icon

Skúsenosti s posteľami Paleto

beata242
23. júl 2021

Chcem sa opýtať,či nemá niekto skúsenost s posteľami do detskej izby zo stránky Paleto.sk. vďaka

Strana
z2
leon_a
21. mar 2025

@danmin no, uprimne neviem ci sa dá reálne urobiť viac, ako im napisat email. Predpokladam, ze ste rovnako ako my uz zaplatili plnú sumu prevodom na účet.

monicka1995
29. mar 2025

@stavmat dobry deň. Funguje prosim Vás firma paleto ? Nekomunikujú, objednávka uhradená. Ďakujem.

zvonciatko
30. mar 2025

@monicka1995
Nám posteľ bola doručená po veľmi dlhej dobe. Tiež ale nekomunikovali, neodpovedali,nedodržali termíny aké mali na stránke...oni asi fungujú,len tá komunikácia je mizerná😔

kacorsita
30. mar 2025

@monicka1995 ja som im volala niekolkokrat,pretoze ani raz nedosiel mail o prijati objednavky,ani o spracovavani ani o nicom vlastne...netusila som kedy to dorazi,ci dostali platbu...nic..tak som im vyvolavala kym nezdvihli a nezodpovedali mi otazky...
Postele ale dorazili,sice nam chybalo par dosiek pod matrsc,ale nechxelo sa nam to uz riesit..jedna postel sa dobre drzi uz 4.rok a dalsia tusin 3.rok
Len skoda tej komunikacie,predsa clovek objedna postel s ktorou rata,zaplati nemale peniaze a oni ziadne info neposielaju...

monicka1995
1. apr 2025

@stavmat prosím Vás viete niekto na akej adrese má paleto dielňu? Ďakujem.

kacorsita
1. apr 2025

@monicka1995 skuste pozriet cez zivnostensky urad alebo orsr

monicka1995
Autor odpoveď zmazal
len_nig
2. apr 2025

@monicka1995 😱😱😱

Strana
z2