Sila modlitby. Zažili ste ju na vlastnej koži?
Motlitba je ubohy podvod fungujuci na viacero sposobov. V prvom rade umoznuje niekomu sa tvarit ako strasne niekomu pomohol bez toho aby prstom musel pohnut.
Dalej zbavuje zodpovednosti - ja som sa pomodlil ked to nedopadne dobre tak je to Bozia zodpovednost -ja nic ja muzikant- a tak dobre som sa modlil viac som robit ani nemohol.
Setri to prachy- naco davat peniaze na vyskum chorob ked sa mozem zadarmo pomodlit a tvarit sa po tom ako hrdina?
A hlavne to dava pohldnym lenivcom pocit pred samymi sebou ze ako strasne pomahaju ked tomu co potrebuje pomoc je to prd platne.
@janinah Ked budem potrebovat niekedy pomoc tak budem ovela vdacnejsi za konkretne ciny ako za odrapotanu basnicku a nasledny hrdinsky vyraz na xichte
Nie. Nezažila. Nerozumiem ani, čo presne som mala zažiť. Niekedy som sa veľmi modlila za nejakú vec/uzdravenie/zmenu, atď. ale žiadne zázraky sa nediali. Všetko išlo ďalej normálnym - predpokladaným smerom. 🤷
nie, nezažila. neverím v silu modlitby, verím v silu "viery", akejkoľvek. a nech si ju človek aj akokoľvek uznáva a v čokoľvek uznáva, má to istú silu. ale nepíšem o konkrétnej modlitbe, ani o bohu ako takom
@martinmmartin ty si tak mimo, ze ani nema zmysel ti nieco vysvetlovat.. clovek sa moze len pousmiat
človeče pomôž si sám - aj Pán Boh ti pomôže...
riadim sa týmto heslom, že niečo pre to musím aj ja urobiť a až potom prosiť Pána Boha aby mi pomohol...
Len keby sa mi modliť chcelo...😉
Ano, zazila som silu modlitby, alebo skor silnu Boziu pomoc ako odpoved na moje modlitby... niekedy uplne male veci, niekedy naozaj velke veci... a dakujem za to Bohu
Ale áno. Bola som sama doma s dcérou v horúčkach. Klacala som pri nej ona ma už nevnímala nikto nebol doma. Zavrela som oči a modlila som sa najuprimnejsie ako som doteraz mohla. Zrazu som pocítila pevný stisk na kolene. Dcérka sa prebrala a do hodiny už bola v poriadku. K Dr sme samozrejme išli ale už jej bolo dobre.
@martinmmartin očividne nemáš ani šajnu o tom, čo vlastne modlitba je. Nie sú to len nacvicene frázy a verše...
@martinmmartin myslim si, ze vobec si nepochopil o com je modlitba a mas v sebe kopec iracionalnych stereotypov, ktore "si sa naucil"
Čo je to sila modlitby?
Sama o sebe nemá mať akú moc.
Ide o to,komu smerujeme modlitbu.
A áno,zažila som viackrát v živote boží zásah.
Verím v silu modlidby!
Dôkaz:
Keď bol syn maličký často mával laryngitídu(neutichajúci kašeľ, zápal hrtana,opuch=dusenie). Raz po všetkých liekoch, čapíkoch,zábaloch atď. mal v noci tiež jeden z takýchto laringitídových záchvatov a naozaj nonstop kašlal, bol vysilený, nevládal spinkať, ani plakať už a ja som sa už po x-tý krát pri ňom modlila Korunku Božieho milosrdenstva,ale tak odhodlane a vrúcne s vierou v zázrak uzdravenia, że sa aj stal: moje ubolené dieťa spokojne zaspinkalo bez jediného kašlíčka a už netrebalo žiadne lieky, ani len obyčajný sirup od kašľa ráno. To bolo akoby si proste zmačkol vypínač a bolo dobre.
Modlidba je prostriedok na budovanie dôvery v Boha, v jeho nekonečné milosrdenstvo.
...a nie, nie vždy sa mi vyplní o čo pri modlidbách prosím. Vtedy je ťažšie pochopiť naším ľudským zmýšľaním prečo. Tiež sa modlím už roky za obrátenie mne blízkeho človeka a nič sa nedeje. Lenže ono sa deje, vďaka mojej dôvere v Boha a jeho plánu so mnou, to má takto byť. On mi pomáha všetko zvládnuť a nevyvyšovať sa nad tohto človeka, nesúdiť ho, atď.
Držím prsty, nech aj ty zažiješ silu modlidby🙏
Áno zažila... Je to o vzťahu s Bohom a o viere. Nieje to ako magické čarovanie chcem a mám dostať ...Boh nieje Gin z fľaše ale o hlbšom poznaní. No v písme sa hovorí že má nájdu tí čo ho ( Boha)budu hľadať celým srdcom. ❤️
Myslíte, že rodičia smrteľne chorých detí sa nemodlia? Prečo Boh jedného vyslyši a iného nie? Modlia sa málo? Alebo je ich viera slabá? Alebo sa majú zmieriť s tým, že Boh si ich dieťa povolal, lebo "cesty Božie sú nevyspytateľné"? 🤔
@h2 je to velmi tazke, aj na pochopenie, no je velky rozdiel v tom modlit sa "co ja chcem" a modlit sa, nech sa stane Bozia vola... to druhe je tazke, odovzdat vsetko a verit.. no kazdom pripade, my tu nie sme na to, aby sme hodnotili ci su niekoho modlitby vyslysane, alebo nie.. ved to sa ani neda
Ano💕Boh je úžasný starostlivý a láskavý k nám co sa k nemu utiekame, je dôležité prichádzať k Nemu s čistým srdcom a vierou❤️
Áno, či už počas štúdia na vysokej škole a pomoc pri skúškach, alebo pri modlitbe za dobrého manžela, ktorého som si naozaj vymodlila a tiež za naše vytúžené dieťatko. Ďakujem Bohu 🙏
Ano vela krat. No neznamena to, ze moj zivot je prechadzka ruzovou zahradou. Boh nam casto dava to co potrebujeme, nie to co chceme.

skor sila sugescie...