Silnejšie ženy a letné šaty
Ahojte žienky. Tie, ktoré ste pri sebe, mám na vás otázku. Ako dokážete v lete nosiť šaty, sukne, kraťasy? Priznám sa, ja som celý život pri sebe, a naposledy som mala kraťasy keď som mala 13 rokov. Od vtedy nemám odvahu. Nepekné kolená, veľký zadok, stehná. Nedokážem to. Šaty detto. Bruško sem, zadok tam. Každé leto sa potim v legínach alebo nejakých iných dlhých nohaviciach. Skúšala som aj šaty úplne po zem, ale znechutene pohľady ľudí mi dali jasne na javo že teda ani toto nie. Dokonca ani holé ruky nenosím. Vždy mám nejaký prehoz na sebe ktorý si dám na tielko alebo tričko. Ako prosím vás 🙏 ako so užiť konečne leto a cítiť sa fajn? Ja už nevládzem.
PS. O chudnutí mi tu písať nemusíte, o tom táto téma nieje.
Tiez noc nenosím saty mám tiez nadváhu ale som si povedala ze sa chcem páčiť ze chcem byt zenskejsia tak som si kupila pár šiat ktoré sa mi páčili uz na prvý pohľad a ked som si ich vyskúšala cítila som sa v zavretej kabínky pohodlne tak som ich kupila a začala nosiť. prestala som riešiť ci a ako v tom vypadam kašlem na ostatných mám partnera mám deti a ked oni pochvália to je pre mna najviac ostatní ľudia ako ma videli tak i zabudli prečo by ta mali riešiť … je to o nastavení hlavy kým si to tam “neupraces” tak aj v tých najkrajších šatách ktoré by na tebe vyzerali uzastne budú pre teba furt len nejake vreco ktoré vyzerá hrozne lebo sa tak v tom budes vidieť a cítiť ty
Máš zbytočný predsudok pretože práve šaty dokážu krásne skryť postavu ,keď zvolia vhodný strih podľa toho či máš veľké brucho či zadok či čo .určite pevnejšia žena vyzerá lepšie v šatách (vyzerá ako žena aj keď je silná) než v legínach pomaly ako mužatka už len vlasy má chlapca ostrihať a hotovo.to nechcem nikoho uraziť ale toto ženy zo seba robia.ruky ani ja neukazujem nosím riflovku či svetrík .tiež som tučná ale šaty milujem
Tie tvoje kg nie su hrozne, ja mám 165cm a 80kg. A nosim aj kratase, aj sukne, šaty (sice nohy mám tenké, skôr mám prsia a brucho) a pri vybere oblečenia si dávam pozor aby ma nerobili este silnejšou, a ber to tak že od teba sú aj oveľa silnejšie baby. Ja si ich pozriem ze ako vyzerajú a co majú oblečené a niektoré doma zrkadlo určite nemajú, a ich to netrápi. Držím ti palce aby sa ti podarilo užiť si leto.
Tie pohľady sú skôr v Tvojej hlave, ver mi. Ja s postavou nemám problémy...no teraz som konečne otehotnela a dosť priberam a teda musím upraviť šatník. Nikto o tom nevie tiež sa mi zdá, že práve na mna všetci pozerajú, ze ako som sa opustila 🤦♀️😳 Ale to sú len moje mindraky. Skus si na saty najskôr privykat - kup si nejaké na doma, na dvor. Skús miesto kratasov cyklo sortky a dlhšie kaftany - kratšie saty. A hlavne nerieš, čo si myslia ostatni - lebo to nikdy v ich hlave aj tak neuvidíš.
Ahoj, ja mám podľa toho čo si napísala približne rovnaký pomer výška/váha, akurát ja mám najviac tuku na prsiach/bruchu, takže som asi trochu iný typ postavy. A šaty nosím veľmi rada, akurát nie na ramienka, ale vždy s rukávmi. V ramienkach sa necítim dobre. Kraťasy si oblečiem kľudne nad kolená. Prikladám fotku z minulého leta. Je mi jedno, čo si kto myslí, ak sa niekomu nepáči, nech sa nepozerá. Skús zmeniť postoj sama k sebe, lebo to čo popisuješ, je podľa mňa prevažne v hlave...
Ja som dnes v meste videla dievča asi podobnej postavy ako máš ty. Mala na sebe tmavomodré šaty s bielymi bodkami a rozšírenou sukňou a k tomu žlté lodičky. Vyzerala fantasticky a stále sa mi chcelo na ňu pozerať, ale nie preto, že mala nadváhu, ale preto, že jej to veľmi pristalo. Hneď som si spomenula na túto diskusia. Keď sa v niečom sama sebe páčiš, tak to aj vyžaruješ. Pobehaj obchody a poskúšaj šaty. Určite nájdeš niečo čo sa hodí aj tvojej postave. Načo sa dusiť celé leto v nohaviciach keď je v obchodoch toľko pekných šiat.
