Skúsenosti s internetovým obchodom Lunzo
Dámy mate skúsenosť z internetovým obchodom Lunzo v akej kvalite vám prišli veci? Milá admin mi vymazala prisvepok a neviem prečo keďže tu je veľa takých príspevkov ďakujem
LUNZO ? V žiadnom prípade . chod radšej priemo na čínsku stránku a objednaj si . Podvodníci ktorí sú sprostredkovatelia / prečo by sme ich potrtebovali ? / ... ale samozrejme z bežného pohľadu na ich stránku to nevyčítač . Objednáš ... tovar nedostaneš ... peniaze nevrátia ....
napísali mi, že ak mi tovar nepríde do 60 dní mám sa ozvať, no parada
Tovar prisiel za 30 dni, velkost nezodpovedala, vyrobok smejd, kvalita hrozna, chcela som vratit, napisali ze poslat do ciny..posta 45 eur..katastrofa, jasne ze som to neposlala
S touto firmou mám dobrú skúsenosť. Tovar doručený včas a obdarovaný mal radosť. Ďakujem.
Tiež môžem odporučiť, pani na zákazníckej podpore mi vždy pomohla, ja sám by som sa nemohol rozhodnúť. Doručenie bolo pomerne rýchle, tovar pekne zabalený a ešte bol v zásielke malý darček.

@andy1789
Určite neplaťte. Prišli mi od nich priamo z Číny teplákové kraťasy - iná veľkosť, čistý plast a dnes prišli po dvoch mesiacoch rifľové kraťasy - úplne iné ako na obrázku a smrdia ako plastové papuče v čínskom obchode... Hrôza.... Moja chyba, mám čítať recenzie skôr. Neodporúčam nikomu... Lunzo nikdy viac!!!
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...