icon

Šírenie paniky ohľadom narukovania

gabikaa96
27. jan 2023

Ahojte maminy vy viete na všetko odpoveď tak skúsim možno niekto bude vedieť, najmä tie čo majú manželov alebo niekoho v rodine vojaka prípadne policajta. Prišla svokra úplne vytočená že v práci každá žena hovorí o tom že vraj chlapov poberú na vojnu na Ukrajinu (videli to vraj na tiktoku), a že už hromadne podávajú žiadosti aby ich synov a manželov nezobrali. Ja tomu neverím ale svokra je strašne nervózna z toho tak dúfam že niekto bude vedieť či je to pravda alebo šírenie paniky. Ďakujem za odpovede

Strana
z5
petedea
4. feb 2023

@anita1978 Takze zbohom euro?
Zvlastne, ze ani Cesi, ani Madari, ani Poliaci svoju menu za euro nevynenili, len sprosti Slovaci.
Ale ze zapad Slovensko na vymennom kurze poriadne ojebal, to ta netrapi, lebo vlastizradni politici ludi odrbali.
A teba trapi posrate euro.

januarova
4. feb 2023

@petedea Západ?😄
Kto bol na jachte dohadovať výmenný kurz Eur vs. koruna? Nie náhodou Michel? Pre neznalých bývalý minister Počiatek?... Nie Západ, USA a pod. môžu za naše problémy, za tie si môžeme sami, že 30 rokov sa tu volia populisti a zlodeji. A na jeseň si ich môžme zvoliť opäť, Hranaty vagabund môže byť opäť premiér a 10 rokov sa vyhovárať na Matoviča a Hegera. Tak ako sa 10 rokov vyhováral na Radičovu.

petedea
4. feb 2023

@januarova Je uplne jedno, kto bol vymenny kurz dohadovat, ja hovorim o tom, ze to mohol urobit len vlastizradca a bol to jeden z najvacsich ojebov na Slovakoch, ktori euro absolutne nepotrebovali.
A k tym populistom a zlodejom, si zabudla pridat vlastizradcov.

stanulienkat
7. feb 2023

@petedea keby sme nemali euro, tak tu uz skapiname od hladu. Boli by sme na urovni Madarska na cele s populistom Orbanom. Madari su momentalne v riti. Orbanovi sa ale eurofondy nehnusia rozkradat.😉
Ty si trosku mimo. Volila si Sns, alebo Lsns, ze?😁

petedea
7. feb 2023

@stanulienkat Keby to zaviselo len od eura, tak su v riti aj Cesi, ktori len tak mimochodom maju 2x vyssie platy a 2x vyssie dochodky, ako Slovaci a boli by v riti aj Poliaci.
Tu ide skor o to, ze veris kazdej sracke, ktoru na teba vykydaju politici a media.
Iste vsak je, ze by bolo euro take uzasne, ako si myslis ty, tak by ho mali aj Madari, aj Cesi, aj Poliaci.
Tu vsak ide o to, ze oni si boli velmi dobre vedomi toho, ze sa im euro neoplati.
Ale sprostej slovaci zial mozu vlastizradni politici do hlav nakukat akekolvek sracky a oni tomu uveria.
Mozes si hovorit, co chces, ale vymena koruny za euro, bol jeden z najvacsich ojebov na slovenskom narode a o vymennom kurze, ani nehovorim.

stanulienkat
7. feb 2023

@petedea cechov neporovnavaj s nami. My sme 100 rokov mentalne za nimi. Kym tu budu volici ako ty, tak tu dobre ani nebude. Ci s eurom, s korunou, forintom...

petedea
7. feb 2023

@stanulienkat Mas prilis nasiaknuty mozog srackami, ktore na teba kydaju politici a media.
A bud tak dobra, a nezaraduj ma medzi ludi, ktori su natolko sprosti, ze su schopni uverit nejakym politikom a volit ich.
Taky politik, ktory by mna dokazal zmagorit az natolko, aby som ho volil, sa totiz este nenarodil.
Nikdy som nikoho nevolil, ani volit nebudem.

Strana
z5