Sklamanie z mäsiara
Ahojte
Včera som bola po mesiaci na nàkup v mäsiarni.
Kupovala som mäso do zásoby. Medzi iným, aj vykostené údené kolienko. Ja som si tovar nedávala do tašky, ale nechala som ho na pulte. Mäsiar si písal cenu na lístok a postupne mi aj zrátaval. / Nie cez pokladňu/ Keď mi dal posledný kus, tak som mu povedala ,,skontrolujte si to ešte raz". Hneď zobral kolienko a hovorí ,,no tu som zle napísal, je to o 2 ,19 € viac". Vrátil mi 2,19 bez ospravedlnenia.
Je mi z toho smutno, nakupujem u neho veľa rokov. Veď takto stratí zákazníkov. Mňa určite.
to je ešte Ok... mne nablokovali v Jednote 3 kg mäsa a žiadne som nekupovala... Ešte že som si kontrolovala bloček. Na predavačku sa nehnevám, robí tam doteraz a - veď sme si to vybavili hneď...
20 deka šalátu ma stál 5€ a ja som si to všimla až po jeho zjedení 😂😂 no nezbláznim sa.
Neviem preco som pri tom nazve dufala ze to bude love story 😂Jasne Mal povedat prepacte .. no nepovedal neuvedomil si netrap sa $ ti vratil.
@anka246 najvačśii problém na svete (irónia). Na MK o 21:46 píšeš ako ti mäsiar nepovie prepáčte pri zlom zrátaní ceny masa. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ale peniaze ti vrátil, ty bohužiaľ za €2,19 už mu ďaľší biznis nedáš. To ako naozaj? Naozaj? Toľké sklamanie? Taká strašná preukrutne zlá vec sa stala?
@anka246 baby maju pravdu, pokial je toto tvoj najvacsi problem, si stastny clovek. Nie kazdy s nas je matematik a aj preto robi masiara... ked to pocital v hlave, pomylit sa moze kazdy, pomylim sa aj ja, ked by - medzitym balim a porcujem viacero roznych produktov a komunikujem zo zakaznikom. Stane sa. Keby ti predal stare, zle, smradlave maso, ano, vtedy by mal okamzite stratit zakaznika...ale pre toto? Vyriesili ste si to, hotovo.
Baby,ak nevazil na starej váhe so závazim, tak elektronická vaha vypluje presnú sumu. Nie o 2,19 viac. A áno,2 ecka nezabiju, no pre niekoho je to suma na obed pre rodinu. Takže ja ju chápem.
Myslela som si, že autorka píše z infekčného, lebo s rodinou zjedli pokazené mäso. A tu sa vďakabohu riešia iba peniaze.💶🙂
zavolaj do noveho cas-isto spravia rozhovor a budes slavna a on dostane priucku .. mozno ako ospravedlnenie dostanes cele prasa-alebo zrkadlo nch vies ako vyzera?? :-P sorry ale vatsiu blbost som na konovi necitala ak neratam prazdniny a deti kt sem vypisuju
Nedá mi to, musím pridať gramatické okienko🤭
Hovorí sa mäsiarstvo, idem do mäsiarstva.
Nie mäsiaren🤔
Pobavilo 😀.
Za 1. robíš z komára somára. Zase tak nič strašné sa nestalo a za 2. riešiť toto na modrom koni ako nejakú veľkú drámu.
Ak ťa to tak nasrdilo, nájdi si nového mäsiara a vybavené a nabudúce skús použiť aj ty trochu slušnejšie vyjadrovanie pri rozhovore s tvojím novým mäsiarom 🙊😀

inak aj ja som včera zažila sklamanie v potravinách. Nemali potravinársku fóliu😂
@luccija my chodime nakupovat zeleninu a ovocie k jednemu panovi, nema pokladnu dava nam listky, kde pise rukou a zratava to. Neviem si spomenut na nazov listka. Je to oficialne, len nema pokladnu. Takze sa moze stat omyl

@anka246 tak si mu mala povedat, nech sa ti ospraveslni. Ale riesit o 22:46 na modrej kobyle?Ludia su ako hotentoti, do tristvrte na 11 sa zozierat kvoli 2,19€ u masiara.