icon

Skúsenosti s mafiou a stretnutia s Černákom

27. júl 2025

90-tky a viac ,mali alebo vaši muži znami fakt že skúsenosť s nimi ? Vypalnictvo alebo boli s nimi kamoši alebo podobné ? Podeľte sa keď už vieme aj anonymne
Ja som raz stretla Černáka vo fitku v BB pekne sa pozdravil a to bolo všetko. Boli s nim traja chlapi.

Strana
z2
anonym_282db3
27. júl 2025

Ano mali.

anonym_ced195
27. júl 2025

Okolicani bol spoluziak mojho brata. Uz na ZS to bol riadny vykvet, nastastie sme ho v jeho "najlepsich casoch" nestretli

anonym_aa8fa0
27. júl 2025

V Dubnici (vtedy Filagor) a v motoreste v Prejtej (vtedy Indian) si bezne vecer stretla nabuchanych chlapov s vydutymi bundami...

sevrin
27. júl 2025
autor
27. júl 2025
@anonym_ced195

Okolicani bol spoluziak mojho brata. Uz na ZS to bol riadny vykvet, nastastie sme ho v jeho "najlepsich casoch" nestretli

@anonym_ced195 toto ma dosť zaujimalo či už od detstva to boli zlí chlapci

anonym_27db62
27. júl 2025

Ano, podnikali sme a podnikame - bary/kluby v tom case, cize sme ich mali prakticky doma. Poznali sme vsetkych v nasom regione osobne.

autor
27. júl 2025
@anonym_27db62

Ano, podnikali sme a podnikame - bary/kluby v tom case, cize sme ich mali prakticky doma. Poznali sme vsetkych v nasom regione osobne.

@anonym_27db62 konkrétne ktorý región?

anonym_27db62
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_27db62 konkrétne ktorý región?

@anonym_autor takto poviem, nie BB kraj.

oceanahory
27. júl 2025

@anonym_autor Som z Velkeho Medera 😅, to by aj mohlo stacit ....

anonym_bfa9f0
27. júl 2025

S Černákom vo wellness, so Sýkorovcami vo Vatikáne. Jeden z nich tam bol po svätenú vodu pre svoju chorú mamu.

tom_i
27. júl 2025

Vážne si myslíte, že odpovedať anonymne je "anonymné"? 😁😁😁😁😁😁

tenerifka
27. júl 2025
@tom_i

Vážne si myslíte, že odpovedať anonymne je "anonymné"? 😁😁😁😁😁😁

@tom_i aj mne to napadlo..... Nejaky velmi zanieteny ponukne balik adminovi, aby odhalil, kto sa za tym anonymom skryva. Vsetci mame nejaku cenu......

moonlight1210
27. júl 2025

S vypalnikmi mala skusenost podnikatelska cast rodiny.
Spoluziak sa dal k mafii, zastrelili ho.

anonym_27db62
27. júl 2025
@tenerifka

@tom_i aj mne to napadlo..... Nejaky velmi zanieteny ponukne balik adminovi, aby odhalil, kto sa za tym anonymom skryva. Vsetci mame nejaku cenu......

@tenerifka myslim si, ze vsetci ludia, co sme si toto obdobie v prvej linii zazili na vlastnej kozi - prepichnute gumy, podpalene auto, vypalne, gulka v aute, zraneni alebo zastreleni kamarati/priatelia, nechceme na toto obdobie spominat uz nikdy.

tenerifka
27. júl 2025
@anonym_27db62

@tenerifka myslim si, ze vsetci ludia, co sme si toto obdobie v prvej linii zazili na vlastnej kozi - prepichnute gumy, podpalene auto, vypalne, gulka v aute, zraneni alebo zastreleni kamarati/priatelia, nechceme na toto obdobie spominat uz nikdy.

