icon

Sex s EX a pochybnosti či nemá inú. Ako ďalej?

kvetinka_123
15. jún 2019

Ahoj... Mám 18 rokov, čoskoro 19..bývalý 30. Ide o to, že aj po rozchode sme v kontakte, píšeme si, stretávame sa. Prespavám u neho z času na čas. Tvrdí, že nikoho nerieši a teda dohodli sme sa, že pokiaľ budeme takto v kontakte, tak iných riešiť nebudeme. No ale.. Včera som u neho spala a ráno som išla niečo vyhodiť do koša. Bola tam prázdna fľaša z prosseca. On to nepije a tvrdí, že si nikoho k sebe nevodi. Ďalej, keď sme sa prechádzali a prišla mu správa, usmieval sa na hodinky. Je v tom iná? 😞 ako sa mám spýtať čo sa deje. Je mi to veľmi trápne, nakolko je to ex a nechcem byť hysterka. No nie je mi to prijemne, keď s ním spavam, ľúbim ho... A on vraj stále mňa tiež. Som zúfalá...nikdy to nebol normálny vzťah, nepoznala som jeho rodičov, ani kamosov a to sme boki spolu skoro rok. Vysvetľujem si to tak, že je medzi nami velky vek. Rozdiel. Ja som na strednej a jeho kamoši sa ženia. Prosím o radu, kamošky ma už nemôžu počúvať 🤷🏻‍♀️

asia83
15. jún 2019

@kvetinka_123 Ste mladá a naivná. Keďže to nikdy nebol normálny vzťah, ako píšete, držíte sa ho ako kliešť kvôli peniazom. Nemáte sa rada, lebo dovolíte, aby pre vás cudzí muž, kamarát, milenec, nazvite ho ako chcete, vás iba využíval. Majte sa rada a vážte si samu seba. Keď vás doteraz nebral vážne, už nebude. Nájdite si normálneho chlapca, chudobného, ale dobrého, ktorý vás bude milovať. Lebo tento to ku vám necíti. A to je to najdôležitejšie, láska.

seva22
15. jún 2019

Chaaapeeem ťa viac ako si myslíš!!! Nie je to chlap na pravom mieste,akého by si ty alebo iná žena chcela.mat po svojom boku,len to teraz nevidíš...Aj ja som bola v takom toxickom vzťahu,psychicky závislá,manipulovana...on je taky typ chlapa,od ktorého by každá normálna.baba mala.utekat! A keďže si na ňom závislá,doslova ťa čaká "odvykacka"...bude to hnus,ako odvykacka od heroínu,ale dáš to! Lebo inak ta zničí,ver mi...a to že ťa nikdy nezoznamil s rodinou či kamošmi znamená že to nemyslí vážne... nechce si ťa vziať a byť s tebou do konca života...ale ak sa bojíš byť sama v lete,tak sa môžeš nechať ďalej využívať,ak ti to nevadí,ale čím dlhšie s ním si,tým horšia bude tá odvykacka (mne osobne trvala 5 a pol mesiaca,no myslím že hlavné vďaka tomu že som odišla do cudziny kde som mu nemohla.kedykolvek.zavolat a dotrepat sa k nemu😄)...veľmi ti držím palce!

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@seva22 neskutočne ako vždy, keď niečo spraví, ja mu to poviem, pohadame sa kvôli tomu, vždy vie zo mňa spraviť tu najhoršiu a ja v strachu, že ho stratím, napcham sa mu do riti. Fakt hnus. Chudera som....Ale aspoň som neni jedina ako čítam. Ďakujem za reakciu,zoberiem si z toho ponaučenie. Pa

