Sila modlitby. Zažili ste ju na vlastnej koži?
Áno, zažila. Navždy budem Bohu vďačná.
Motlitba je ubohy podvod fungujuci na viacero sposobov. V prvom rade umoznuje niekomu sa tvarit ako strasne niekomu pomohol bez toho aby prstom musel pohnut.
Dalej zbavuje zodpovednosti - ja som sa pomodlil ked to nedopadne dobre tak je to Bozia zodpovednost -ja nic ja muzikant- a tak dobre som sa modlil viac som robit ani nemohol.
Setri to prachy- naco davat peniaze na vyskum chorob ked sa mozem zadarmo pomodlit a tvarit sa po tom ako hrdina?
A hlavne to dava pohldnym lenivcom pocit pred samymi sebou ze ako strasne pomahaju ked tomu co potrebuje pomoc je to prd platne.
Každý Boží deň ❤️
@martinmmartin tak len aby si aj ty raz neprosíl o ten "podvod".....
@janinah Ked budem potrebovat niekedy pomoc tak budem ovela vdacnejsi za konkretne ciny ako za odrapotanu basnicku a nasledny hrdinsky vyraz na xichte
Nie. Nezažila. Nerozumiem ani, čo presne som mala zažiť. Niekedy som sa veľmi modlila za nejakú vec/uzdravenie/zmenu, atď. ale žiadne zázraky sa nediali. Všetko išlo ďalej normálnym - predpokladaným smerom. 🤷
nie, nezažila. neverím v silu modlitby, verím v silu "viery", akejkoľvek. a nech si ju človek aj akokoľvek uznáva a v čokoľvek uznáva, má to istú silu. ale nepíšem o konkrétnej modlitbe, ani o bohu ako takom
@martinmmartin ty si tak mimo, ze ani nema zmysel ti nieco vysvetlovat.. clovek sa moze len pousmiat
človeče pomôž si sám - aj Pán Boh ti pomôže...
riadim sa týmto heslom, že niečo pre to musím aj ja urobiť a až potom prosiť Pána Boha aby mi pomohol...
Len keby sa mi modliť chcelo...😉
Ano, zazila som silu modlitby, alebo skor silnu Boziu pomoc ako odpoved na moje modlitby... niekedy uplne male veci, niekedy naozaj velke veci... a dakujem za to Bohu
Ale áno. Bola som sama doma s dcérou v horúčkach. Klacala som pri nej ona ma už nevnímala nikto nebol doma. Zavrela som oči a modlila som sa najuprimnejsie ako som doteraz mohla. Zrazu som pocítila pevný stisk na kolene. Dcérka sa prebrala a do hodiny už bola v poriadku. K Dr sme samozrejme išli ale už jej bolo dobre.
@martinmmartin očividne nemáš ani šajnu o tom, čo vlastne modlitba je. Nie sú to len nacvicene frázy a verše...
@martinmmartin myslim si, ze vobec si nepochopil o com je modlitba a mas v sebe kopec iracionalnych stereotypov, ktore "si sa naucil"
Čo je to sila modlitby?
Sama o sebe nemá mať akú moc.
Ide o to,komu smerujeme modlitbu.
A áno,zažila som viackrát v živote boží zásah.
Verím v silu modlidby!
Dôkaz:
Keď bol syn maličký často mával laryngitídu(neutichajúci kašeľ, zápal hrtana,opuch=dusenie). Raz po všetkých liekoch, čapíkoch,zábaloch atď. mal v noci tiež jeden z takýchto laringitídových záchvatov a naozaj nonstop kašlal, bol vysilený, nevládal spinkať, ani plakať už a ja som sa už po x-tý krát pri ňom modlila Korunku Božieho milosrdenstva,ale tak odhodlane a vrúcne s vierou v zázrak uzdravenia, że sa aj stal: moje ubolené dieťa spokojne zaspinkalo bez jediného kašlíčka a už netrebalo žiadne lieky, ani len obyčajný sirup od kašľa ráno. To bolo akoby si proste zmačkol vypínač a bolo dobre.
Modlidba je prostriedok na budovanie dôvery v Boha, v jeho nekonečné milosrdenstvo.
...a nie, nie vždy sa mi vyplní o čo pri modlidbách prosím. Vtedy je ťažšie pochopiť naším ľudským zmýšľaním prečo. Tiež sa modlím už roky za obrátenie mne blízkeho človeka a nič sa nedeje. Lenže ono sa deje, vďaka mojej dôvere v Boha a jeho plánu so mnou, to má takto byť. On mi pomáha všetko zvládnuť a nevyvyšovať sa nad tohto človeka, nesúdiť ho, atď.
Držím prsty, nech aj ty zažiješ silu modlidby🙏
Áno, veľakrát a mam to veľmi rada, keď vidím že Boh o mne vie.
Áno zažila... Je to o vzťahu s Bohom a o viere. Nieje to ako magické čarovanie chcem a mám dostať ...Boh nieje Gin z fľaše ale o hlbšom poznaní. No v písme sa hovorí že má nájdu tí čo ho ( Boha)budu hľadať celým srdcom. ❤️
Áno. Aj na vlastnej aj na iných.
Myslíte, že rodičia smrteľne chorých detí sa nemodlia? Prečo Boh jedného vyslyši a iného nie? Modlia sa málo? Alebo je ich viera slabá? Alebo sa majú zmieriť s tým, že Boh si ich dieťa povolal, lebo "cesty Božie sú nevyspytateľné"? 🤔
@h2 je to velmi tazke, aj na pochopenie, no je velky rozdiel v tom modlit sa "co ja chcem" a modlit sa, nech sa stane Bozia vola... to druhe je tazke, odovzdat vsetko a verit.. no kazdom pripade, my tu nie sme na to, aby sme hodnotili ci su niekoho modlitby vyslysane, alebo nie.. ved to sa ani neda
Áno zažila som silu motlitby na vlastnej koži 🙂
Ano💕Boh je úžasný starostlivý a láskavý k nám co sa k nemu utiekame, je dôležité prichádzať k Nemu s čistým srdcom a vierou❤️
Áno, či už počas štúdia na vysokej škole a pomoc pri skúškach, alebo pri modlitbe za dobrého manžela, ktorého som si naozaj vymodlila a tiež za naše vytúžené dieťatko. Ďakujem Bohu 🙏
@sszuzu8 a kde si bola dovtedy preboha?
Ano vela krat. No neznamena to, ze moj zivot je prechadzka ruzovou zahradou. Boh nam casto dava to co potrebujeme, nie to co chceme.

skor sila sugescie...