Skúsenosti s posteľami Paleto
Chcem sa opýtať,či nemá niekto skúsenost s posteľami do detskej izby zo stránky Paleto.sk. vďaka
@stavmat dobry deň. Funguje prosim Vás firma paleto ? Nekomunikujú, objednávka uhradená. Ďakujem.
@monicka1995
Nám posteľ bola doručená po veľmi dlhej dobe. Tiež ale nekomunikovali, neodpovedali,nedodržali termíny aké mali na stránke...oni asi fungujú,len tá komunikácia je mizerná😔
@monicka1995 ja som im volala niekolkokrat,pretoze ani raz nedosiel mail o prijati objednavky,ani o spracovavani ani o nicom vlastne...netusila som kedy to dorazi,ci dostali platbu...nic..tak som im vyvolavala kym nezdvihli a nezodpovedali mi otazky...
Postele ale dorazili,sice nam chybalo par dosiek pod matrsc,ale nechxelo sa nam to uz riesit..jedna postel sa dobre drzi uz 4.rok a dalsia tusin 3.rok
Len skoda tej komunikacie,predsa clovek objedna postel s ktorou rata,zaplati nemale peniaze a oni ziadne info neposielaju...
@stavmat prosím Vás viete niekto na akej adrese má paleto dielňu? Ďakujem.
@monicka1995 skuste pozriet cez zivnostensky urad alebo orsr
@monicka1995 😱😱😱

@danmin no, uprimne neviem ci sa dá reálne urobiť viac, ako im napisat email. Predpokladam, ze ste rovnako ako my uz zaplatili plnú sumu prevodom na účet.