icon

Sex na prvom rande

19mejko
21. júl 2021

Ahojte baby, co by ste poradili kamoške ako argumenty, ze na prvom rande spat s chlapom je ale uuuuplna sprostost a to najhorsie zacat tymto vztah, pytam sa len tych inteligentnejsich co maju samozrejme rovnaky nazor. Nechce mi verit a uz neviem ako jej to mam vysvetlit alebo ak ma niekto motivacne video ze v ziadnom pripade sex na prvom rande ocenila by som. Prosim a dakujem za odpovede

acrobaleno
21. júl 2021

@zazvorka87 Všetko, čo si napísala je pravda. Nech má bezpečný sex kedy chce a s kým chce. Nech sa chráni pred otehotnením a keď sa náhodou pritrafí, baba zváži všetky možnosti a rozhodne sa sama. Vďaka Bohu za to.

veronikaszabova
21. júl 2021

@19mejko "ze som chcela naviest kamosku na spravny smer podla seba "
Akoze len tvoj "smer" je ten spravny? A preco nie jej?

katkati
21. júl 2021

@19mejko Ale ty nemôžeš na verejnom fóre rozkazovať ľuďom, čo môže a co nemôžu napísať. Radšej sa zamysli nad tým, ako si protirečiš. Nechceš sa miešať do života, ale sa miesaš, nechceš sa starať, ale sa staráš, nechceš to riešiť, ale riešiš. A teraz sa pusť do mňa.

19mejko
autor
21. júl 2021

@katkati ti to neda neripat 🙂 🙂 🙂 🙂 posluz si len stracas cas

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
21. júl 2021

@zazvorka87 Veď, keď zlyhá ochrana, tak sa baba sama rozhodne, čo bude robiť. A keď si vyberie možnosť potratu, tak sa môžeš aj na hlavu postaviť a odrážať sa ušami.😂 Heej, počkať. Ty si tá čo mi včera priala aby som nikdy nemohla mať deti. IQ tykve, ale čo čakať. Hlavne ty neuč svoje, lebo od teba budú utekať ani plnoleté nebudú.

taskataska
21. júl 2021

@zazvorka87 existuje aj taka vec, mozno si o nej pocula, vola sa to zodpovednost ;)

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
taskataska
21. júl 2021

@zazvorka87 ale co, to si sa s kazdou z nich rozpravala? ci len jpp?

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
21. júl 2021

@zazvorka87 ale to vieš, že sa ti to vráti? Buď na tebe alebo na tvojich deťoch? Lebo som ti to poslala späť. 😘 A čo máš stále s tými psami? Čo ti ho rodičia nechceli kúpiť, keď si bola malá? Či majú psov radšej ako teba? Čo by som sa ani nedivila. 👏

romanahatalova
21. júl 2021

@19mejko neviem kolko ma kamaratka rokov.. ja osobne po nevydarenych vztahov a robeni vsetkeho ,,ako sa ma,,.,som svojho manzela spoznala na diskoteke, po tyzdni dostal pracovnu ponuku mimo mesto kde som bola s nim na pohovore aj prvom rande ,vyspali sa spolu..o dalsi tyzden mi dal kluce od bytu , nakolko som predavala cez neho (makler) svoj byt a bude 6 rokov co sme spolu... z toho 2 roky manzelia a cochvila mu porodim druhu dceru... Vzdy boli taketo vztahy mimo mojho presvedcenia ale niekedy ma osud ine plany :*
@19mejko

katkati
21. júl 2021

@19mejko A čo si myslela, že urobíš bu, bu, bu a my sa zľakneme? Nechceš, aby som reagovala na teba a ty pritom zakaždým zareaguješ na mňa. Ale ja to akceptujem, pretože sme na fóre a diskusii. Chápeš?

petulda333
21. júl 2021

@ninusa221 ja to iste a sme spolu 12r 😀

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
mamamasama
21. júl 2021

podla mna je to chyba, neurobila som to a nikdy ani neurobim, ale moja sestra je moj uplny opak,.. party zena...ta to skusila a teraz je to jej manzel a maju spolu deti... pritom obaja seriozni slusni ludia..nikdy nevies kedy motyka vystreli,.. ,ale nesla by som do toho cielene, ze prve rande a ideme na to..,ale ak by bola chemia, iskri by lietali.. ktovie...

