Sestra vyliala počas operácie kolegyni fľašu vody za golier, videom sa pochválili na internete
https://domov.sme.sk/c/23475614/sestry-polievan...
Je toto normalne
Nic v tejto krajine uz nie je normalne.
Vraj sa to robí bežne.
Keby tam lezi na operacnom lozku niekto z mojej rodiny, tak zalujem nemocnicu. Nikdy som nechapala taketo priblble zartiky.
ak je to rituál, nič proti nemu. Každá práca má nejaké rituály. 🙂 Akurát, nie každý to pochopí a niektorí nepochopia, že pacient nebol ohrozený. Myslím si, že aj sestričky vedia, kedy a čo si môžu dovoliť. Akurát to nemala tá sestrička uverejniť.
My na tych operackach prežijeme život.Tá praca sa neda robiť bez obcasneho uvolnenie atmosfery.Asi niekoho prekvapim,ale my sa tam normalne aj smejeme ,hovorime vtipy,samozrejme vo vypätych situaciach mlčíme a makame.Nerobte z nás hlupakov a nezodpovednych ľudí.Taký človek z operačky odíde sam alebo bude odídený ešte v skušobnej dobe.Ten ritual ja nepoznam, u nas fičia čokolady od niekoho,kto odoperuje či odinštrumentuje prvýkrat.Aj ked už skoro ani toto nie,veď " iná doba".
Dám ruku do ohňa,ze pacient nebol ani v najmenšom ohrozený.Ani sterilita ani nič iné.
@januska12323 chore doslova bojim sa do nemocnice nastupit
@tibiokke
@mircalla čo hrozné sa tam stalo, ako bol pacient ohrozený?
@paradajkova
@tibiokke tak sa lieč doma, zavolaj si šarlatánov, guruov a zaklinacov hadov. Neprekroč ako pacient ani len prah zdravotníckeho zariadenia, lebo ťa všetky besne sestričky zahadžu ihlami, striekačkami a hlavu ti otrepu emisnými miskami ! V nemocnici na oddelení by ťa mohli udusiť vankúšmi, priškrtit infuznymi hadickami a bacha - klistyr do úst . Odrežú ti všetky zdravé kusy tela a hodia ako krmivo 🐖.
@tibiokke a to se teprve po tomto videu bojíš do nemocnice? Spise by ses mela bat, ze si sestricka nevydesinfikuje ruce pred tim, nez na tebe sahne, nebo ze ti lekari nasadi prilis vysokou davku leku, nebo ze se zameni krevni vzorky, nebo ze ti pri operaci porani nejaky z organu…to se stava bezne, z ruznych duvodu, zertiky jsou jen velice vzacne duvodem k tomu, aby se nekdo dostal do ohrozeni. Casteji je to prepracovanost, chronicka unava, burnout, obycejna nevedomost, nepozornost, casova tisen, prace pod tlakem.
A nebojis se vstoupit do autobusu? Do obchodu? Do restaurace?
Všude pracuji zodpovědní a stejně tak nezodpovědní lide. Všude tě může vědomě ale i nevědomě ohrozit lidská chyba.
Autobusak si bude chtit precist zpravu od sve zeny a napali to ze silnice do prikopu. Kuchar v restauraci si po hajzliku neumyje ruce a pripravi ti jidlo, ze ktereho se nekolik dni po… Stavebni inzenyr nespocita spravne nosnost mostu, protože to chce mir rychle za sebou. Dva americti piloti se rozhodnou proletet pod lanovkou, na ktere jedes. Mechanici namontuji nepasujici dil do vlakove soupravy, aby se usetrilo.
Musela by ses zavřít do vakuuovane bubliny, abys ses vyhnula strachu, ze ti ostatní svymi ciny ublizi.
Mne vysiel pobyt v nemocnici na Velkonocny pondelok a na chodbe doktor s korbacom sibal sestry... boli vesele, poctene a bez "traumy"... Dnes neviem, ci si to dovolia, 90.roky😅
@janinah áno, A DOSŤ! V nemocniciach sa nájdu skôr len výnimky ľudí, ktorí chcú pacientovi pomôcť. Inak hľadia len na peniaze, nič iné. Nechajú ľudí zomrieť. Kľudne aj na chodbách nemocníc. Aj ľudí tí zapredanci nabádali na štepenie, a pozri ako tí ľudia idú. Ako muchy. Aj ja som mala v rodine veľmi blizkeho človeka ,ktorý doplatil na to "úžasné očkovanie" životom!!! A odhovárali sme ho. Nedal si, bohužiaľ, povedať. Potom to už priznal, že problémy má z očkovania, ale už bolo neskoro. 😪 Dobrý človek, ktorý sa nechal oklamať bandou zapredanou. Hnus čo sa v dnešnej dobe deje v zdravotníctve. A spomínam si, že na očkovanie si aj ty prehovárala ľudí. Sa môžeš hanbiť za seba. 🤮🤮🤮
@weronika171717 očkovanie zachranilo v historii miliony ludi.očkovaniebproti covidu zachranilo desaťtisice...bihuzial moj otec sa očkovania nedozil.bez neho nemal šancu.s nim by tu šancu prezit mal....
V medicine treba dokazy.študie.zaznamy ak chces nieco tvrdit.nestaci len povedať umrel lebo ockovanie...
Hlupane ako ty to nikdy nepochopia....
@janinah prosím ťa, snáď si zostala medzi poslednými čo veria tomu, že očkovanie proti kokovidu zachránilo ľudí!!!! Neklam ďalej ľudí! Ako sa vôbec môžeš na seba do zrkadla pozrieť.
@weronika171717 prečo by mala klamať ľudí? Aj ja verím očkovaniu. Ak ty nie, to je tvoja vec. Nemusíš zato urážať iných.
@weronika171717 mňa neskutočne fascinuje,že zomierajú očkovaní len takým typom ľudí ako si ty. Neviem čím to bude 🤔
@weronika171717 tebe to zrkadlo , a nie len jedno , už dávno puklo, čo sa nemože na teba pozerať, aká si tupá.
aj ja pracujem v nemocnici, a poviem ti že neočkovaní umierali ako muchy, ale to primitív ako ty nepochopí, ani keby sme to nakreslili. aj v mojom širokom súkromnom okolí práve očkovaní prežili lepšie ako neočkovaní, ty a tebe podobné idú ako píly, šíriť dezinformácie a bludy na entú. neviem či si podstúpila lobotómiu alebo si taká od narodenia ?!
@weronika171717 🫣🫣🫣🤦🤦
Vám už komoletne hrabe? Bolo to po operácii a mimo operačného poľa. Nikto tým nebol ohrozený. Nebola to čistá voda ale sterilný roztok. Bozechran v tejto dobe urobiť niečo úsmevné, uvoľniť sa a po žartovat v práci...

Je to krstny ritual, robieva sa dlho