majka99999
15. jún 2019

@kvetinka_123 no ako citam, este ta aj fajne manipuluje. 🙂 Snad sa poucis, myslim, ze vela zien ma taketo skusenosti, my sme tie zalubene, myslime si, ze sa muz zmeni, nahovarame si, ze je pre nas ten pravy. Muzov je polka populacie a kvoli tomuto naozaj nemusis bojovat o zachranu "vztahu". Ked taky manipulator zisti, ze ta nepriputava medovymi recami, tak ty si ta najhosia, vycitky, az kym neprilezies spat k "majstrovi sveta". Uvedom si, ze najdolezitejsie je vo vztahu komunikovat, od toho, aky bol den po to, ze v sexe to nie je ono. Ked ho nezaujimas, tak to nie vztah. Nemusis sa v tomto veku viazat, ale pri vybere partnera treba byt opatrny, nechces si predsa odniest darcek v podobe nejakeho HPV alebo mykozy alebo chlamydii.

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@majka99999 on je mega toxicky! Uplne mam skanzeny den, vzdy ked sa nieco taketo stane. Obráti to vsetko proti mne. Cely den sedim doma, nikam nechcem ist. Je to manipulator neskutočný. Vie ako to uhrat stale.

seva22
15. jún 2019

@kvetinka_123 ja som.presne takto isto fungovala s tým chlapom😃booze ako keby to bolo o mne...od začiatku som vedela že je to vzťah bez budúcnosti ale zakaždým keď som sa s ním chcela rozísť (asi každé dva týždne v priebehu jedného roka čo sme boli spolu) má ukecal😄proste také absurdné argumenty hádzal že na to sa nedalo nič povedať,asi preto že to boli pekne premyslené manipulátorke bludy 😅ale nakoniec som sa z toho vzťahu dostala a dnes mám toho najlepšieho muža,a keď si spomeniem s akým chudakom bez chrbtovej kosti som chodila,tak sa mi chce búchať hlavu o stenu 😄a to si o sebe myslím,že som dosť inteligentná,hahaa...kašli na všetky príspevky kde tí ľudia hovoria že si chudera a rohozka,lebo NIE SI! Si len príliš dobrá a taký odpad ako on také baby využívajú...lebo mrcha by ho už dávno kopla do guliek...držím ti moc palce,aby si mu ukázala že sa v tebe prerátal,keď si myslel,že si len pekná hlúpa mladá bábika...lebo ty si (alebo budeš keď sa od neho oslobodis) SILNA OSOBNOST...niekedy si myslím že taki chlapi sú tu nato,aby z nás naivných spravili ženy😉

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@seva22 ja som s nim spavala hlavne preto, lebo som si myslela, ze ked bude mat sex so mnou, nebude tuzit po inych.

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@seva22 presne moje story toto.. Neskutočné...

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@seva22 a ked som mu napísala, že teda dajme si celibát bez sexu na nejaku dobu, vieš aka bola odpoved??????? " Je úplne prirodzené, že ten sex mame Sonička.. Vieš.. Je to uplne normálne.. Ak sme dvaja ľudia, ktorí sa ľúbia, tak je to proste úplne normálne, že máme sex. Nechápem to, čo stále riešiš..
Ak by išlo iba o sex, vyzera to uplne inak..".

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@seva22 A je mi nenormalne trápne za teba, ze mas potrebu takéto veci na mňa stále vyťahovať a podozrievat ma.
Toto nás bude stáť nás vzťah, ak sa tak to da nazvať! Presne toto!! A to je tvoja chyba, nikoho iného..... Ďalšia jeho citacia.

seva22
15. jún 2019

@kvetinka_123 jaaaj no na neho s argumentmi nechoď,neprejde ti ani jeden...na neho platí len jeden argument:kopnúť ho niekam🙂myslím obrazne...a ešte by ma zaujímalo prečo tvrdí že máte vzťah keď nemáte...lebo skutočný vzťah vyzerá inak...ale asi by si si len zbytočne pusu drhla kebyže sa mu to snažis vysvetliť,lebo on to všetko veeelmi dobre vie...a okrem toho to je taktika manipulátora...tvári sa strašne ukrivdene čokoľvek mu povieš...to vlastne ON je chudaaacik a ty si tá,ktorá ho trápi,vlastne by si mu mala nohy bozkávať,aby ti odpustil...

