icon

Seriál: Tisíc a jedna noc

chulieta
5. jan 2011

tak dievčatá nič som nenašla v diskusiách o tomto seriáli novom, tak zakladám novu diskusiu.
pozerali ste včera?
ako sa Vám to pozdáva?
no chúda dievča, ktovie čo bude musieť ešte preklenúť aby mohla svojho synčeka zachrániť / a mimochodom ten návrh jej šéfa som nepochopila, či je to taký sviniar, alebo ju chcel len vyskúšať čo je ona za typ žien? /

latvia
11. jan 2011

Inac trochu ma stve ze trosku komolia mena....nasi slovaci hovoria Keren A ten chlap sa vola Keran 😝

latvia
12. jan 2011

no, myslela som ze to bude sladka telenovela ale je to vcelku akcne 😲

danka.k
12. jan 2011

ahojte
ja som sa tiez na toto namotala a vcera to dokonca aj moj muz so mnou pozeral.. a ked dali ze pokracovanie nabuduce tak ho slo porazit lebo si myslel ze to je len celovecerny film 😀 😀 😀 tak som sa smiala ze mu budem nahravat 😀

anulienka166
12. jan 2011

ja to tiez pozeram a stale sa tesim na dalsiu cast :D a ten sef je fakt sympatak 🙂

latvia
12. jan 2011

@anulienka166 mas sa na co tesit 😉 ja som uz na 24.casti 😀 mam dojem ze do konca januara budem na konci 😝

andrejkam
12. jan 2011

no o tomto case nemam sancu ho sledovat.....myslim ze by som nebola jedina, ktora by si to rada pozrela v archive Markizy v klude 😉

miriamc
13. jan 2011

Ahojte baby ja to pozerám na youtube so srbskými titulkami celkom sa dá tak ak máte čas tak to skuknite. Príjemné pozeranie 😉

https://www.youtube.com/watch?v=yuM0j3MH2WQ
latvia
14. jan 2011

no tak 25. cast uplne zabita, doslova 😲

samsara
14. jan 2011

Latvia,myslíš túto časť?

https://www.youtube.com/watch?v=X1xr7ZaWF1A
samsara
14. jan 2011

Nedá sa otvoriť ten link,čo som dala,takže toto: Binbir Gece #25 ???

brnka
14. jan 2011

ako sa skoncila sluzobna cesta v Dubaji? Dnes som nestihla zaciatok...... pls 😉

phillippa
14. jan 2011

@brnka ponukol jej 300 000 za dalsiu noc, S samozrejme odmietla a urazila sa a on sa potom ospravedlnoval

veronikapp
14. jan 2011

sa nagúľajú očami v tom seriáli...

latvia
14. jan 2011
brnka
14. jan 2011

@phillippa , dakujem, to som si aj myslela, ze odmietla, len som cakala, ze este nieco sa stalo, ale asi to len poriadne natahuju 🙂

olivova
14. jan 2011

@veronikapp 😀 😀 😀

maruska24
15. jan 2011

a v ktorej časti si konečne povedia že sa milujú a uvidíme aj takú tú peknú romantickú vášeň 😅 tieto naťahovačky ma pomaly prestanú baviť a už sa mi to nebude chcieť pozerať a to by bola škoda 😀

latvia
15. jan 2011

@maruska24 no, do 25. casti uz budu aj zasnubeni, neboj 😀

latvia
15. jan 2011

@maruska24 a do tej 25 casti stihnu byt obaja v nemocnici, ona dokonca 2x 😝 a romantika budeeee, taka decentna ale romantika urcite 😉

kaska
15. jan 2011

ahojte, vedeli ste, ze hlavni hrdinovia su v skutocnosti manzelia? 😉
http://www.cas.sk/clanok/189377/hviezde-tisic-a...

latvia
15. jan 2011

jj, vedeli 🙂

latvia
15. jan 2011

videla som aj trailer na ten serial? mne prislo ze to je celovecerny film 😕 ale vyzera tam rovnako chutne jak tu 😀

latvia
15. jan 2011

a z jeho pohladov na nu v tomto seriali je jasne ze tak dobry herec by asi nebol 🙂 kuka na nu fakt zalubene 😉

amadora
15. jan 2011

@andrejkam presne, aj ja som sledovala či to nemajú v archíve ale nič 😒 štvrtok piatok som videla len tak zbežne popri synoch a taaaaaak rada by som si to pozrela v nejakej repríze 😅

latvia
15. jan 2011

@amadora markiza nemoze do archivu na net dat serialy ktore nie su "jej"....takto by ich mohol pozerat ktokolvek na svete a autorske prava by boli v prdeli...takze v archive su len slovenske vyrobky tusim...

karkulka1
15. jan 2011

Baby pozrite na tento link a poslednu fotku: http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx...
Ona zomrie pri svadbe? ☹

latvia
15. jan 2011

@karkulka1 no, vyzera to tak, ale po tych 2 strelbach co som zatial videla by umrela jedine keby jej niekto vyrezal srdce 😝 idem teda kuknut poslednu cast 😀

latvia
15. jan 2011

@karkulka1 plany poplach 😀 neumre 😉 skonci sa to happyendom

traktor
15. jan 2011

jezkove oci...teraz som natrafila na tuto temu a co sa tu vsetko nedozviem 😀 ...ja tento film zeriem..vraj bude uz chodit 4 x do tyzdna...pre mna by mohol chodit aj 10 x do tyzdna a bolo mi malo 😀 ...a oni su velmi pekny parik... 😉 ..a ked on zagula tymi svojimi ocami..az mi srdco podskoci 😀

latvia
15. jan 2011

@traktor 😀 😀 😀 😀