19mejko
autor
21. júl 2021

@katkati lebo si mi uz vtipna kolko tu davas ripavych komentarov asi sa nemas s kym hadat 🙂 kazdy sa vyjadri a hotovo ale ty si ako otravna osa ktora sa vyjadruje na mojej diskusii hoci sa nemame o com bavit asi som zasiahla do cierneho v tvojom pripade kedze ta to tak stve popritom nic o tom nevies ani ma nepoznas kedze si na mojej diskusii ty ja uz stebou stracat cas nebudem ale aspon si ma rozosmiala, chod si ripat niekde inde

19mejko
autor
21. júl 2021

@mamamasama dakujem 🙂

kulumulu123
21. júl 2021

@19mejko predpokladám ze kamoška je svoj právna a nie pod zákonom... V tom prípade ak si nechce nechať poradiť snad na to príde sama ak nie bohužiaľ asi ju nepresvedčís ani ty ani žienky na MK... Veľa šťastia jej prajem 🤞🤞🤞

acrobaleno
21. júl 2021

@zazvorka87 Kde som ťa nazvala chuderou? 😂 A nič si netrafila a klinec už vôbec nie. Neboj, vráti sa ti to, čo si mi včera želala. Darmo sa smeješ a hovoríš, že každému iba dobré želáš, pretože to nie je pravda. Tvoj morálny kôň, na ktorom sa vezieš je chromtavý a kríva, takže nehádž kameňmi. Milujem, že v skutočnom živote sú tvoje činy tak obmedzené, že jediné čo môžeš je pľuvať síru na MK. Tu si podupeš nožkami a keď vypneš comp, tak znova si v tom svojom nespokojnom živote. 😂

19mejko
autor
21. júl 2021

@kulumulu123 dakujem 🙂

beronsche
21. júl 2021

@19mejko to "motivacne video" ma pobavilo.. 😉 skus pozriet nejake puritanske komunity, tam sa mozno cosi take da najst..
A radu mam (sorry je nevyziadana): staraj sa o seba, ries svoje vztahy, svoj zivot. Potrebu kamaratku usmernovat, dohovarat jej a vstepovat jej svoje hodnoty poriadne predychaj a potlac.
Ty jej mozes poradit, ak sa opyta na tvoj nazor a potom, ak ti na vasom priatelstve zalezi, mozes len respektovat jej rozhodnutie a nasledne, ak jej to nevyjde podla planu, jej mozes ponuknut plece na vyplakanie sa..

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
21. júl 2021

@zazvorka87 ty by si sa mala báť. Tu ide o princíp vyslovenej kliatby a je jedno či chcem deti alebo nie. Vráti sa ti to. Ani farár ti nepomôže. Ale budem ťa brať, že toto je tvoj jediný ventil, lebo mimo net to budeš mať zrejme ťažké a smutné. Takže sa maj. A ventiluj sa ostošesť.

katkati
21. júl 2021

@19mejko Do čierneho som zasiahla ja. Vieš to veľmi dobre a neskrývaj sa za smiech, keď v podstate zúriš.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
acrobaleno
21. júl 2021

@zazvorka87 božtek a objatie aj tebe. 😘😘

19mejko
autor
21. júl 2021

@katkati vobec nemas pravdu, si pre mna nepodstatny clovek, nebudem sa nad takym rozculovat a rozrusovat svoje babatko, pekny den ti prajem

gubcikova
21. júl 2021

Ou tak som asi neitelgentna 😂🤦 s mužom na prvom rande sex,po 2mes.sme začali spolu bývať,do dvoch rokoch prvé dieťa,svadba,druhé dieťa a sme spolu tento rok 14 rokov.A ja som bola a som jeho prvá 🤷 ale mať takúto kamošku pošlem ju kade ľahšie

katkati
21. júl 2021

@19mejko Máš pravdu, bábätko je oveľa podstatnejšie ako hádanie sa o kamoškinom sexe.