icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

karkulka1
15. jan 2011

@latvia
a kto by ju chcel zastrelit a preco?

latvia
15. jan 2011

@karkulka1 jeden pako, ale preco? nepochopila som z turectiny 😀

latvia
15. jan 2011

@karkulka1 ci teraz myslis tie fotky? to neviem k comu presne boli....na ich svadbe to nebude

kaska
15. jan 2011

@traktor 😀 😀
a teda to nie je ich svadba na tych fotkach??

@latvia ty si videla uz poslednu cast? a kedy teda budu mat svadbu? az na konci?

latvia
15. jan 2011

@kaska pozrela som si posledne minuty poslednej casti a koncilo sa to tak ze ona v bielom on s nou a ich deti pri nich sa objimali vsetci vselo 😀

kaska
15. jan 2011

a oni budu mat aj spolu nejake babo?? 😵 😵

kaska
15. jan 2011

inak markiza to teraz ide davat 4x do tyzdna po 2 casti...ale podla mna to tak nebudu davat do konca, oni to potom aj tak podla mna prehodia na nejaky iny cas..

netmona
15. jan 2011

čafte šeherezadule,,, 😉 pripajam sa k sledovatelkam seriálu,,len do kedy ,,niesom moc na zdlhave veci 😵 ,,,,a aka podoba,,ked milujem Nikolasa , tak milujem aj Halita,,lebo Nikolas je moj herec 😵 😀 😵

redangel32
15. jan 2011

mne sa paci,ze hlavny hrdinovia su aj v realy manzelia 🙂 . A to,ze serial uz pojde 4dni v tyzdni,tak nase polovicky asi porazi 😀 😀 😀 😀 😀 .

latvia
15. jan 2011

@kaska nie, onur ma dceru,len o nej este nevie 😝 a markiza dava len jednu cast, neviem preco si zmysleli ze napisu 180 casti ked tych casti je len 90 🙄
@netmona nicolasa si nechaj, halita si beriem ja 😀

mjmr
16. jan 2011

nech to uz markiza konecne supne do archivu-chcem to pozerat! 😵

amadora
16. jan 2011

kočkyyyyyyyyyyyyyyyyy, neprezrádzajte dopredu čo bude 😀 😀

latvia
16. jan 2011

@amadora jj, uz sme ticho 😉 ale kebyze nieco chcete vediet do predu tak sa pytajte

zuzanakarolinka
16. jan 2011

@netmona mne sa zase strašne Halitas podobá na nášho herca Ivana Vojteka st. hrá u nás v DAB

latvia
16. jan 2011

http://dizifrm.com/izle/muhtesem-yuzyil-1-bolum-hd ak by niekomu nestacila 1001 noc 😀

chulieta
autor
16. jan 2011

fuu tak Onura postrelia veru dost nepekne v tej 25 časti.... ☹

latvia
16. jan 2011

@chulieta ale jak rychlo sa z toho dostane, ze? 😀

amadora
17. jan 2011

ako teraz vlastne budú dávať? v utorok, štvrtok a piatok? a po dve časti či ako?

netmona
17. jan 2011

zuzanakarolunka.........sem s ním,,odfoť ho aby sme vedeli porovnať 🙂

netmona
17. jan 2011

lavita,,,,,,,,,,,,,,,,ja asi Nikolasa lebo je vyšší,,a mne sa pačia taký,,,,,,ale neopovrhnem ani 😀

netmona
17. jan 2011

no žený,,,a ešte aký super tenor,,,,,,,,,,,,,,tak to už áno,,,teraz sa neviem rozhodnúť 😒 ,,,,,,,,,,výška alebo, hudobne nadaný,,,,,,,,,lebo ja frajerov klaviristof mala ,,bolo to super,,,a ja hudobne nadaná

zuzanakarolinka
17. jan 2011

@netmona neviem, či zoženiem alebo stiahnem foto, ale teraz začal chodiť s Katkou Hasprovou

zuzanakarolinka
17. jan 2011

@netmona toto je on, ale hlas má fakt pekný, hlboký 😔

http://www.dab.sk/sk/divadlo/herci/60/ivan-vojt...

latvia
17. jan 2011

@netmona nicolasa ti kludne prenecham 😉

netmona
17. jan 2011

zuzanakarolinka,,,,,no aj áno v staršom podaní,,,,

netmona
17. jan 2011

ženy ,,ako mam kliknuť aby aom nemusela písať meno komu odpovedať..už som tu dávno nebola

netmona
17. jan 2011

a ešte jedno foto,,nech som dedinská úplne 🙂

latvia
17. jan 2011

@netmona pod kazdym prizpevkom mas ODPOVEDZ, tak na to klikaj 😉
paradna fotka 😀

danka.k
18. jan 2011

@amadora utorok, streda, strvtok piatok to bude byvat 😉 😉 😉 😉