Cely zivot som bola 38,obcas cosi aj 36...a pp operacii,zdravotnych problemoch,sa ako tak napcham do 46 🤷♀️ ..obcas 48 🤷♀️
Tri roky som nosila maskovacie bludy z Tesca vzdychala nad skrinou,kolko krasnych veci mam...a neobleciem. Vobec som si nevedela najst daky styl,dovtedy som zvyraznovala stihly pas..Lenze z pasu je uz pupok. 🤦♀️
Vzdy mi boli cudzi ukradnuti,ale ja som sa chcela pacit sama sebe..🤷♀️
Prebrala ma taka mlada baba,co som nahodou stretla na wc. Pochvalila som jej bluzku a ona,ze ju kupila tam a tam. Este v ten den som sa tam vybrala,kuoila 4x saty,2x tricko a sako...Ako pocit za nezaplatenie,vo vsetkom sa citim uzasne a pacim sa sama sebe.
Ja som pevnejsej postavy pred druhym tehotensvom som mala 104 teraz (9.mesiac tehotenstva) mam 117.
Nosim legyny saty sukne a je mi to jedno. Ale najradcej mam saty Ackove. A dlhe saty uz vobec nie lebo sa vtom citim ako hroch 😄
@evamarek77 no ved ja som tiez uplny obor s mojimi 158cm 🙈 ..ja som aj ocumovala rozne saty,ale pacili sa mi na vysokych babach,na mne boli ako vrece.
Ale milovala som puzdrove saty a samozrejme opatky..tak opatky zostali,len tie saty uz moc nie su puzdrove 🙈
Podla mna len musis najst saty, co ti naozaj sadnu 🙂. Takze ist a skusat, skusat, skusat. A ak si zvyknuta na leginy, kup si kratsie, nad kolena a neries vobec ake mas kolena, ved ide o pohodlie. Ver mi, ze ti, co zazeraju, si najdu dovod zazerat aj na top modelky. To nie je o tom, ako ty vyzeras, ale o tom, aku maju ludia povahu. Netrap sa nimi.
Tak aj ja dám svoju tučnú fotku v šatách 😁legíny samozrejme k tomu nenosím 😁mám 165cm 90 kg a poriadne brušisko toto sú moje najobľúbenejšie šaty
@babovka2321 No presne môj názor...legíny patria len na krásne chudé a vyšportované baby......doteraz nepochopim ,prečo ich nosia silnejšie zeny.....podla mňa to ešte viacej ukáže nedokonalosti na postave v tomto autork.pripade by som si ozaj radšej dala dlhú sukňu
Ja ti poviem tak, ked vidim obeznu zenu vobec sa nepozastavujem nad tym, co ma oblecene- ale nad tym, ako s tym sadlom dokaze existovat. Neries, co mas nosit, ale snaz sa schudnut.
Záleží od postavy. Máš chudé nohy a len " bruško" a chrbát pevnejší? Alebo opačne väčšie boky, zadok a pevnejšie nohy?
Moja rada...saty cca. po kolena. A bud A-ckove, ale nie moc siroke a volanove a taktiez napr. koselove saty. Pekne Ti vytvaruje postavu opasok. Vystrihy vacsie, V-ckove. Vyhni sa zvieracim motyvom a taktiez velkym vzorom,napr.velkym kvetom,geometric.utvarom a tak.
Ak niekedy budes mat naladu, skoc do tesca.Maju tam letne saty aj pre vacsie zeny. Zober rozne strihy a farby do kabinky a skusaj,skusaj..Sama zistis,ake farby a strihy Ti pristanu. A neboj sa vyraznych farieb, ozivi Ta to. Drzim palce
Si aka si. A urcite najdes saty, v ktorych sa sama sebe budes pacit. Ozaj...a radsej saty s rukavami ako bez. Aj ked pri 40tkach teplotach, kludne aj bez rukavov. Este pekne vyzera tielko a Ackova sukna. Drzim Ti palce.
Ja síce nemám nadváhu, ale nie nejaké pekne nohy - bledé a kopec žíl a široké členky. Tie žily už tak od 25ky? A po každom tehotenstve horšie. Dlhšie nohavice mi lepšie pasujú. Ale tento rok prvý krát už iba v krátkych kraťasoch chodím ako kedysi v 20tich rokoch a cítim sa super. A k tomu mám ešte brutálne dohryzene tie nohy od hmyzu, červené fľaky, čo už. Nemyslím, že nájdeš na to nejaký recept. To príde len časom, že budeš žiť podľa seba a zvyšok - kym nikomu neublizujes - je úplne jedno

neviem, či to už niekto spomínal, možno by si mohla skúsiť pekný nový účes, alebo sa nauč pekne nalíčiť. Aj to ti môže pomôcť cítiť sa krajšia. Keď si pozrieš tie obrázky moletiek v pekných šatách, no keby neboli pekne učesané a nalíčené, tak by výsledný efekt možno nebol až taký wow. Možno by aj toto stalo za pokus. Alebo pekná.manikura, pedikúra. No najviac súhlasim s názorom, že žena je najkrajšia, keď z nej ide pozitívna energia. Keď sa usmieva a je milá. Ak to nejde, treba nájsť cestu ako sa k tomu dopracovať, ale to už tu písalo veľa žienok. Držím ti palce, aby sa ti podarilo!