@anonym_27db62 tak ale vidis, ze niekomu to asi problem nerobi.
Ja som v tych rokoch zila asi v nejakej bubline, lebo som ani nechyrovala, ze nejaki mafiani existuju.....

vevesh
27. júl 2025

@anonym_autor osobny kontakt s mafianmi bol a je dost nebezpecny, nie vela ludi ten kontakt rozchodilo a rozchodi🫣🫣🫣a ak si niekto mysli, ze su to casy minule, tak 🤐🤐🤐🤐🤐. A ano, taky cernakov film bol velmi velmi mierny opis davnych casov. Asi len ten slovnik zucastnenych trafil reziser presne...

janulka1802
27. júl 2025

Skúsenosť nemám. Bola som dieťa a nie v centre diania. Avšak poznám mnohých, ktorým aj v dnešnej dobe títo zločinci imponujú a to mi hlava neberie...Vtedy to bolo hrubé násilie... teraz je to omnoho sofistkovanejšia forma, čo je ešte horšie pre prípadné dolapenie... Neskutočne fandím novinárovi Ivanovi Megovi. Ten je oddaný telom, i dušou k odhaľovaniu, objasňovaniu zločinov. Žiaľ, takých rovných chlapov na strane zákona je pomenej...

kremlicka250
27. júl 2025

Par aut nam vybuchlo pod oknami, znamej z detskeho ihriska zastrelili tatina :(

tom_i
27. júl 2025
@tenerifka

@tenerifka to mi ju u prdele... Čo mi hlava nebere je velebiť tieto skety.... jednoducho človek ktorý dokáže človeku odrezať hlavu a Ondrík o ňom povie, že to je super chlapík...je mi zle... A neviem čo si autorka predstavuje pod pojmom zlí chlapci....bola a je to verbež ktorá nectila ani len to ženy a deti nie

sevrin
27. júl 2025
@oceanahory

@anonym_autor Som z Velkeho Medera 😅, to by aj mohlo stacit ....

@oceanahory fúha, Molnárovci to tam stále riadia? 😂😂

autor
27. júl 2025
@tom_i

@tenerifka to mi ju u prdele... Čo mi hlava nebere je velebiť tieto skety.... jednoducho človek ktorý dokáže človeku odrezať hlavu a Ondrík o ňom povie, že to je super chlapík...je mi zle... A neviem čo si autorka predstavuje pod pojmom zlí chlapci....bola a je to verbež ktorá nectila ani len to ženy a deti nie

@tom_i nechcela som byť vulgárna preto len zlí chlapci

kiki68
27. júl 2025

@anonym_autor mam zazitky, prvy ako male dieta, mali sme oslavu v hoteli dynamic a nabehli tam tito chlapci, ako nejak tam iba dosli, nic sa nestalo, ale pamatam si ich, isiel z toho des. Tiez si pamatam ako sa u nas strielalo na ulici a nie raz, clovek hned zdrhal kde sa dalo. Nech ho nieco netrafi blbou nahodou. Tiez otec jednej kamosky bol jeden z bossov, ja som to na zaciatku nevedela, povedala mi to s tym, ze ci sa s nou prestanem bavit. Jej otec posobil ako good guy, nepovedala by som to do neho. Zjavne to ale bolo, ked po nas dosiel do skoly a najprv pockal s nami asi 10 metrov od auta a ked starter prezil, tak sme pekne nastupili. V Bratislave sa mi stala taka usmevna prihoda, vencila som psa- buldocka a to bola taka vesela kotuha a miloval cudzich ludi a auta. Vencim psa a vidim ako zastavili styri medvede, vystupili chlapci v ciernom po zuby ozbrojeni a z auta do auta si presadal boss. V tej chvili sa mi vytrhol pes a fical si to k bossovi cely nadseny sa s nim povozit autom. Nastastie mal boss a chlapci lepsi den a pomazlil psa, usmial sa, ja som psa vzala naspat a pekne sme sa rozlucili. Ja som sa nejak nebala, ako nebolo mi vsetko jedno, ale tym all som roky fungovala okolo tej kamosky to bol zvyk a proste som nemohla toho psa tam nechat naskocit do auta

oceanahory
27. júl 2025
@sevrin

@oceanahory fúha, Molnárovci to tam stále riadia? 😂😂

@sevrin Vies co, uz pred rokmi znicili aj sochu Banana pred termalnym kupaliskom, takze nic moc 😅.

