icon

Sex na prvom rande

19mejko
21. júl 2021

Ahojte baby, co by ste poradili kamoške ako argumenty, ze na prvom rande spat s chlapom je ale uuuuplna sprostost a to najhorsie zacat tymto vztah, pytam sa len tych inteligentnejsich co maju samozrejme rovnaky nazor. Nechce mi verit a uz neviem ako jej to mam vysvetlit alebo ak ma niekto motivacne video ze v ziadnom pripade sex na prvom rande ocenila by som. Prosim a dakujem za odpovede

19mejko
autor
21. júl 2021

@julie19 dakujem pekne ano to je vsetko pravda

banderaska29
21. júl 2021

S mojim partnerom sa poznám dlhé roky, boli sme najlepší priatelia. v ten večer, keď sa to prekĺzlo z priateľstva do partnerstva sme sa spolu vyspali prvý krát - kvázi na prvom rande. Ale cítila som to ako správne, lebo som ho poznala lepšie než on sám seba 😀
Sme spolu samozrejme dodnes ♥

Ale ak toho chlapa nepoznám tak by som do toho nešla za žiadnych okolností. sex nemá byť iba fyzický prežitok, považujem ho za duchovnú záležitosť a pochybujem, že na prvom rande by sa z nás stali duševné dvojplamene 😀
ty to hlavne nevyriešiš, viem že to myslíš dobre, ale kamarátka má svoj rozum - teda, či ho reálne má je otázne, ale nepohneš, ak sa zatne.. Ty sa hlavne správaj tak, aby si bola so svojim životom spokojná. a na ostatných sa vykašli aj na úkor toho, že si priateľku vážiš 🙂 ver mi, život ma naučil... takto je to najlepšie. starať sa iba o seba.. v dobrom to myslím ♥

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
19mejko
autor
21. júl 2021

@banderaska29 ty si poklad dakujem presne to som potrebovala, jeden z mala ludskych komentarov, samozrejme, ze je to len jej zivot chcela som jej dat len dobru radu podla svojho nazoru lebo mne sa to vzdy osvedcilo, starat sa nepotrebujem ani nechcem, no keby zato nestala ani to neriesim, mam svoj zivot tak ako ona pod srdcom mam babatko a veru uz som aj olutovala ze som sem nieco napisala ludia vedia byt velmi zli :(

1aduliatko1
21. júl 2021

s niekým cudzím, s kým idem fakt 1x von by som sa nevyspala....iba kebyže sa už poznáme predtým 🙂 🙂 že by to tak iskrilo...ale s cudzím nie

19mejko
autor
21. júl 2021
banderaska29
21. júl 2021

@19mejko tak hlavne si to nepripúšťaj, tu je to ako na trhu 😀 čiže klud naozaj...toto je iba obyčajné fórum. nikdy nevieš, s kým sa zhodneš a s kým nie. 🙂 naozaj to nechaj celé tak, daj od toho ruky preč. nech si spí s kým chce. aj ja mám takú kamošku - strašne ma štve ako sa chová a to má už 29 rokov. nevie sa nájsť, spáva s kadekým. ale už som sa naučila že to nie je moja starosť. ja mám jedného a toho aj mať (dúfam 😀 ak mu nezašibe raz) budem ♥

19mejko
autor
21. júl 2021

@1aduliatko1 presne moj nazor 🙂 dakujem ;)

alana1
21. júl 2021

no, urcite lepsie vediet, co tam dole je a ako to chlapik pouziva, ako potom po rokoch zistit, ze je to nanic ...za mna cim skor, tym lepsie 😂 prave tie inteligentne vedia co potrebuju a co chcu, preto nic nenechavaju na nahodu 😅

simca06022011
21. júl 2021

Dobrá téma 😂 bohužiaľ nie som z ryhc inteligentných... So svojím chlapom som sa vyspala na prvom rande pred 18r 😂 a nie nenahovaral ma, skočila som po ňom. Co sa budeme hrať.. Na koho... Keď chceme, "tak na to ideme". Nema to nič s riskovanim, nič s tým kto je aký. A nevidím dôvod aby sa mi do toho nejaká kamarátka montovala a už vôbec aby som sa podľa toho riadila. Pre mňa je horšie randit ako trulo, presne určený počet stretnutí, aby to bolo "prijateľné" a potom zistiť ze v posteli nič, alebo vôbec žiadna iskra týmto smerom. Ani na úcte to nikomu nepridá, rovnako tak po mesiaci randenia a prvom sexe sa nemusí ozvať...

19mejko
autor
21. júl 2021

@banderaska29 veru mas uplne pravdu stahujem sa radsej do uzadia aby som nebola najhorsia kazdy nesie zodpovednost za svoj zivot, ci daco chyti ci bude mat zlomene srdce hoc co mozno partnera na cely zivot uz len priat to najlepsie❤

alana1
21. júl 2021

@19mejko a inak ak je dobry sex, chlap sa urcite ozve a bude chciet znova...cize tie storky, ze sa po sexe neozval...tak snad je jasne kazdemu preco...

