sa vobec nesniva pretoze mam utlmenu tu snovy fazu v spanku

ysseba
6. mar 2020

@obscene To fakt sa ti takýto sen sníval? ty kokso, tak to je šupa 😲 To fakt obrovské biele rúcha majú bytosti z ďalekej budúcnosti? 😲 Fakt sa ti nohy chveli z prava do ľava? Ale to je dobré... Keby z ľava do prava, tak to by bolo horšie. Pozri.... na MK je veľa vymyslených tém. Niektoré sú sofistikované, iné nie. A tá tvoja? Tak tú by som nominovala za najdebilnejšiu vymyslenú tému. Aj ten najblbší človek si musel medzi riadkami prečítať, že ide o hoax 😀

obscene
autor
6. mar 2020

@ysseba nepytal som sa ci veris ale ci niekto vie ci by mohol byt aj nahnevany. Ale dik za reakciu. Viem co som videl a nevymyslel som si nic. A ano aj zlava do prava :D :D ked priede znova poslem ho za tebou ;)

ysseba
6. mar 2020

@obscene Určite vedia byť aj nahnevaný. Minimálne ten Tvoj po týchto bludoch môže byť riadne nasratý 😀 Počuj a nebojíš sa dnes zaspať? Čo keď sa ti príde pomstiť? 😲

savoya
7. mar 2020

Keby to bol aniel urcite by si necitil strach.Bolo to nieco temne ked si sa cely zo strachu triasol.

obscene
autor
7. mar 2020

@savoya asi mas pravdu. Ale celkovo to nevyzeralo nejako strasidelne. Prave naopak len z toho srsal obrovsky respekt. Zlakol som sa nie ze to bolo strasidelne ale skor preto ze som nevedel co to je a v zivote take cosi nezbadas. Jak napriklad mimozemstana alebo ufo keby som stretol. Tiez sa bojis ale nevies co mas cakat. Teda ten pocit si snad dokazes vybavit cca :D chapes ako to myslim
Ono si ma to nevsimolo ani mamu ani segru. Islo to akokeby len okolo nas len ja som to nasral ked som to oslovil. Inak by si ma to ani nevsimlo pocitam

sunny8
7. mar 2020

Máš podvedomie plne strachu .. očisťuj si ho

karmen118
7. mar 2020

Tak ja neviem, sedíš v tom sne za stolom, sestra s mamou asi varili ako si opísal, a ty si sa opýtal tej bytosti, z ktorej sálala tá silná energia, na drzovku, že keď je tu, čo im nepomôže? No ja sa jej ani nedivím, že sa nasrala... Za prvé si ju ani slušne nepozdravil, ani pekne s úctou a rešpektom nepoprosil o pomoc pre sestru s mamou, ale najhoršie na tom bolo to, že ty si tam sedel ako pán a nerobil vôbec nič... Mal si vstať a pomôcť rodine, a nie čakať kým im pomôže niekto iný, hoci aj niekto z "hora"...neviem, či si sa nemodlil za niečo ohľadom mami a sestry pred tým ako sa ti toto snívalo, prípadne sa niečo vo vašej rodine neudialo, ale aj toto mohla byť ich odpoveď 😉

obscene
autor
7. mar 2020

@sunny8 nemyslim si, keby si ma poznal vies. Nemam strach az taky v sebe ze by sa mi to takto odrazalo myslim. Normalne klasika ako kazdy normalny.

obscene
autor
7. mar 2020

@karmen118 ja by som aj pozdravil..ale momentalne vtej chvili som nevedel ani ci som. Sam sa tomu cudujem ze som sa tomu chcel prihovorit mas pravdu. Tiez si myslim ze sa to nahnevalo lebo som to oslovil. Asi som nemal no :D nezda sa mi ze by som sa za nich modlil vtedy ze by bolo nieco zle. Ale moze natom byt nieco pravdy ze sa malo staram. To mi pride ako realna a dost silna ukazka ako sa starat viac :D :D ale strachom no sranda celkovo.

sunny8
7. mar 2020

@obscene ani ja necítim vedomý strach ale moje sny sú jeden horor za druhým

obscene
autor
7. mar 2020

@sunny8 sranda ako to to podvedomie vie spracovat. Kazdopadne silny zazitok ani nie tak hororovy ako strach a obrovsky respekt z neidentifikovatelnej bytosti. Este je aj otazka ze ci to nebol nahodou aj skok do Astralu. Tam by som take bytosti stretnut mohol nie?

stanulienkat
7. mar 2020

@obscene mohol v astrale,ale na psychiatrii to zazijes urcite.

obscene
autor
7. mar 2020

@stanulienkat nechapem ale ok..asi to mal byt nejaky nemiestny vtipecek :D