Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@danabel ej, chápem a je na Tebe, ja tiež negatká dávam nerada, za svoj "bazárový život" som dala dve ... radšej nedám nič, ak sa nestalo niečo, čo by mohlo ešte niekomu ublížiť...
a som rada, že si spokojná, dúfam, že sa aj dobre nosiť budú, ako sa nám nosili 😉
@danabel ja si myslim, ze to na negatko nie je. Ja napr. tiez otazku na premeranie nepokladam za zavaznu objednavku (aj ked vzdy este zaujemcovi napisem, ci ma teda zaujem,lebo sa ozval niekto dalsi). Takze podla mna predavajuca ti napisat mala a mala pockat na reakciu. ale zas je tu plno ludi, ktori maju kopu otazok a nakoniec sa uz vobec neozvu, nedaju vediet, ze zaujem nemaju. Takze ak sa jej niekto ozval, ze to berie a hned, tak mala pravo sa rozhodnut, ze to preda inemu. Ine by podla mna bolo, keby ste uz boli napevno dohodnute, mala by si podklady k platbe a ona si to zrazu rozmyslela
Ahojte dievčatá. Prosím vás, poraďte mi, ako postupovať. Dňa 15.3. som si poprosila predávajúcu https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/livi... o premeranie pár vecičiek, miery sedeli, tak mi poslala údaje k platbe a hneď na to som jej poslala korunky, adresu...Všetko vyzeralo v pohode, lenže je už koniec marca a nielen, že mi neprišiel balíček a pani nereaguje na moje správy, ale ani už nemá ani jeden inzerát. Má 199 kladných hodnotení, nerozumiem tomu. Ako v tomto prípade postupovať? ☹
@pietra no možno sa naozaj niečo stalo 😕 Ja nie som z tých, ktorí by za pár € robili paniku a riešili policajtov, len sa mi zdá zvláštne, že sa maminka, s ktorou som v pohode a bleskovej rýchlosti vybavila obchodík takto odmlčala. Nebudem to ešte riešiť, viem pochopiť, ak je niečo vážne ☹ a pravdu povediac ma ani nenapadlo skontrolovať si ju na MMB a BB 😅 Ďakujem!
však práve, keď sa jedná o smiešnu sumu, tak by som tam nešla ani ja
len som si všimla, že sa do nej niekoľko mamičiek navážalo v starej teraz už zamknutej téme: Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
dosť veľa príspevkov je tam vymazaných, takže sa z toho asi veľa nedozvieš
@len.petra ahojky, livijja mala stopnuté inzeráty pre porušenie podmienok niekoľkokrát, aspoň podľa toho, čo si pamätám z diskusie a z jej statusov... postupne si tu "zrušila" celé konto...
skús ešte kontakt cez MMB, alebo email, ak máš 😉 držím palce 🙂
@beruska.zuzanka ďakujem, poslala som jej odkaz cez MMB. Keďže neviem, čo sa skrýva za jej odmlčaním a či nemá naozaj nejaké vážne problémy, počkám 😔 Ešteže sú to letné veci 😀
@len.petra 😉 dobrú noc želám
@beruska.zuzanka podobne 🙂
@len.petra ja si myslim ze je tam iny problem skus ju kontaktovat cez mmb lebo je mozne ze sa nevie dostat k udajom tu ...
@maznacik007
@benne
@zanna28 dievčatá ďakujem, počkám, kým sa mi neozve.. prednejšie je zdravie ako nejaké handry 😔
ahojte ja by som chcela poradiť-dala som inzerat a ozvalo sa mi zopar ludi-jasne že kto sa ozval prví tak bol prví a chcem sa dohodnúť s ním,no ako dlho čakate na naozajstné potvrdenie že to berie lebo další by to vzal hned a nechcem sa zasa zachovať nefér lebo jasne že tu človek nieje 24 hodín,tak kolko čakať
@titkovamiriam podľa toho, čo máš v podmienkach predaja... ja by som čakala max dva dni ak nemáš inak uvedené a do podmienok si to doplnila 😉
@titkovamiriam ja som napísala okolo obeda prvej ,že ak mi do 21 hod. nenapíše,posúvam vec ďalej....a ani už nenapísala..druhej záujemkyni som oznámila,že rezervačka je do 21 hod. že ak nie,tak sa jej ozvem..o 21hod. sa mi ozvala tá druhá záujemkyňa a tak som jej to predala
dakujem 😉
ahojte,pisem koli livii.mam od nej par veci a vzdy som ich dostala v super stave.videla som vo fotoblogoch nech mamicky ,ktore poslali peniazky,nech sa ozvu adminom,ona ich kontaktovala a vraj nic.maminy skuste tam,pekny den
ahojte, livijja bola zablokovaná a preto sa so mnou nevedela skontaktovať, písala som jej na mail a obratom ma kontaktovala, takže sa situácia vyriešila 🙂 ďakujem za pomoc, verila som, že livijja nie je žiadna podvodníčka, chúďa bola taká nešťastná, že sa nevedela dostať ku kontaktom 😢 . Našťastie je už všetko v poriadku. Pekný deň maminky 😵
- sona patáková (neregistrovaná/ý) super kupujuca-rýchly obchodík 😉 prví raz som niečo predávala !!!! 😉
ja som od livijji kupila viacej veciciek a boli v super stave a bola som celkovo velmi spokojna..podla mna seriozna super predavajuca-navyse veci za vazne genialne ceny.skoda,ze tu nieje.nechapem preco 😔
prosim vas pekne nemohli bistemi podarovat tie teplaki pre cerku ona take lubi chcela bisom jej kupit take nemam penize na take teplaki misito dovolit kupit nemozeme lebo zme natom dost zle rodini domcek nam spadol zme po povodnah a prisli zme ovsetko aj o nabitok aj o oblecenie o vsetko teras bivam u sestri z cerkov tak prosim vas aspon otje teplaki a ket mate este vjac tak podarujte pre cerku prosim vas pre boha a verte ze pisem iba pravdu prisaham vam na moju cerku
tuto spravu som si dnes precitala ,davajte si mamicky pozor zas pytaju oblecenie ,tanczosovci a hajasova zas "uraduju"reg.je pod nickom tomasko 11

@beruska.zuzanka ano, ja 🙂 a bola som veeľmi spokojná s vecičkami, teda aj som...ináč ja som to vtedy tušila, že sa tá prvá neozve...
...baby myslíte, že je to na negat. hodnotko, keď takto niekto jedná ako sa včera stalo mne? Ja som totiž ešte nikomu nedala neg. a ja som taká duša, že si poviem, že keď mne niekto spraví zle, tak ja nemusím všetko vracať a radšej nešíriť zlú energiu, ktorá sa mi potom môže zase vrátiť...no neviem, či to chápete...som to riadne zamotala...