kvetinka_123
autor
15. jún 2019

@seva22 presne!!!!!!

seva22
15. jún 2019

@kvetinka_123 ak ti môžem.poradit,rozísť sa s.nim.v dobrom (ak sa.teda cítiš dosť silná na rozchod a naozaj to ty sama chces),poďakuj sa mu za to dobre (minimálne ťa naučil,akého chlapa vedľa seba nechceš) a jednoducho povedz.ze.je koniec,nech sa na teba nehnevá a odpustí ti (teraz budeš manipulátorka ty;)a nech ti nevola ani nepíše...keď sa bude pýtať prečo,povedz že sa k sebe nehodite,lebo ti pri ňom niečo chýba, ale že to nie je jeho chyba,že určite nájde ženu,ktora s ním bude šťastná,len ty to niesi...a že si presvedčená že mu bez teba bude lepšie,lebo že.ho aj tak len trápiš,ako on píše🙂a nezabudni mu zazelat všetko dobré...podľa mňa ti neodpise ešte pár hodín,lebo bude rozdychavat;)

seva22
15. jún 2019

@kvetinka_123 ale ak sa na to necítis,nerozchadzaj sa s ním...musíš do toho štádia,ze.toho budeš mať plné zuby,prísť sama,nie preto,že ti to tu niekto poradí alebo doslova prikáže...a možno o teba zabojuje, uvedomí si aká si múdra a inteligentná a aj on bude chcieť byť lepším človekom,aby ťa bol hoden...čas ukáže

selest
15. jún 2019

Z vlastnej skusenosti. Muzi inak beru lasku a vztahy ako my zeny. Ma ta len na zabavu. Svojim sposobom ta moze aj lubit ale nie tak ako by si chcela. Tak isto moze lubit este 3 dalsie, svojho psa a pivo.. Urcite riesi aj ine. Neries. Zabav sa bez zavazkov ale ak sa mas nad nim trapit, co sa ocividne trapis, tak ho nechaj tak. nerob zo seba rohozku..

23121974
15. jún 2019

Ako sa dá rozísť s niekým,s kým nie je vo vzťahu? 🙈🙊

dopolbokaodrata
15. jún 2019

" ja som s nim spavala hlavne preto, lebo som si myslela, ze ked bude mat sex so mnou, nebude tuzit po inych."

OMG

23121974
15. jún 2019

@dopolbokaodrata To vieš,priveľa slnka už začalo škodiť 😂

dopolbokaodrata
15. jún 2019

@23121974 to nie je privela slnka, to je primalo sebaucty, zivotnych skusenosti a obycajneho sedliackeho rozumu.

23121974
15. jún 2019

@dopolbokaodrata To som jej už napísala v predchádzajúcom komente 😉 To bolo na ten blud,čo zo seba vypustila,že nebude túžiť po iných...

zulumilo
15. jún 2019

@kvetinka_123 ma ta len na jedno. a ty bud rada, ze si este neotehotnela. keby ta chcel,tak ti to povie. a nebudes v pozicii ex. nema to buducnost. jemu to tak vyhovuje aby si uspokojil potreby ale nic viac. je to smutne, ze to nevidis.

seva22
15. jún 2019

@dopolbokaodrata
@23121974 jaaj baby,veď ma 19...odkiaľ.ma.mat tie životné skúsenosti? Ak sa vam v 19tich nestalo,že.ste sa bláznivo zamilovali do nesprávneho chlapa,tak to určite nebola vasa zásluha,ale jednoducho šťastie a buďte rady...nie každa.ma také šťastie...a myslím si,že to čo robí nie je nedostatok sebaúcty...je to proste nedostatok skúseností...lebo keď si mladá,máš ešte ideály...postupne ti z nich ubúda ako roky plynú a zlych skúsenosti pribúda...ja som sa tiež kedysi pohorsovala nad babami čo boli v mojich očiach "hlúpe a naivné",tak som dostala príučku (myslím v podobe vzťahu s takým istým pánom "úžasným"/blbcom) ,že sa nemám nad nikoho vyvyšovať a nikdy nehovoriť,že "ja by som takto nedopadla,mne sa toto nemôže stať";)

