icon

Sklamanie z mäsiara

anka246
9. jún 2021

Ahojte
Včera som bola po mesiaci na nàkup v mäsiarni.
Kupovala som mäso do zásoby. Medzi iným, aj vykostené údené kolienko. Ja som si tovar nedávala do tašky, ale nechala som ho na pulte. Mäsiar si písal cenu na lístok a postupne mi aj zrátaval. / Nie cez pokladňu/ Keď mi dal posledný kus, tak som mu povedala ,,skontrolujte si to ešte raz". Hneď zobral kolienko a hovorí ,,no tu som zle napísal, je to o 2 ,19 € viac". Vrátil mi 2,19 bez ospravedlnenia.
Je mi z toho smutno, nakupujem u neho veľa rokov. Veď takto stratí zákazníkov. Mňa určite.

Strana
z2
solange7
9. jún 2021

@anka246 tak si mu mala povedat, nech sa ti ospraveslni. Ale riesit o 22:46 na modrej kobyle?Ludia su ako hotentoti, do tristvrte na 11 sa zozierat kvoli 2,19€ u masiara.

sissy27
9. jún 2021

@anka246 nechápem kde je problém - pomýlil sa, vrátil. A keby aj nie, tak hádam 2,19€ ťa nezruinuje. Veď hádam to nespravil naschvál.
Či ťa trápi, že to nešlo cez pokladňu?
Pol dňa nad týmto smútiť, ja ti neviem, venovala by som čas a energiu iným veciam ...

deti95060810
9. jún 2021

to je ešte Ok... mne nablokovali v Jednote 3 kg mäsa a žiadne som nekupovala... Ešte že som si kontrolovala bloček. Na predavačku sa nehnevám, robí tam doteraz a - veď sme si to vybavili hneď...

littlebubble
9. jún 2021

20 deka šalátu ma stál 5€ a ja som si to všimla až po jeho zjedení 😂😂 no nezbláznim sa.

janai1
9. jún 2021

@anka246 Hmm, ty musíš byť strašne neomylny človek 👌 chudák, v práci od nevidím do nevidím a dovolil si pomýliť sa... Veď ti to vrátil keď si ho upozornila, tak čo riešiš?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
miadi
10. jún 2021

Neviem preco som pri tom nazve dufala ze to bude love story 😂Jasne Mal povedat prepacte .. no nepovedal neuvedomil si netrap sa $ ti vratil.

lvula
10. jún 2021

@anka246 ak ta o jedenastej vecer trápi iba toto, si šťastný človek 🙏😊

cariad
10. jún 2021

@anka246 najvačśii problém na svete (irónia). Na MK o 21:46 píšeš ako ti mäsiar nepovie prepáčte pri zlom zrátaní ceny masa. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ale peniaze ti vrátil, ty bohužiaľ za €2,19 už mu ďaľší biznis nedáš. To ako naozaj? Naozaj? Toľké sklamanie? Taká strašná preukrutne zlá vec sa stala?

anjelicek26
10. jún 2021

@anka246 baby maju pravdu, pokial je toto tvoj najvacsi problem, si stastny clovek. Nie kazdy s nas je matematik a aj preto robi masiara... ked to pocital v hlave, pomylit sa moze kazdy, pomylim sa aj ja, ked by - medzitym balim a porcujem viacero roznych produktov a komunikujem zo zakaznikom. Stane sa. Keby ti predal stare, zle, smradlave maso, ano, vtedy by mal okamzite stratit zakaznika...ale pre toto? Vyriesili ste si to, hotovo.

0silvia0
10. jún 2021

@anka246 no asi ste mali zacatu strohu komunikaciu, lebo aj to tvoje prisne "skontrolujte si to este raz" bez slovka prosim nie je prave vzor prijemnej komunikacie. Ty jemu stroho, on tebe stroho..
Nabuduce skus byt aj ty prijemnejsia, myslim to v dobrom...

pivonka6
Autor odpoveď zmazal
ukulela
10. jún 2021

Baby,ak nevazil na starej váhe so závazim, tak elektronická vaha vypluje presnú sumu. Nie o 2,19 viac. A áno,2 ecka nezabiju, no pre niekoho je to suma na obed pre rodinu. Takže ja ju chápem.

suge
10. jún 2021

Myslela som si, že autorka píše z infekčného, lebo s rodinou zjedli pokazené mäso. A tu sa vďakabohu riešia iba peniaze.💶🙂

nistika
10. jún 2021

@suge ospravedlnenie mesiara 🙂 ak by si to nevsimol alebo nepriznal, mozno by stale boli kamosi 🙂

syslik81
10. jún 2021

zavolaj do noveho cas-isto spravia rozhovor a budes slavna a on dostane priucku .. mozno ako ospravedlnenie dostanes cele prasa-alebo zrkadlo nch vies ako vyzera?? :-P sorry ale vatsiu blbost som na konovi necitala ak neratam prazdniny a deti kt sem vypisuju

januarova
10. jún 2021

Nedá mi to, musím pridať gramatické okienko🤭
Hovorí sa mäsiarstvo, idem do mäsiarstva.
Nie mäsiaren🤔

suge
10. jún 2021

@nistika Nuž záznam z kamery z toho mäsiarstva tu priložený nie je, takže poznáme iba verziu autorky. Ťažko teda posúdiť kto komu čo a prečo. Ja som zdravotník, teším sa, že nikto nedostal salmonelu a ostatné je pre mňa menej podstatné, teda prídavné.😀

3vita
10. jún 2021

Pobavilo 😀.
Za 1. robíš z komára somára. Zase tak nič strašné sa nestalo a za 2. riešiť toto na modrom koni ako nejakú veľkú drámu.
Ak ťa to tak nasrdilo, nájdi si nového mäsiara a vybavené a nabudúce skús použiť aj ty trochu slušnejšie vyjadrovanie pri rozhovore s tvojím novým mäsiarom 🙊😀

sticker
kvetinka75
10. jún 2021

@solange7 mám taký pocit, že ľudia majú potrebu všetko vešať na net.

0silvia0
10. jún 2021

inak aj ja som včera zažila sklamanie v potravinách. Nemali potravinársku fóliu😂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
renata1405
Autor odpoveď zmazal
jankapepe
12. jún 2021

@anka246 lebo ty si neomylna a nikdy ani raz si v matematike nespravila žiadnu chybu, že?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
luccija
12. jún 2021

@anka246 ide o princip, keby to blokoval ako sa ma tak sa nepomyli.pomylit sa moze, ale preco nepouzil kasu to som nevidela xy rokov, aby si niekto toto dovolil.

chrumka120
12. jún 2021

@anka246 mame mu ísť v pondelok povedať nech sa ospravedlní?

maminkadeticiek
12. jún 2021

Myslim ze sa budem este 3 dni sulat nad tymto problemom 🤦‍♀️

petulda333
12. jún 2021

@luccija my chodime nakupovat zeleninu a ovocie k jednemu panovi, nema pokladnu dava nam listky, kde pise rukou a zratava to. Neviem si spomenut na nazov listka. Je to oficialne, len nema pokladnu. Takze sa moze stat omyl

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2