Seriál: Tisíc a jedna noc
tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /
a oni budu mat aj spolu nejake babo?? 😵 😵
inak markiza to teraz ide davat 4x do tyzdna po 2 casti...ale podla mna to tak nebudu davat do konca, oni to potom aj tak podla mna prehodia na nejaky iny cas..
mne sa paci,ze hlavny hrdinovia su aj v realy manzelia 🙂 . A to,ze serial uz pojde 4dni v tyzdni,tak nase polovicky asi porazi 😀 😀 😀 😀 😀 .
nech to uz markiza konecne supne do archivu-chcem to pozerat! 😵
kočkyyyyyyyyyyyyyyyyy, neprezrádzajte dopredu čo bude 😀 😀
@netmona mne sa zase strašne Halitas podobá na nášho herca Ivana Vojteka st. hrá u nás v DAB
http://dizifrm.com/izle/muhtesem-yuzyil-1-bolum-hd ak by niekomu nestacila 1001 noc 😀
fuu tak Onura postrelia veru dost nepekne v tej 25 časti.... ☹
ako teraz vlastne budú dávať? v utorok, štvrtok a piatok? a po dve časti či ako?
zuzanakarolunka.........sem s ním,,odfoť ho aby sme vedeli porovnať 🙂
lavita,,,,,,,,,,,,,,,,ja asi Nikolasa lebo je vyšší,,a mne sa pačia taký,,,,,,ale neopovrhnem ani 😀
no žený,,,a ešte aký super tenor,,,,,,,,,,,,,,tak to už áno,,,teraz sa neviem rozhodnúť 😒 ,,,,,,,,,,výška alebo, hudobne nadaný,,,,,,,,,lebo ja frajerov klaviristof mala ,,bolo to super,,,a ja hudobne nadaná
@netmona neviem, či zoženiem alebo stiahnem foto, ale teraz začal chodiť s Katkou Hasprovou
@netmona toto je on, ale hlas má fakt pekný, hlboký 😔
zuzanakarolinka,,,,,no aj áno v staršom podaní,,,,
ženy ,,ako mam kliknuť aby aom nemusela písať meno komu odpovedať..už som tu dávno nebola

@latvia
a kto by ju chcel zastrelit a preco?