seva22
15. jún 2019

@23121974
@dopolbokaodrata a k tomu sedliackemu rozumu sa nevyjadrujem...lebo som ešte nevidela zamilovaní ženu,čo sa riadi sedliackym rozumom alebo správa racionálne😄teda nevravím že sme.vsetky iracionálne alebo robíme iba sprostosti keď sme zaľúbené,to skôr že každá si pod pojmom "racionalita v láske" predstavuje niečo iné

majka99999
16. jún 2019

@kvetinka_123 mne sa tazko radi, kedze ja som taky racionalnejsi typ. Ale u mna vo vztahu boli dolezite 2 otazky: dokazem s nim mat deti (lebo moze sa stat, ze neplanovane tehotenstvo) a chcem, aby boli ako on (lebo deti preberaju vzory spravania a nieco je samozrejme dedicne). Aj ked nas len 19 a zrejme teda este to nie je na svadbu, treba sa pozerat do buducnosti. Kolko casu chces stravit v takomto neproduktivnom vztahu? Keby ste spolu cestovali a spoznavali svet, uzivali si zivot, nepoviem... Ale on ta nema za nic a tebe je s nim nie je dobre. Ani ten sex nestoji za vela, na com sa da pracovat, ale to musi druha strana chciet, viem z vlastnej skusenosti. Clovek ako taky sa zmeni malokedy. A hlavne ty musis vediet, co chces a vyzadujes od muza. Napriklad ja potrebujem fyzicke vyjadrovanie lasky, objatia, capnutie po zadku. Mne nikto nemusi lichotit, ze mam krasne oci, ani mi kupovat sperky kazdy tyzden. To len taka rada do buducna, aby si hladala niekoho, kto ti poskytne, co potrebujes. 😉 Teraz bud pokracuj v bludnom kruhu alebo vystup a uvidis, ze po case to ocenis.

23121974
16. jún 2019

@seva22 Keď sa nevyjadruješ,tak načo komentuješ nás dve 🙈

kvetinka_123
autor
16. jún 2019

@seva22 hej... Ja som si popravde myslela na začiatku, že toto bude už chlap do "konca života", že spolu precestujeme svet, zalozime si rodinu... Ale neskôr mi začalo dochádzať, že to asi nie... Nuž, čo už. Niektorá na to príde skôr, iná neskôr. U mňa vo vzťahu rozum ide bokom a riadim sa len srdcom. A potom plačem.

oli18
16. jún 2019

@kvetinka_123 myslím, že si protirečíš. V úvode si písala, že sa ti nepáčil. A zrazu, že si s nim založíš rodinu. Si namotaná a motáš to. Na začiatku si vedela, do čoho ideš. Sex so starším pre materiálne výhody. Pre kočku na SŠ dobrý flek. Chváli ťa to, že nie je ženatý.

kvetinka_123
autor
16. jún 2019

@oli18 na začiatku prvé dni sa mi nepáčil. Keď som sa zaľúbila, potom som si to myslela. Zas nerob zo mňa nejakú zlatokopku. O peniaze v tom vzťahy vôbec nešlo. On by ma v tom nepodporil.

beky1813
16. jún 2019

@kvetinka_123 ale ked je ex, tak teba nema co trapit, ci ma inu. Nie ste par, ste len sexuálny kamarati

eva8
16. jún 2019

@kvetinka_123 tes sa, ze ide leto. Chodte so spoluziakmi , kamaratmi von, aj ked ta to nebavi. Prides tomu na chut, nepokaz si mladost chlapom, ktory ta neberie vazne. Mas idealnu sancu sa v lete zalubit do toho, ktory ta tiez bude lubit