autor
27. júl 2025
@kiki68

@anonym_autor mam zazitky, prvy ako male dieta, mali sme oslavu v hoteli dynamic a nabehli tam tito chlapci, ako nejak tam iba dosli, nic sa nestalo, ale pamatam si ich, isiel z toho des. Tiez si pamatam ako sa u nas strielalo na ulici a nie raz, clovek hned zdrhal kde sa dalo. Nech ho nieco netrafi blbou nahodou. Tiez otec jednej kamosky bol jeden z bossov, ja som to na zaciatku nevedela, povedala mi to s tym, ze ci sa s nou prestanem bavit. Jej otec posobil ako good guy, nepovedala by som to do neho. Zjavne to ale bolo, ked po nas dosiel do skoly a najprv pockal s nami asi 10 metrov od auta a ked starter prezil, tak sme pekne nastupili. V Bratislave sa mi stala taka usmevna prihoda, vencila som psa- buldocka a to bola taka vesela kotuha a miloval cudzich ludi a auta. Vencim psa a vidim ako zastavili styri medvede, vystupili chlapci v ciernom po zuby ozbrojeni a z auta do auta si presadal boss. V tej chvili sa mi vytrhol pes a fical si to k bossovi cely nadseny sa s nim povozit autom. Nastastie mal boss a chlapci lepsi den a pomazlil psa, usmial sa, ja som psa vzala naspat a pekne sme sa rozlucili. Ja som sa nejak nebala, ako nebolo mi vsetko jedno, ale tym all som roky fungovala okolo tej kamosky to bol zvyk a proste som nemohla toho psa tam nechat naskocit do auta

@kiki68ooo ďakujem toto sa dobre čítalo 🙂 také zážitky dobre aj keď to boli každopádne hrozni ľudia

anonym_27d7f2
27. júl 2025

Kedze som z Ba, mala som ako mlada baba tu “cest” ich poznat. Boli sme aj dost sproste a velakrat sa dostali do potencionalne nebezpecnych situacii, ale asi pri nas stali vsetci svati a vsetko dobre dopadlo. Nikto nam neublizil, boli na nas slusni a mili. Poznala som aj zaluda aj congyho. Aj kopec tych okolo nich. Aj kocnera som zoparkrat stretla.

sevrin
27. júl 2025
@oceanahory

@sevrin Vies co, uz pred rokmi znicili aj sochu Banana pred termalnym kupaliskom, takze nic moc 😅.

@oceanahory hmmm s Banánom sa poznám osobne, to ho asi nepoteší 🤔😁

anonym_4ca791
27. júl 2025

@anonym_autor Chvalabohu nie. Našťastie to bolo mimo nás, aj keď sme ako mladé žaby, boli v tých časoch všade.
Diskotéky sme vymetali rad radom.Túlali sa partie kamošiek nočnými ulicami z diskotéky,po baroch, nočných baroch. Rodičia ani nevedeli presne kde sme čo sme.
A najhorší boli olašáci u nás tp bola hrozba. Postrach mesta a tých sme sa báli viac.
Áno som "dievča" 90 tych rokov a pamätám si s toho obdobia všetko. Od výpalníctva, mafie, drogy, zlých chlapcov (bitkárov čo sedeli v base) a vravelo sa ,že majú dočinenia z mafiou.Chlapov čo nikdy nikto nevedel odkiaľ mali prachy, luxusné mercedesi,vily...Ale vždy sme ruky preč od takých,dodnes som veľa s nich nevidela a tomu je pomaly 30 rokov. Nadobro sa stratili.
My sa s kamarátkami často bavíme od kedy je rozruch okolo Černáka,že možno sme niekde aj sedeli neďaleko nich,alebo registrovali, letmo,len si to nepamätáme.
A ani sme v tom čase nepočuli konkrétne o hrozbe Černákovej mafie. Az neskôr.
Proste sme boli mladé,mali sme svoje úlety.
Nakoľko sne mali svoje starosti, lásky, mladícke hlúposti. A nebol internet,veľa vecí sa ututĺávalo a nahlas radšej ani nik
nepovedal. Stále vravím, že keby naši všetko vedeli, tak nás nepustia ani smeti vyniesť.
Nechýbali sme na žiadnej diskotéke v celom okrese. Som z Bansko Bystrického kraja.

margotka17
27. júl 2025

@anonym_autor žijeme ďaleko od BB, tu nič také nebolo, teda o tom neviem.

eva8
28. júl 2025

Co sa s tymi ludmi z gangov stalo? Ako funguju v sucasnosti?

anonym_27db62
28. júl 2025
@eva8

Co sa s tymi ludmi z gangov stalo? Ako funguju v sucasnosti?

@eva8 podnikatelia, bodybuilderi, a niektorí ako napríklad Reichl sám povie, že nič nerobí. Oni majú toľko peňazí z tohto obdobia, že sú zahojení do smrti aj ich deti.

Strana
z2