Sex s EX a pochybnosti či nemá inú. Ako ďalej?
Ahoj... Mám 18 rokov, čoskoro 19..bývalý 30. Ide o to, že aj po rozchode sme v kontakte, píšeme si, stretávame sa. Prespavám u neho z času na čas. Tvrdí, že nikoho nerieši a teda dohodli sme sa, že pokiaľ budeme takto v kontakte, tak iných riešiť nebudeme. No ale.. Včera som u neho spala a ráno som išla niečo vyhodiť do koša. Bola tam prázdna fľaša z prosseca. On to nepije a tvrdí, že si nikoho k sebe nevodi. Ďalej, keď sme sa prechádzali a prišla mu správa, usmieval sa na hodinky. Je v tom iná? 😞 ako sa mám spýtať čo sa deje. Je mi to veľmi trápne, nakolko je to ex a nechcem byť hysterka. No nie je mi to prijemne, keď s ním spavam, ľúbim ho... A on vraj stále mňa tiež. Som zúfalá...nikdy to nebol normálny vzťah, nepoznala som jeho rodičov, ani kamosov a to sme boki spolu skoro rok. Vysvetľujem si to tak, že je medzi nami velky vek. Rozdiel. Ja som na strednej a jeho kamoši sa ženia. Prosím o radu, kamošky ma už nemôžu počúvať 🤷🏻♀️
@seva22 krasne si to napisala a je v tom velky kus pravdy, ide o to, ze cloveku aj ta lekcia da velmi vela do zivota, ja som si takou presla a dnes to hodnotim ako najlepsiu a najvacsiu skusenost, ktora mi otvorila oci a vdaka ktorej som tam kde som dnes a s kym som 🙂 je pravda, ze ked sa iste veci stali, tak som si myslela, ze je koniec sveta, ze sa mi svet zruti, ze nebudem schopna uz nikoho milovat, no opak sa stal pravdou .🙂

@kvetinka_123 je jasné a normálne že sa v láske riadis srdcom,to každý...láska všetko verí a dúfa...milovať sa dá len na 100%, dávame do toho vždy maximum...ak niekto tvrdí,že miluje a zároveň si "necháva zadné dvierka otvorené",tak to nie je naozajstná láska podľa mna...rozdiel je len v tom,že ked ľúbime a dôverujeme "spravnemu" človeku,ostane nám ten človek na celý život...zato keď dôverujeme tomu nesprávnemu (a ide nie len o partnerov,ale aj priateľov a ľudí vo všeobecnosti),ostane nám aspoň lekcia do zivota...je to vždy 50 na 50...nevyčítaj si to!súhlasím s názormi,že si mladá, inteligentná (ak by si nebola,tak ti ani nedôjde že ten vzťah je divný,nezavitala by si na koníka a nehľadala tu radu, a chodila za ním ako psík ďalších pár rokov),máš život pred sebou a môžeš mať ktorehokolvek úžasného chlapa,čo ti znesie Modré z neba a splní každé želanie,skôr než si ho vôbec stihneš zaželať...ja viem.ze takí chlapi existujú,mám takého doma (aj keď zďaleka nie je dokonalý,to nikto😉 ❤️