ajka0207
21. júl 2021

@alana1 nad týmto som už dlhšie inak rozmýšľala, že prečo sa vlastne všetkým chlap už neozve, veď predsa kvalitný sex stojí za to aj viackrát či? :D

slovakboy
21. júl 2021

@19mejko hlavný dôvod prečo to nerobiť je ten že to už plánuje. Sex je v tomto prípade z jej pohladu nástroj na udržanie vzťahu. Ona chce vzťah on cúva či váha. Sexom sa mu podriadi. Muži túžia po sexe preto lebo považujú ži strany žien sex ako dôkaz lásky. Často mylne ale uvažujú tak. Žena sa mu podvolí dovolí mu mať nad ňou moc. Ak on váha tak môže mu možno chýbať ten z jeho pohladu dôkaz. Ale aj keby tak sa to takto nerobí. Mali by spolu komunikovať. Možno sa s ním vyspí a on bude taký šťastný že ho má predsa rada že bude všetko ok. Ale nie je lepšie mu to povedať že ho chce? Ak on vie že ona ho chce s on váha so vzťahom tak sex to nezachráni naopak ostane po ňom len horká spomienka.

leskovael
21. júl 2021

To či niekto bude mať sex na prvom rande, na piatom, na desiatom rande alebo až po svadbe, je každého osobná vec a týka sa to len dvoch zúčastnených... Žiadna kamarátka by sa dotoho nemala starať.

19mejko
autor
21. júl 2021

@leskovael pokial oto sama ona nestoji vsak ;)

leskovael
21. júl 2021

@19mejko povedať niekomu na niečo svoj názor ak ho chce vedieť alebo je o tom reč je jedna vec, vysvetľovať jej to ako dospievajúcemu decku motivačným videami a hľadaním tých správnych argumentov ako je to (podľa teba) to najhoršie ako začať vzťah je vec druhá... Myslím že dospelá osoba vie čo chce a ak aj nevie, tak je to o tom ako sa situácia na rande vyvinie a tiež je zodpovedná za svoje rozhodnutia.

mabenn
21. júl 2021

@19mejko tu nejde o to "čo" ale "ako"..pokiaľ je ten sex len preto, že by ju mohol začať chcieť, inak si myslí, že by ju nechcel, je to samozrejme veľmi zlý začiatok vzťahu...nie kvôli sexu ako takému ale kvôli tomu, že ona dáva najavo svoju nízku hodnotu- hovorí tým: urobím hocičo lebo ťa nie som hodná...

alana1
21. júl 2021

@ajka0207 no ved prave, a si to skus otocit, kebyze sa ti to nepacilo, mala by si chut sa stretnut znova? urcite nie....

mimi747
21. júl 2021

@19mejko Vieš, veľakrát nám aj rodičia kadečo radili, keď sme mali 20, predsa len majú viac skúseností a chceli nám dobre.. a koľkí z nás ich poslúchli? Väčšinou si človek aj tak spraví po svojom..Ty ako kamarátka jej môžeš povedať svoj názor a argumenty, keďže ju máš rada a záleží ti na nej (pohlavné choroby, chce ťa len pre to jedno, čo keď otehotnieš...) to je všetko, čo môžeš urobiť. Učíme sa na vlastných chybách bohužiaľ..skúsenosti druhých sa na človeka neprenesú. Ale s tými chybami sa človek väčšinou poučí a tiež potom musí niesť zodpovednosť za svoje rozhodnutia. Tak snáď sa rozhodne správne

ajka0207
21. júl 2021

@alana1 tak ale to ani po 15. rande

19mejko
autor
21. júl 2021

@mimi747 dakujem 🙂

acrobaleno
21. júl 2021

@19mejko A veď nech sa s ním vyspí, čo je teba do toho? Možno by im to nevyšlo ani keby sa s ním vyspala po svadbe.

19mejko
autor
21. júl 2021

@acrobaleno co je mna do toho je teba do toho nic, pokial niesi v obraze nevyjadruj sa

jana_eyre_2
21. júl 2021

V prvom rade si myslím, že kamarátka je zrejmé dospela a svojpravna.. a v druhom rade, nie každý chlap je taký blbec aby sa už neozval.. s mojím mužom som 16rokov a spali sme spolu prvý krát na prvom rande.. proste to tak vyplynulo..

acrobaleno
21. júl 2021

@19mejko čo si taká útočná? Lebo s tebou nesúhlasím? Keď ty nechceš mať sex na prvom rande nemaj. Keď ho ona chce, nech ho má. Čo sme v 19. storočí, či čo?

19mejko
autor
21. júl 2021

@acrobaleno tak nemusis ripat ze co je mna do toho, ja som sa tu slusne spytala otazku pokial ma niekto iny nazor beriem ale nemusi sa k tomu vyjadrovat, to co je mna dotoho je to ze som chcela naviest kamosku na spravny smer podla seba to ako si spravi bude mat ona ja sa do nej nestaram len som jej chcela co najviac poradit a mam nato plne pravo kedze odomna pyta rady, ja som pytala rady tu odtych ludi ktori maju rovnaky nazor a slusne poradia napisu svoju skusenost atd ako ludia, nie hned ripat koli blbostiam

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
taga
21. júl 2021

Podla mna je uplne chore, aby sa 30 rocna zena pytala cudzich ludi na nete, ako ma 'vychovavat' svoju 21 rocnu kamaratku! Dufam, ze coskoro pochopi, aka si a najde si lepsiu kamosku.

acrobaleno
21. júl 2021

@19mejko tak vieš, si na verejnom fóre a je 99% šanca, že nie všetci čo budú odpovedať nebudú mať rovnaký názor.