Sestra vyliala počas operácie kolegyni fľašu vody za golier, videom sa pochválili na internete
https://domov.sme.sk/c/23475614/sestry-polievan...
Je toto normalne
@weronika171717 ježiši, už len ľudia čo kapú ako muchy po očkovaní tu chýbali. No daj zoznam tých úbožiakov, štúdie, kde sú uvedené tie tisíce mŕtvych Slovákov po očkovaní. Určite sú ich plné ulice, len bagrami ich odvážať, tak dokázať to budeš mať ľahké.
Robí sa to roky, je to krst. Moja svokra je už na dôchodku a robilo sa to takto vždy s novou kolegyňou.
Ruzinov. Tam tusim nie len doktori sluzia pod vplyvom omamnych latok 🧐
Kym nie je ohrozeny zivot pacienta, tak kludne nech si person robi aj mlynske kolesa, absolutne ma to netrapi. Aj tito ludia potrebuju psychogienu a vypnut trosku, kedze ich povolanie je velmi narocne. Naozaj nechapem, ze inteligentny clovek sa tu ide pozastavovat nad zdravotnickym personalom kvoli takemuto videu....
@ysseba 🤦🤦
@janinah nechápem aké a dosť? Veď sa prevalil dalsi prípad nafetovaneho lekára v Ružinove tak aké ohováranie 🤷♀️ robiť tu halo z nejakého oblievania vodou je jedna vec ale tvoj prístup ze ste všetci do jedného svätí je komicky. Nič nie je čiernobiele.
@bonboniera ze ty nechapeš nie je môj problem
Inak troll autor už troluje niekde inde.tu už byť nestîha...
@janinah tebe sa pravda ťažko číta 🙂 ani nafetovani lekári očividne nie sú tvoj problem
@bonboniera a co su azda vsetci nafetovani?
@petulda333 to niekde niekto tvrdi?
@bonboniera janinah nikde nepisala,ze vsetci su svati,ale ze tisice ludi sa staraju o ludi..tak tu netreba kazdeho urazat kvoli jedincovi
@petulda333 tak ako ona nepísala k všetkých (aj keď si to určite mysli) tak autor nepísal o všetkých, takže sa netreba urážať, vzťahovať tie komentare na seba a chytať hysterické záchvaty ;)
@tibiokke nerobte tu z toho hallooo. vyjadrovalo sa k tomu xy lekarov, a je to uplne v poriadku. A nestalo sa to pocas operacie, ale po... tym ktorym to prekaza, tak pekne sa skludnite a rieste si svoju pracu :DDD tam mozete sucharcit kolko chcete :DD nedaj boze sa zasmejte na niecom.
@janinah úplne chápem tvoje rozhorčenie, pochádzam zo zdravotnícko-učiteľskej rodiny, tak sa ma tiež vždy tieto narážky dotýkajú, ale tomu, kto nezažil, nevysvetlíš, ľudia vždy budú radi kopať...

Aj tak si myslím, ze to len nejaký plateny Pentacky trol spustil tento kolotoč.
Zasnem 🤣jak tu sestricky zoseba robia svete este ucitelku dajaku a bude to komplet
@bonboniera ja sa fakt nepotrebujem ored tebou nijako obhajovat, kto chce,ten pochopi a čom a ako písem,nie som na MK prvý týzdeň...

@tibiokke tak sa jej oblúkom vyhýbaj... Personálu tým urobíš ohromnú službu.