icon

Skúsenosti s internetovým obchodom Lunzo

27. apr 2020

Dámy mate skúsenosť z internetovým obchodom Lunzo v akej kvalite vám prišli veci? Milá admin mi vymazala prisvepok a neviem prečo keďže tu je veľa takých príspevkov ďakujem

Strana
z2
kommar
15. jún 2021

@andy1789
Určite neplaťte. Prišli mi od nich priamo z Číny teplákové kraťasy - iná veľkosť, čistý plast a dnes prišli po dvoch mesiacoch rifľové kraťasy - úplne iné ako na obrázku a smrdia ako plastové papuče v čínskom obchode... Hrôza.... Moja chyba, mám čítať recenzie skôr. Neodporúčam nikomu... Lunzo nikdy viac!!!

https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

vojtech0001
1. dec 2021

LUNZO ? V žiadnom prípade . chod radšej priemo na čínsku stránku a objednaj si . Podvodníci ktorí sú sprostredkovatelia / prečo by sme ich potrtebovali ? / ... ale samozrejme z bežného pohľadu na ich stránku to nevyčítač . Objednáš ... tovar nedostaneš ... peniaze nevrátia ....

tinkaro
12. dec 2021

napísali mi, že ak mi tovar nepríde do 60 dní mám sa ozvať, no parada

tinkaro
7. jan 2022

Tovar prisiel za 30 dni, velkost nezodpovedala, vyrobok smejd, kvalita hrozna, chcela som vratit, napisali ze poslat do ciny..posta 45 eur..katastrofa, jasne ze som to neposlala

magda15
Odpoveď bola odstránená
tinkaro
17. jan 2022

@magda15 treba pozriet ich podmienky mne napisali ze do 60 dni

domis78
9. jan 2023

S touto firmou mám dobrú skúsenosť. Tovar doručený včas a obdarovaný mal radosť. Ďakujem.

jakubko9554
9. feb 2023

Tiež môžem odporučiť, pani na zákazníckej podpore mi vždy pomohla, ja sám by som sa nemohol rozhodnúť. Doručenie bolo pomerne rýchle, tovar pekne zabalený a ešte bol v zásielke malý darček.

Strana
z2